2019版一轮创新思维英语(外研版)练习:必修5 MODULE 2 A JOB WORTH DOING WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮创新思维英语外研版练习:必修5 MODULE JOB WORTH DOING WORD版含答案 2019 一轮 创新 思维 英语 外研版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解AImagine this: Youre at the movies seeing the latest boxoffice hit.The leading actor chases down(找到) the films bad guy before winning over the beautiful leading lady.What does he do next? He sucks on a cigarette.Whats wrong with this picture? Doesnt the beautiful woman see her heros yellow teet
2、h? Doesnt she smell his smoky breath? And wouldnt the good guy have trouble chasing,since smoking causes a person to cough?But you dont see any of that when someone smokes cigarettes in the movies.And there is a lot of smoking in movies.Actors light_up in more than 50 percent of youthrated (G,PG,PG1
3、3) movies,according to the American Legacy Foundation,which aims to put an end to smoking among young people.That means that Hollywood is showing 14 billion images of smoking to young people every year.All that exposure to onscreen smoking can influence teens to smoke.The Center for Disease Control
4、and Prevention (CDC) argues that 44 percent of teens who begin smoking do so because theyve seen smoking in movies.The CDC reports that teens are two to three times more likely to start smoking after seeing repeated smoking scenes in movies than teens who are lightly exposed to smoking in movies.Sev
5、eral organizations are working to remove smoking in youthrated movies.And adults are not the only ones who care about this issue.Many teens are actively involved.Livia Clandorf,16,of Chatham,New York,is a member of Reality Check,an organization that educates teens about what it considers to be the m
6、anipulative(巧妙处理的) practices of tobacco companies.Livia participated in an event called a “movie stomp(跺脚)”. Reality Check rents out a movie theater and screens a youthrated film that shows smoking.Every time audience members see smoking,they stomp their feet and show disapproval by shouting “boo”语篇
7、解读本文是一篇说明文。据调查,电影中大量的抽烟镜头正诱使越来越多的青少年开始抽烟。1What is the picture you are asked to imagine like according to the author?AIts touching.BIts beautiful.CIts frightening.DIts unreasonable.解析:推理判断题。由第二段中一连串的问句及第三段开头的But you dont see any of that when someone smokes cigarettes in the movies可推断,作者认为这种电影情节忽略了抽烟的
8、坏处,与现实不符,是极不合理的。答案:D2What does the underlined part “light up” in Paragraph 3 mean?AGuide with a light.BBegin to smoke.CShow pleasure.DProvide light.解析:词义猜测题。由上文的there is a lot of smoking in movies及下文的showing 14 billion images of smoking可推断,划线短语所在部分的意思是“一半以上的青少年电影中男演员会点火抽烟”。故画线部分的意思是“开始抽烟”。答案:B3What
9、can be inferred from the CDCs words?AOver 50 percent of teens smoke.BTeens should watch more movies.CMany movies cause teens to smoke.DTeens are less likely to smoke than adults.解析:推理判断题。由第四段中的44 percent of teens who begin smoking do so because theyve seen smoking in movies及The CDC reports that.ligh
10、tly exposed to smoking in movies可推断,很多电影中的抽烟情节使青少年逐渐加入烟民的行列。答案:C4When will participants in a “movie stomp” stomp their feet?AWhen they are active.BWhen they are excited.CWhen they feel like smoking.DWhen they see smoking scenes.解析:细节理解题。由文章末的Every time audience members see smoking,they stomp their f
11、eet可知,参与者看到电影中抽烟的情节时就一起跺脚。答案:DBIts well known to car drivers that red means “stop”,green means “go”,and yellow means “hurry up and make that damn light”Why those colors,though? The answer lies in the fact that the earliest traffic signals were designed for trains,not cars.They were red and green,gas
12、powered,and more than a little dangerous in the event of a leak.Red is an inherited(继承的) symbol from railroads,which symbolizes danger in many cultures.As red has a longer wavelength than any other color on the visible spectrum (光谱),it can be seen from a greater distance than other colors.Red has me
13、ant “stop” since long before cars existed,with train signals use of red dating back to the days when mechanical arms lifted and lowered to indicate whether the rail ahead was clear.Greens wavelength is next to (and shorter than) yellows on the visible spectrum,meaning its still easier to see than an
14、y color other than red and yellow. Back in the early days of railway lights,green meant “caution”,while the “allclear” light was,well,clear or white.It is said that several disastrous collisions happened after an engineer mistook stars in the night for an allclear.Thus,green became “go”,and for a lo
15、ng time,railways used only green and red to signal trains.From the earliest days of motoring up until the mid1900s,not all stop signs were redmany were yellow,because at night it was all but impossible to see a red stop sign in a poorly lit area.In 1915 the yellow stopsign craze began in Detroit,a c
16、ity that five years later installed its first electric traffic signal,which happened to include the very first yellow traffic light.But what of those mysterious yellow stop signs?As materials and technologies evolved,the ability to produce highly reflective signs meant that red could resume its natu
17、ral spot in the sign hierarchy,leaving the stillhighlyvisible yellow to the domain (领域) of “caution”Thats why school zones and buses,crosswalks,and other important warnings are yellow today.语篇解读本文是一篇说明文。我们都知道“红灯停,绿灯行,黄灯亮了快点走”的交通规则,但交通信号灯为什么是红、黄、绿三种颜色呢?本文主要介绍了交通信号灯的起源和发展。5What were traffic lights ori
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439590.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
