2019版一轮创新思维英语(人教版)练习:必修二 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮创新思维英语人教版练习:必修二 UNIT CULTURAL RELICS WORD版含答案 2019 一轮 创新 思维 英语 人教版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、 基础达标练.单句语法填空1It is really worthwhile(worth)to study the animals in Corbett.2With this data,he and a colleague were able to test and improve a computer program designed(design) to model ocean currents.3People think highly(high) of his novels,because they are instructive.4Little Tom sat amazed(amaze)
2、 watching the monkey dancing in front of him.5Being untouched is not,in itself,a characteristic worth valuing(value) above all others.6He is considering selling the old house belonging(belong) to his grandparents and using the money to start a business of his own.7Todays English learners have a wide
3、 choice of dictionaries from which to choose(choose)8Where unemployment and crime are high,it can be assumed that the latter is due to the former.9Tours depart at regular intervals throughout the day from the Courtyard and finish at the entrance to the State Apartments.10There is convincing evidence
4、(evident) that skin cancer is linked to long exposure to the sun.单句改错1All the acts were good,but the evening was belonged to a dance group from Moscow.答案:去掉was2You can complain,but I doubt that it will make any difference.答案:thatif/whether3Before they moved into the new house,they bought some new fu
5、rnitures to equip with it.答案:furnituresfurniture4It is possible for most senior citizens to remain actively after they retire.答案:activelyactive5Luckily enough,he was the only one who survived in the flood.答案:去掉in.完成句子1毫无疑问,那里的孩子极需要关爱和帮助。There is no doubt that children there are badly in need of care
6、 and help.2决定去哪里度假后,我们就忙于准备工作了。Having decided where to go on holiday,we were busy in preparing.3他不喜欢这个导演,也不喜欢这个导演拍摄的电影。He doesnt like this director,nor does he like his films.4由于有那么多的噪音,我们不可能听见他们在谈论什么。As there was so much noise,we couldnt have heard what they were talking about.5我正想着这件事时,突然听到有人叫我的名字
7、。I was thinking of this when I heard my name called.能力提升练.阅读理解Robert Ballard was born in 1942.From an early age,he loved the sea.Ballard grew up in Southern California.He spent his free time at the beach near his home.He enjoyed fishing and swimming.He even learned to dive.When Ballard wasnt at the
8、ocean,he loved reading about it.At the age of 10,he read Twenty Thousand Leagues Under the Sea,a book which describes the undersea adventures of Captain Nemo.Ballard decided he wanted to be like Captain Nemo when he grew up.His parents helped him follow his dream.Ballard was a hardworking student.He
9、 spent many years learning all he could about the ocean.By the age of 28,he was an expert.In 1970,he took a job as a scientist at Woods Hole Oceanographic Institution in Massachusetts.There he studied underwater mountains of the Atlantic Ocean.He came up with ways to predict volcanoes under the ocea
10、ns.Working with other scientists,Ballard also found previously unknown sea animals.These animals lived far below the oceans surface,where scientists had believed no animals could live.By the 1980s,Ballards interests changed.He developed unmanned vehicles to explore the ocean bottom.His first find,th
11、e wellknown ship Titanic,made Ballard famous.He was not happy with just one big find,however.He looked forand foundother wellknown ships.One was the German battleship Bismarck.Another was the USS Yorktown,an aircraft carrier (航空母舰) that sank during World War .Today Robert Ballard is still an underwa
12、ter explorer.He also heads an organization that encourages students to learn about science.Ballard hopes that some of the students will follow in his footsteps.After all,the worlds huge oceans are mostly unknown.Who knows what remains to be discovered under the sea?1What was Ballards dream when he w
13、as young?ATo be an animal expert.BTo be a professional diver.CTo be a famous writer.DTo be an underwater explorer.解析:细节理解题。根据第二段中的“At the age of 10,he read Twenty Thousand Leagues Under the Sea,a book which describes the undersea adventures of Captain Nemo.Ballard decided he wanted to be like Captai
14、n Nemo when he grew up.”可知,巴拉德小时候的梦想是做一名海底探险者。故选D项。答案:D2When Ballard worked at Woods Hole Oceanographic Institution,he .Aexplored mountains with other scientistsBthought of ideas to predict underwater volcanoesCfound some unknown sea animals aloneDdeveloped unmanned vehicles to change interests解析:细节
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439571.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(人教新课标)四年级语文下册第14课《小英雄雨来》课件(共10张PPT).ppt
