2020版新一线高考英语(人教版)一轮复习课时提能练19 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新一线高考英语人教版一轮复习课时提能练19 BODY LANGUAGE WORD版含解析 2020 一线 高考 英语 人教版 一轮 复习 课时 提能练 19 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时提能练(十九).阅读理解(2019长春质检)Lately a popular bookstore in Hefei,Anhui Province,has risen_to_fame because it becomes the worlds first shared bookstore,in a move meant to encourage more reading among Chinese citizens.It comes to peoples attention as more than 200,000 visitors flooded into the store on its
2、 first day as a shared bookstore on July 16 this year,a record high since it was reopened to the public in 2013.Some 4,000 books were brought home on the first day,T reported.Customers are allowed to borrow up to two books valued under 150 yuan per visit after registering with an app and paying the
3、99 yuan deposit(押金)All books on sale in the bookstore are available for sharing.Returned books that are damaged are sold at a discount.The bookstore also provides a bonus for bookworms.People who finish reading 12 books in three months receive eight percent of their deposit back,and members can be r
4、ewarded with one yuan for every book read.“We want to bring down the cost of reading so people could read more books,”Xu Xinwei,who helps run the bookstore,told T.Some parents buy a lot of books for their children,but they usually end up collecting dust as their children grow up.Similarly,some popul
5、ar novels for young people also fall out of fashion,according to Xu.“Books are more effectively circulated when theyre shared.”【语篇解读】本文介绍了安徽省合肥市成立的世界上第一家共享书店,该书店鼓励人们阅读更多的书。1The bookstore becomes a shared one _Ato make more moneyBto make more room for new booksCto inspire more people to readDto recom
6、mend new booksC细节理解题。根据第一段中的“it becomes the worlds first shared bookstore,in a move meant to encourage more reading”可知,这个书店成为一家共享书店是为了更好地推广阅读。故选C项。2What does the underlined phrase“risen to fame”in Paragraph 1 probably mean?ABecome wellknown. BSettled down.CBroken up. DTaken over.A词义猜测题。根据第一段中的“popul
7、ar”一词,以及第二段中的“more than 200,000 visitors flooded into the store on its first day as a shared bookstore on July 16 this year,a record high since it was reopened to the public”可知,这家书店应该很受欢迎。rise to fame意为“出名”。故选A项。3What can we infer from the passage?AThe bookstore was once the best in Anhui Province.B
8、The books that are sold here cant be borrowed.CMore than 4,000 books were taken home on July 16 in 2013.DThe cost of reading can be reduced by sharing the books.D推理判断题。根据第五段中的“We want to bring down the cost of reading so people could read more books”可推知,共享图书可能会降低阅读成本,这样人们可以阅读更多书。故选D项。4What does the
9、bookstore do to attract more readers?AThe bookstore encourages parents to buy more books for their children.BThe readers are allowed to borrow the books unconditionally.CThe readers who are members can receive one yuan for every book read.DThe bookstore is considering offering a bonus for anyone who
10、 likes reading.C细节理解题。根据第四段中的“and members can be rewarded with one yuan for every book read”可知,共享书店的会员每读一本书可以得到一元钱的奖励。故选C项。.阅读七选五(2019湖北八校联考)I still remember my first time going to the Chinese companys canteen.When I stepped into the elevator,each one was full of people._1_ However,there was no sign
11、 of fire and people were laughing and talking.I followed the flow of the crowd to the doors of the canteen.It occurred to me that in China everyone takes lunch at the same time._2_ The cafeteria followed this schedule,only being open a few hours per day.When I stood in the doorway,I realized I had t
12、o act fast or I would be left behind._3_ Everyone lines up and takes a tray,but instead of silverware,here are chopsticks and soup spoons.As I was pushed along the line,I saw dishes I didnt recognize and a few people cut in line and picked up dishes left and right._4_ I ended up going with a pork an
13、d cucumber dish and a tofu salad.I have been at my company for over a year and a half._5_ I have learned what dishes I like,mostly by trial and error,and a lot of workers know me and say hello.I am still getting used to eating lunch at“lunchtime”,but I think the schedule definitely helps keep me on
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439814.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
