分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2019版一轮创新思维英语(外研版)练习:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:439590
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:83KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版一轮创新思维英语外研版练习:必修5 MODULE JOB WORTH DOING WORD版含答案 2019 一轮 创新 思维 英语 外研版 练习 必修 WORD 答案
    资源描述:

    1、.阅读理解AImagine this: Youre at the movies seeing the latest boxoffice hit.The leading actor chases down(找到) the films bad guy before winning over the beautiful leading lady.What does he do next? He sucks on a cigarette.Whats wrong with this picture? Doesnt the beautiful woman see her heros yellow teet

    2、h? Doesnt she smell his smoky breath? And wouldnt the good guy have trouble chasing,since smoking causes a person to cough?But you dont see any of that when someone smokes cigarettes in the movies.And there is a lot of smoking in movies.Actors light_up in more than 50 percent of youthrated (G,PG,PG1

    3、3) movies,according to the American Legacy Foundation,which aims to put an end to smoking among young people.That means that Hollywood is showing 14 billion images of smoking to young people every year.All that exposure to onscreen smoking can influence teens to smoke.The Center for Disease Control

    4、and Prevention (CDC) argues that 44 percent of teens who begin smoking do so because theyve seen smoking in movies.The CDC reports that teens are two to three times more likely to start smoking after seeing repeated smoking scenes in movies than teens who are lightly exposed to smoking in movies.Sev

    5、eral organizations are working to remove smoking in youthrated movies.And adults are not the only ones who care about this issue.Many teens are actively involved.Livia Clandorf,16,of Chatham,New York,is a member of Reality Check,an organization that educates teens about what it considers to be the m

    6、anipulative(巧妙处理的) practices of tobacco companies.Livia participated in an event called a “movie stomp(跺脚)”. Reality Check rents out a movie theater and screens a youthrated film that shows smoking.Every time audience members see smoking,they stomp their feet and show disapproval by shouting “boo”语篇

    7、解读本文是一篇说明文。据调查,电影中大量的抽烟镜头正诱使越来越多的青少年开始抽烟。1What is the picture you are asked to imagine like according to the author?AIts touching.BIts beautiful.CIts frightening.DIts unreasonable.解析:推理判断题。由第二段中一连串的问句及第三段开头的But you dont see any of that when someone smokes cigarettes in the movies可推断,作者认为这种电影情节忽略了抽烟的

    8、坏处,与现实不符,是极不合理的。答案:D2What does the underlined part “light up” in Paragraph 3 mean?AGuide with a light.BBegin to smoke.CShow pleasure.DProvide light.解析:词义猜测题。由上文的there is a lot of smoking in movies及下文的showing 14 billion images of smoking可推断,划线短语所在部分的意思是“一半以上的青少年电影中男演员会点火抽烟”。故画线部分的意思是“开始抽烟”。答案:B3What

    9、can be inferred from the CDCs words?AOver 50 percent of teens smoke.BTeens should watch more movies.CMany movies cause teens to smoke.DTeens are less likely to smoke than adults.解析:推理判断题。由第四段中的44 percent of teens who begin smoking do so because theyve seen smoking in movies及The CDC reports that.ligh

    10、tly exposed to smoking in movies可推断,很多电影中的抽烟情节使青少年逐渐加入烟民的行列。答案:C4When will participants in a “movie stomp” stomp their feet?AWhen they are active.BWhen they are excited.CWhen they feel like smoking.DWhen they see smoking scenes.解析:细节理解题。由文章末的Every time audience members see smoking,they stomp their f

    11、eet可知,参与者看到电影中抽烟的情节时就一起跺脚。答案:DBIts well known to car drivers that red means “stop”,green means “go”,and yellow means “hurry up and make that damn light”Why those colors,though? The answer lies in the fact that the earliest traffic signals were designed for trains,not cars.They were red and green,gas

    12、powered,and more than a little dangerous in the event of a leak.Red is an inherited(继承的) symbol from railroads,which symbolizes danger in many cultures.As red has a longer wavelength than any other color on the visible spectrum (光谱),it can be seen from a greater distance than other colors.Red has me

    13、ant “stop” since long before cars existed,with train signals use of red dating back to the days when mechanical arms lifted and lowered to indicate whether the rail ahead was clear.Greens wavelength is next to (and shorter than) yellows on the visible spectrum,meaning its still easier to see than an

