2019-2020学年新教材高中英语 课时素养评价五 Unit 2 Morals and Virtues Discovering Useful Structures 新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材高中英语 课时素养评价五 Unit Morals and Virtues Discovering Useful Structures 新人教版必修第三册 2019 2020
- 资源描述:
-
1、课时素养评价五 Unit 2 Morals and Virtues Discovering Useful Structures. 单句语法填空1. Knowing(know) that you are interested in Peking Opera, Im writing to invite you to watch it with me. 2. I looked up and noticed a snake winding(wind) its way up the tree. 3. Working(work) hard as he did, he was still unable to
2、 earn enough money to buy a car. 4. On our way home, we noticed him carrying(carry) a black bag. 5. With the teacher helping(help)me, I passed the exam finally. 由于老师的帮助, 我终于通过了考试。6. It rained heavily in the south, causing(cause) serious flood in several provinces. 7. Im sorry to have you waiting(wai
3、t) for so long. 8. Having completed(complete) his homework, Tom went out to play for a while. . 完成句子1. With time going on, I have learned many practical skills. 随着时间的流逝, 我学到了很多实用的技能。2. Being a League member, he is always helping others. 作为一名共青团员, 他经常帮助他人。3. I cant have you speaking aloud in the clas
4、sroom like this. 我不能让你像这样在教室里大声喧哗。4. Living far away from school, they come to school early in the morning every day. 虽然住得离学校很远, 他们每天早上都很早来上学。5. The boy left the water running after he washed his hands. 冲完手之后, 男孩就让水一直流着。6. The students went out of the classroom, talking in a low voice. 同学们小声地说着话走出了教
5、室。7. Having studied English for about ten years, I have a good command of English. 学了大约十年英语, 我对英语掌握很好。8. She came into the house, carrying a lot of books. 她捧着许多书走进了房间。. 阅读理解(2019青岛高一检测)When we are kids, we dont know what we will overcome. At the age of thirteen, I fell ill. This illness lasted three
6、 years and I missed a lot of schooling. Doctors tried their best to help me as much as possible, but in the end this was something I just had to be used to. I felt little hope in life. However, in my junior year of high school, I had a turning point. I discovered my gift for writing and then I reali
7、zed if I continued to let this problem hold me back, my dream would never come true. So my state of mind changed. Going through the difficulty also gave me the strong desire to write. Writing what mattered most to me helped me overcome what sickened me. During my freshman and sophomore (高中二年级的) year
8、 I did not learn much due to illness. So I became focused and determined and actually completed high school in two years instead of four. At the close of my junior year, I had straight As and became an honor roll student. Seeing what I had accomplished, I realized that having disadvantages doesnt me
9、an it is impossible to achieve success. By becoming a writer, Ive become a reader. While performing community service at the library, I read to those who are less fortunate and unable to read. From pre-school children to the elderly, I enjoy my time reading to people of all ages. It is pleasing to s
10、ee the awesome expressions on their faces as the words become a vision in their minds. Giving back is one of the greatest gifts you could give in life. It inspires me to write something people can learn from. 【文章大意】文章主要讲述了作者为了实现梦想克服疾病, 顺利完成学业, 并成为了作家帮到了其他人。用他自己的事情告诫人们不要因为残疾而退缩, 要努力回报生活所给予的。1. How di
11、d the author feel when he got ill? A. Optimistic. B. Nervous. C. Hopeless. D. Calm. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段中的I felt little hope in life. (我感觉人生无望了)可知, 他在知道自己的病时是绝望的。2. What led to the authors turning point in life? A. His efforts in study. B. His talent for writing. C. The change of his dream. D. The d
12、esire to read to others. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第一段中的However, in my junior year of high school, I had a turning point. I discovered my gift for writing(然而, 高中时期是我人生的转折点, 我发现了自己的写作天赋)可知, 是发现自己擅长写作让作者振作起来。3. Whats probably the authors disadvantage in his mind? A. Missing schooling due to illness. B. Becomin
13、g an honor roll student. C. Having a negative state of mind. D. Failing to take exercise regularly. 【解析】选A。推理判断题。文章第二段的大意: 高中一二年级因为生病作者缺了很多课, 但是因为他的专注和决心他用两年时间完成了高中课程, 毕业时成了最佳学员, 所以他明白了劣势并不意味着不能成功。根据段落大意可知, 作者当时的劣势就是高一高二缺的课。4. What can we learn about the author? A. The author enjoys imagining things
14、. B. The author encourages others to read for life. C. The author wants to benefit others by writing. D. The author prefers to be a reader rather than a writer. 【解析】选C。细节理解题。根据文章最后一段中的Giving back is one of the greatest gifts you could give in life. It inspires me to write something people can learn
15、from. (回报就是生命中你所拥有的最好天赋之一, 它激励着我写一些能够影响他人的东西。)可知, 作者想通过写作来帮助他人。. 完形填空(2019新乡高一检测)Today all kinds of interesting interactions occurred. First, at a soup kitchen (赈济处), one of the gentlemen gave me several candies! Thats the first time that I have ever 1 it! It was so sweet and I am happy to 2 his kin
16、dness. Another one is that a lady needed me to 3 her and asked me to pray for her husband. I hugged her and said of course I would. I always love hearing their 4 if they want to 5 So, so much love in just dissolving any barrier between“you”and“me”and seeing all of us as family. Afterwards I went to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437671.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
