2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年外研版高中英语必修四课时作业:MODULE UNEXPLAINED MYSTERIES SECTION WORD版含答案 2020 年外研版
- 资源描述:
-
1、Module 6Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1She sat at the desk reading (read) a newspaper and didnt notice her son come in.2(2019 山东省部分重点中学调研)All electronic computers consist of five units although they are of different kinds.3Many of the plants in this area will die out if the
2、government doesnt take measures to protect them.4There is no point arguing(argue) further.I think he has made a decision.5“When in Rome,do as the Romans do”suggests you should adapt to local conditions.6She had to give up her travel plan due to her illness ,which made her friends upset.7There is a g
3、reat deal of evidence indicating(indicate) that eating too much meat is one cause of many forms of cancer.8Children will act positively(positive) when they are praised, even if it is just a nod with a smile.9Please keep calm and the police will throw light on the cause of the fire.10We are all fortu
4、nate (fortune) to be growing up in a time of peace in China.单句改错1Some of us found it hard to adapt country life and returned to live in the city.adapt后加to2No one can come up with a convincing explanation of why dinosaurs died away.awayout3As we are familiar with each other, lets come straight to a p
5、oint.athe4The information, which she thought was of no valuable, was very useful to me.valuablevalue5The president promised to throw the light on his new financial policies.去掉第二个the.阅读理解AUnlike modern animal scientists, dinosaur scientists cannot sit on a hillside and use telescopes to watch dinosau
6、rs in order to know how they lived and whether they were good parents.Instead, they have to search hard for information from dinosaurs fossils(恐龙化石)because dinosaurs died out millions of years ago.Its very difficult for the scientists to reach an agreement because different results can be got from t
7、he same fossils.Many fossils of the same kind of dinosaurs have been dug out from one place.They might have formed when an entire group of dinosaurs got stuck(陷入)all at once, or they might have been the result of dinosaurs getting stuck one after another over a course of a few centuries.Thus we can
8、say that dinosaurs might have in the first case lived in big groups and in the second lived alone.Though there are two different results, dinosaur scientists now generally agree that at least some kinds of dinosaurs lived in big groups.“Thats pretty much settled at this point.”says Paul Sereno.A kin
9、d of dinosaurs called Sauropods left behind tracks in the western United States that appeared to run north and south, suggesting that they even moved long distances together.As to whether dinosaurs cared for their young, dinosaur scientists have turned to the closest living relatives of dinosaursbir
10、ds and crocodilesfor possible models.Birds give a lot of care to their young, while crocodiles just help their young to the water.The discovered fossils of dinosaurs sitting on their eggs and staying with their young suggest the parents were taking care of their babies, but we still cannot say that
11、all dinosaurs did the same.There is still a long way to go before the above questions could be answered.Dinosaur scientists will have to find more proof to reach an agreement.【解题导语】研究恐龙的科学家通过研究恐龙化石来得到一些关于恐龙的信息。但对于同一个化石却有不同的研究结果。在研究恐龙是否能照看好幼崽方面, 科学家们研究了恐龙的近亲鸟类和鳄鱼, 但没有完全解答这些问题。1Dinosaur scientists can
12、 get information directly by _.Astudying dinosaurs fossilsBexamining modern animalsCwatching dinosaursDusing telescopes解析:选A细节理解题。根据第一段中的“they have to search hard for information from dinosaurs fossils(恐龙化石)”可知,研究恐龙的科学家通过研究恐龙化石来得到一些信息, 故A项正确。2What is pretty much settled according to Paul Sereno? AHa
13、lf of the dinosaurs lived alone.BMost dinosaurs moved long distances.CMany dinosaurs settled in the north.DSome dinosaurs lived in big groups.解析:选D细节理解题。根据第三段中的“dinosaur scientists now generally agree that at least some kinds of dinosaurs lived in big groups”可知,Paul Sereno说科学家们都认为至少某些种类的恐龙群居, 故D项正确。
14、3Dinosaur scientists can probably know whether dinosaurs were good parents by _.Awatching many kinds of animalsBstudying dinosaurs living relativesCfollowing the tracks left behindDworking on dugout dinosaur eggs解析:选B细节理解题。根据第四段中的“dinosaur scientists have turned to the closest living relatives of di
15、nosaursbirds and crocodilesfor possible models”可知,科学家们通过研究现存的恐龙的近亲鸟类和鳄鱼来判断恐龙是否能照看好幼崽。4Which of the following is TRUE according to the 4th paragraph? ABirds hardly pay attention to their young.BBaby crocodiles can look after themselves well.CSome dinosaurs took care of their young.DBirds and crocodil
16、es take good care of their young.解析:选C细节理解题。根据第四段可知鸟类能很好地照顾幼鸟, 而鳄鱼只是帮助幼崽进入水里, 并没有很好地照顾幼崽。化石表明一些恐龙照顾幼崽, 但并不能说所有的恐龙都是如此, 故C项正确。BNowadays airfare isnt getting any cheaper with fuel costs rising every day.Luckily, there are plenty of ways to find the most affordable fares and also avoid paying as many e
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439344.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
天津市青光中学2012届高三语文 课外文言文段(课件).ppt