    14、y color other than red and yellow. Back in the early days of railway lights,green meant “caution”,while the “allclear” light was,well,clear or white.It is said that several disastrous collisions happened after an engineer mistook stars in the night for an allclear.Thus,green became “go”,and for a lo

    15、ng time,railways used only green and red to signal trains.From the earliest days of motoring up until the mid1900s,not all stop signs were redmany were yellow,because at night it was all but impossible to see a red stop sign in a poorly lit area.In 1915 the yellow stopsign craze began in Detroit,a c

    16、ity that five years later installed its first electric traffic signal,which happened to include the very first yellow traffic light.But what of those mysterious yellow stop signs?As materials and technologies evolved,the ability to produce highly reflective signs meant that red could resume its natu

    17、ral spot in the sign hierarchy,leaving the stillhighlyvisible yellow to the domain (领域) of “caution”Thats why school zones and buses,crosswalks,and other important warnings are yellow today.语篇解读本文是一篇说明文。我们都知道“红灯停,绿灯行,黄灯亮了快点走”的交通规则,但交通信号灯为什么是红、黄、绿三种颜色呢?本文主要介绍了交通信号灯的起源和发展。5What were traffic lights ori

    18、ginally intended for?ATrains.BCars.CPlanes.DShips.解析:细节理解题。根据第一段中的“The answer lies in the fact that the earliest traffic signals were designed for trains,not cars.”可知,最初,交通信号灯是为火车而不是汽车的通行而设计的。故选A。答案:A6Whats the main reason for reds long being used to mean “stop”?AIt can be seen even in dark areas.BI

    19、t represents danger in many cultures.CIt has the longest wavelength.DPeople prefer red to other colors.解析:细节理解题。根据第二段中的“As red has a longer wavelength than any other color on the visible spectrum(光谱),it can be seen from a greater distance than other colors.”可知,由于红色在可见光谱中波长最长,因此可视距离要比其他颜色更远,这也是其能长期被用

    20、作表示“停止”的交通信号的原因。故选C。答案:C7Which of the following may the author agree with?AThe meaning of red is culturespecific.BYellow functioned as stop signs in the 1900s.CGreens wavelength is just second to that of red.DGreens role in lights has changed over time.解析:推理判断题。根据第三段的内容尤其是“green meant caution”“green

    21、 becamego”可知,随着时间的变化,绿色在交通信号灯中所扮演的角色也发生了巨大的变化。故选D。答案:D8What does the passage mainly talk about?AThe significance of road traffic signs.BThe history of railroad transportation.CThe symbolic meaning of different colors.DThe origin and development of traffic lights.解析:主旨大意题。通读全文内容可知,本文主要讲述了交通信号灯的起源与发展,

    22、并解释了这三种颜色(红、黄、绿)的物理性质及为什么会被用作交通信号灯。故D项最为全面地概括了文章的主要内容。答案:D.完形填空Jenna had graduated from her middle school and was lucky enough to be admitted to Westwood College.She was ready for new_1_at the college and filled with confidence._2_,she didnt expect it that college life was quite_3_.In the first week

    23、,Jenna went to tryouts for cheerleaders.She was competing against very talented girls,and she knew it would be _4_for her to be selected.Two hours later,the_5_ read a list of the girls for a second tryout. Her heart _6_as the list ended without her name.Feeling _7_,she walked back to her dormitory c

    24、arrying her schoolbag full of homework.Arriving at the dormitory,she started with_8_.She had always been a good math student,but now she was_9_.She moved on to English and history,and was_10_ to find that she didnt have any trouble with those subjects.Feeling better,she decided not to _11_math for t

    25、he time being.The next day Jenna went to see Mrs.Biden about being on the school _12_.Mrs.Biden wasnt as enthusiastic as Jenna.“Im sorry,_13_we have enough _14_for the newspaper already.Come back next year and well talk then.”Jenna smiled _15_ and left.“Why is college so different?” she sighed.Later

    26、 in math class,Jenna devoted herself to figuring out the problems that had given her so much_16_.By the end of the class,she understood how to get them right.As she gathered her books,Jenna decided shed_17_to try to fit in with her new school.She wasnt sure if shed_18_,but she knew she had to try.Co

