2019版一轮创新思维英语(人教版)练习:选修七 UNIT 4 SHARING WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮创新思维英语人教版练习:选修七 UNIT SHARING WORD版含答案 2019 一轮 创新 思维 英语 人教版 练习 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、 基础达标练.单句语法填空1The settlement is home to nearly 1,000 people,many of whom left their village homes for a better life in the city.2Perhaps the UNO could set up a body of devoted men and women in every country who can speedily distribute aid to victims of floods and earthquakes.3I dont think what he sa
2、id is relevant to the topic we are discussing.He has missed the point.4At the time,Anns son Thomas was 10 years old,and Jack,who was recovering from a heart operation(operate),was 21 years old.5I just doubted if/whether I could write all that I wanted to say in the rest of my life.6On the monthly ba
3、sis of 100 minutes,the Jitterbug weekly(week) rate is about $4.99.7Last spring,I was fortunate to be chosen to participate in an exchange study program.8It takes four to six weeks to finish the report.9Its very likely that youll want to have volunteers to help(help) with the organizations activities
4、.10Some schools will have to make adjustments(adjust) in agreement with the national soccer reform.单句改错1The little girl was finally found hidden behind the door,from there she could hear what her parents said.答案:therewhere2It is no need for us to wish for the things that dont belong to us.答案:ItThere
5、3Many countries are now setting up national parks which animals and plants can be protected.答案:which前加in或whichwhere4According to todays news report,so far a large sum of money has donated to the disasterstricken area to help the homeless people get through the hardship.答案:donated前加been5Being abroad
6、for so many years,I always look forward to hear from my family.答案:hearhearing6Yesterday there was a sports meeting in our school with hundreds of students participating.答案:participating后加in.完成句子1我毫不犹豫地决定跟随他们去,那天我们确实玩得很愉快。Without hesitation,I decided to follow them and we did have lots of fun that da
7、y.2现在,由于这本书已经出版,所以我有了这个机会。Now,as the book has been published,I have been given the chance.3上学时我遇到过很多老师,其中两位对我影响很大。Through the course of my schooling,I met many teachers,two of whom influenced/of whom have influenced/of them having influenced me greatly.4要是我们把他们请到这里来举行派对怎么样?What if we invited them to
8、 come here for a party instead?5重要的不是故事本身,而是这个故事反映出来的东西。It is not the story itself but what is reflected in the story that counts.能力提升练.阅读理解A survey has shown that what you do on a plane can be determined by which nationality is listed on your passport.According to the results of an international pa
9、ssenger survey,Australians are the biggest drinkers on board with 36 percent choosing to down the hatch,compared to 35 percent of Americans and 33 percent of Brits.The Airline Passenger Experience Association (APEX) spoke to around 1,500 people,aged 18 and older,who have travelled by plane at least
10、once during the last three months and were living in the United States,the United Kingdom,Germany,Japan,China,Singapore,Australia or Brazil.The results found Chinese travellers are most likely to nod off once the seat belt sign switches off.They are also the first to reach for their credit card for
11、some inflight shopping and the reach for their credit card for some inflight shopping and the biggest fans of gaming.Americans on the other hand like to use their time in the air more productively when not drinking choosing to work while flying at 35,000 feet.Meanwhile,Brits and Germans are the best
12、 at making chat with random strangersspending 50 percent more time than any other nationality.Comparatively,Brazilians conduct their conversations online via email,messaging apps or social media.Despite plane food having a bad reputation,seven out of ten interviewees said they were happy to eat up t
13、he selection of inflight snacks and meals.Inflight magazines were also popular with four out of five passengers claiming to read them.The international flyers did,however,express their desire for better inflight entertainment.“The industry has greatly improved the comfort,entertainment and onboard s
14、ervice,and passengers are accepting those improvements,” said Russell Lemieux,APEX executive director.“At the same time,passengers are demanding more from their air travel experiences which will drive more improvements touching all aspects of the journey,” he added.1What can you probably see in the
15、flight according to the passage?ABrazilians choose to drink.BGermans chat to kill their time.CAmericans do inflight shopping.DThe Chinese switch off the seat belt sign.解析:细节理解题。根据倒数第三段的“Meanwhile,Brits and Germans are the best at making chat with random strangers”可知,德国人会和陌生人聊天以消磨时间,因此选B。答案:B2When on
16、 board the plane, .Amost passengers like to read inflight magazinesBpassengers from one nation have little in commonC more than half of the passengers dont enjoy plane foodDmost people tend to use inflight time to have a good sleep解析:细节理解题。根据倒数第二段的“Inflight magazines were also popular with four out
17、of five passengers”可知,大部分乘客喜欢阅读飞行杂志。答案:A3What can we learn from the last paragraph?AFlyers care little about entertainment.BFlyers are expecting better flight experiences.CFlyers are not satisfied with the improvements.DFlyers have more and more demands for airlines.解析:细节理解题。根据最后一段中的“At the same tim
18、e,passengers are demanding more from their air travel experiences”可知,乘客要求航空公司提供更好的服务,希望自己能有更好的乘机体验,因此选B。答案:B4Whats the purpose of the passage?ATo entertain readers with interesting stories.BTo encourage people to behave well in public.CTo criticize impolite behavior on the plane.DTo inform readers o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439576.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
