2019版一轮创新思维英语(外研版)练习:必修1 MODULE 4 A SOCIAL SURVEY—MY NEIGHBOURHOOD WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮创新思维英语外研版练习:必修1 MODULE SOCIAL SURVEYMY NEIGHBOURHOOD WORD版含答案 2019 一
- 资源描述:
-
1、.阅读理解ANowadays there are many new cars on the road.Some new models are flashy and others are fuel efficient,and embedded technology(嵌入式系统技术) is at the heart of all of them.The new Ford Escape has a radarenabled adaptive cruise control(巡航车速控制装置) to avoid collisions,with sensors on the front and side
2、of the car.Fords Mark Schirmer says the electronic system can be accessed through the dashboard or a smartphone.“I am from Michigan.If it is a cold morning,I can have it start up right before I am scheduled to leave to go to the airport or go to work.You can find your car or if one of your family me
3、mbers borrows the car,it will show you exactly where it is,” said Schirmer.Thirdparty products now in development,like this emergency warning system,help drivers who fail to hear an approaching siren.A near miss with an ambulance inspired the product from the Chicago startup HAAS,cofounded by Cory H
4、ohs.“It scared me enough that I started looking for a product that would alert me when they are coming,”said Hohs.A sobriety detector(清醒度检测器) from a Canadian company called Sober Steering is sold to companies with fleets of vehicles,such as buses.Chief Operating Officer Catherine Carroll says a sens
5、or on the steering wheel can detect alcohol vapors emitted from the skin.“If I am drinking and I have levels above a preset limit,it immobilizes the vehicle,so you cannot move the vehicle that you are driving,”said Carroll.One company founder says the connected technology is playing an important rol
6、e in peoples daily life.He says,“You can buy a washing machine,you can buy a microwave that has WiFi and connects to a router.Also the connected technology of the cars has become as important as performance and styling.”语篇解读本文为一篇说明文。主要介绍了一系列最新电子产品,它们能使驾车变得更安全、更便利。1What caused the invention of the em
7、ergency warning system?AThe call of a skilled driver.BAn accident nearly caused by an ambulance.CBad hearing of some drivers.DThe increasing number of ambulances on the road.解析:细节理解题。根据文章第四段“A near miss with an ambulance inspired the product from the Chicago startup HAAS,cofounded by Cory Hohs.”可知,紧
8、急报警系统的设计是源于一起救护车险些撞车事故。答案:B2According to the text,a sobriety detector aims to _.Areduce tirednessrelated accidentsBmake the drivers awake all the timeCavoid drunken drivingDstop the drivers falling asleep解析:细节理解题。根据文章第五段可知,清醒度检测器能够检测到皮肤上的酒精,如果司机饮酒或是超过限定量,汽车将自动熄火,这样就会避免酒驾。答案:C3According to the last p
9、aragraph,the connected technology is_.Achanging our lives at home and on the roadBmaking the cars on the road much more attractiveCletting peoples daily life much more colorfulDgetting the cars welcomed by more people解析:推理判断题。根据最后一段“One company founder says the connected technology is playing an imp
10、ortant role in peoples daily life.”及他所说的话“买一个能够与路由器相连接的洗衣机或是微波炉。汽车的连接技术和性能、款式同等重要。”可知,连接技术改变了我们的日常生活和道路状况。答案:A4What does the author mainly want to tell us?APeople like the cars that are fuel efficient most.BEmbedded technology is the most advanced to cars.CThe technology cant keep up with the develo
11、pment of society.DElectronic products make driving much easier and safer.解析:主旨大意题。本文主要列举了一系列电子产品,这些最新电子产品使驾车变得更容易、更安全。答案:DBResearchers say current exercise guidelines are unrealistic and argue that doctors should sometimes advise small increases in activity instead.They warn the 150minute weekly tar
12、get is beyond the reach of some peopleparticularly older individuals.And trying to reach these goals could mean the benefits of lighter exercise are overlooked.But public health officials say current recommendations have proven benefits in lowering the risk of heart disease.There is increasing evide
13、nce that inactivity is linked to heart disease,type 2 diabetes (糖尿病) and some types of cancer.UK guidelines for adults recommend at least twoandahalf hours of moderate activity a week,in short periods of 10 minutes or more.But in two separate articles in The BMJ,experts argue the message needs to ch
14、ange,with greater emphasis on making inactive people move more.Prof.Philipe de Souto Barreto at the University Hospital of Toulouse,advises people who are sedentary (久坐不动的) to make small increases in their activity levelsrather than pushing to achieve current goals.He points to previous studies whic
15、h show even short periods of walking or just 20 minutes of energetic activity a few times a month can reduce the risk of death,compared to people who do no exercise.In the second article,Prof.Philipe Sparkling of the Georgia Institute of Technology,says doctors should tailor their adviceparticularly
16、 for older patients.He suggests using GP visits for people over 60 to discuss “realistic options”to increase activitysuch as getting people to stand up and move during TV commercial breaks.Prof.Kevin Fenton at Public Health England says,“Everyone needs to be active every dayshort periods of 10 or mo
17、re minutes of physical activity have proven health benefits,but getting 150 minutes or more of moderate activity every week is the amount we need to positively impact on a wide range of health conditions.”This includes reducing the risk of heart disease and type 2 diabetes.语篇解读本文主要讨论了人们对现行锻炼指导原则的不同看
18、法。5What is the current exercise goal mentioned in the passage?A10minute exercise.B20minute exercise.C60minute exercise.D150minute exercise.解析:细节理解题。根据第一段中的“They warn the 150minute weekly target is beyond the reach of some peopleparticularly older individuals.”及“And trying to reach these goals”可知,现行的
19、锻炼目标是每周150分钟的运动量,故选D。答案:D6What can we learn from the second paragraph?A10minute exercise has little effect on the health.BHeart disease happens easily to the old in activity.CTwoandahalf hours of exercise is not necessary.DInactivity easily brings about many serious diseases.解析:细节理解题。根据第二段的第一句“There
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439583.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
天津市梅江中学高中语文课件 必修2 12 我有一个梦想.ppt