    27、llege was just as her mom had said,“You will feel like a small fish in a big pond_19_a big fish in a small pond.The challenge is to become the_20_fish you can be.”语篇解读本文主要讲述了主人公Jenna在进入大学后所经历的变化及其努力适应的过程。1A.decisionsBchallengesCproblemsDexercises解析:根据上文的“lucky enough to be admitted to Westwood Colle

    28、ge”及“new”可推知,新的大学生活对主人公来讲有许多挑战,故选B。答案:B2A.HoweverBThereforeCBesidesDOtherwise解析:根据语境可知,上下文表示逻辑上的转折关系,故选A。however“然而”。答案:A3A.normalBnecessaryCdifferentDdesperate解析:根据下文的“Why is college so different?she sighed”可知,大学生活与主人公想象的很不一样。答案:C4A.simpleBtroublesomeCcertainDdifficult解析:根据“competing against very t

    29、alented girls”可推知,主人公感觉自己很难被选上,与下文的“the list ended without her name”呼应。答案:D5A.editorBjudgeCbossDcandidate解析:根据语境可知,是由裁判宣布进入下一轮选拔的名单的。答案:B6A.stoppedBjumpedCsankDchanged解析:根据“as the list ended without her name”可推知,得知没有自己的名字,即:没有进入下一轮选拔,主人公心情沉重。sb.s heart sinks意为“心情沉重,情绪低落”。答案:C7A.awfulBlonelyChappyDst

    30、range解析:由于被淘汰了,主人公感觉糟糕(awful)。答案:A8A.EnglishBhistoryCscienceDmath解析:根据下文的“She had always been a good math student”可推知,主人公开始做自己擅长的数学作业。答案:D9A.workingBstrugglingCcomplainingDimproving解析:根据“but”的转折含义可推知,曾经擅长的数学现在让她感觉有些吃力。答案:B10A.botheredBashamedCpleasedDshocked解析:根据“she didnt have any trouble with thos

    31、e subjects”可知,主人公在英语和历史学科上没有遇到任何问题,于是很高兴,与下文的“Feeling better”呼应。答案:C11A.show upBmake forCgive upDprepare for解析:根据上文的“Feeling better”和主人公做数学作业不理想的情况可推知,主人公暂时不准备做数学作业了。prepare for“为准备”;show up“出现”;make for“向移动,促成”;give up“放弃”。答案:D12A.committeeBteamCnewspaperDradio解析:根据下文的“for the newspaper already”可推知

    32、,Mrs.Biden在校报工作。答案:C13A.andBsoCorDbut解析:根据语境可知,上下文表示逻辑上的转折关系,故选D。答案:D14A.writersBplayersCspeakersDreaders解析:根据“for the newspaper already”并结合选项可推知,主人公是去校报应聘作者工作,结果遭到了拒绝。答案:A15A.brightlyBweaklyCwidelyDhappily解析:根据“Come back next year and well talk then.”可知,主人公被校报拒绝了,因此只是淡淡地笑着离开了。答案:B16A.courageBlackCh

    33、opeDsorrow解析:根据上文可知,主人公在数学学习上感到吃力,这些问题使她很伤心。答案:D17A.hesitateBrefuseCcontinueDattempt解析:根据下文的“try to fit in with her new school”“but she knew she had to try”可推知,主人公并没有气馁,决定继续试着适应新的学校。答案:C18A.succeedBcompleteCagreeDaccompany解析:根据“but she knew she had to try”可推知,主人公对于自己能否成功并没有把握,但是知道自己必须去尝试。答案:A19A.in

    34、the hope ofBin honor ofCin case ofDinstead of解析:根据语境可知,此处表示对比。instead of“代替”。答案:D20A.tallestBbestChardestDgentlest解析:结合空前一句可推知,此处表示“成为最好的鱼”,在文中引申为“做最好的自己”。答案:B.短文改错A new police officer was out for his first ride in a police car with a experienced partner.A call came in told them to break up a crowd

    35、of people.The officers drove to the street and observe a small crowd standing on a corner.The new police officer rolled up his window and said,“Please leave the corner.”A few people glanced,and no one moved,so he shouted again,“ Leave that corner.NOW!”This time,the group of people began to move unwillingly.While they left,they stared in his directions.The young police officer was so proud that he turned to partner and asked,“Well,what is my performance?”“Pretty good,”smiled at his partner,“but Im sorry to tell you this is a bus stop.”答案:

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版一轮创新思维英语(外研版)练习:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439590.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1