2020版新一线高考英语(译林版)一轮复习课时提能练3 LOOKING GOODFEELING GOOD WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新一线高考英语译林版一轮复习课时提能练3 LOOKING GOODFEELING GOOD WORD版含解析 2020 一线 高考 英语 译林版 一轮 复习 课时 提能练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时提能练(三).阅读理解A(2019陕西检测)Whenever I hear a recording of John Denver singing“Sunshine on My Shoulders”,I find myself smiling,drawn to a love of the sun and the outdoors Ive had for years as a Michigan native.Walking barefoot to the lake,playing without shirts in the sunlight,and breathing fresh air fe
2、el good.As a doctor I can tell you they are also good for your heart.Studies have found higher rates of high blood pressure among people with the lowest sun exposure.One reason may be due to nitric oxide(一氧化氮),a gas whose function is activated when your skin is exposed to the suns rays.It reduces bo
3、th heart attack and stroke risks.Vitamin D,which sunlight helps your body produce,is also linked to better health.So walk outdoors for 15 to 30 minutes daily.In Japan,walking through forests to keep healthy has become a popular practice.Apparently they want to enjoy the fresh air.But research on 280
4、 volunteers found that people had a reduced heart rate,and lower blood pressure when they walked through a forest than when they spent time in an urban area.One of the consequences of modern society is that rarely is our body in direct contact with the ground.The earth has an electrical current.Dire
5、ct contact with it may be stabilizing force for good health.Although“earthing”or“grounding”is considered alternative by mainstream medicine,research shows that the practice seems to be able to reduce heart disease risks.So,walk around barefoot wherever possible,let your backyard grass tickle your fe
6、et,and dig your toes into sandy beaches.【语篇解读】本文是一篇议论文。作者通过叙述自己的经历、感受和一些研究发现,告诉人们户外活动有益于心脏健康。1The first paragraph is meant to Ashow the author likes the song very muchBput forward the argument of the passageCsuggest that the author loves nature crazilyDindicate the author is a Michigan nativeB推理判断题。
7、根据第一段“Whenever I hear a recording of John Denver singingSunshine on My Shoulders,I find myself smiling,drawn to a love of the sun and the outdoors Ive had for years as a Michigan native.Walking barefoot to the lake,playing without shirts in the sunlight,and breathing fresh air feel good.As a doctor
8、I can tell you they are also good for your heart”的描述可知,作者写这段的目的是为了提出文章的论点。2Sunbathings good for heart because Athe suns rays make nitric oxide workBsunlight can help people keep warmCthe suns rays can help replace Vitamin DDVitamin D reduces blood circulationA推理判断题。根据第二段中的“One reason may be due to n
9、itric oxide(一氧化氮),a gas whose function is activated when your skin is exposed to the suns rays.It reduces both heart attack and stroke risks”的描述可推知,日光浴对心脏有好处是因为阳光能使一氧化氮工作。3Its believed that walking through forests can Amake people popularBhelp breathe in fresh airCreduce blood pressureDhelp escape n
10、oisy citiesC细节理解题。根据第三段第三句“But research on 280 volunteers found that people had a reduced heart rate,and lower blood pressure when they walked through a forest than when they spent time in an urban area”的描述可知,人们普遍认为穿过森林可以降低血压。4The best title of the passage should be ANitric Oxide Has Magic Functions
11、BWalking Barefoot Builds the BodyCSunbathing is Good for HealthDOutdoor Activities Benefit the HeartD标题归纳题。根据全文内容,尤其是第一段中的“Walking barefoot.for your heart”及最后一段“So,walk around barefoot wherever possible,let your backyard grass tickle your feet,and dig your toes into sandy beaches”可知,这篇文章的主旨是户外活动有益于心
12、脏。B(2019太原模拟)For your next outofthisworld vacation,you now have the option of literally going out of this worldbut itll cost you $40 million.Then again,can you really put a price tag on having the time of your life?According to a new report from Popular Mechanics.Russia is looking to build a luxury
13、hotel in outer space.There you will wake up to see a breathtaking blue planetthe earth!The hotel is expected to be stationed on the International Space Station(ISS)While space tourism itself isnt exactly a novel idea,the notion of building a hotel out there hasnt been raised before.Really,other comp
14、anies are still focused on the transportation part of the puzzleafter all,a trip to space is enough for most folks.According to Popular Mechanics,the hotel will include a luxury orbital suite with big windows,personal hygiene(卫生) facilities,exercise equipment,and yes,WiFi.Because if you cant share y
15、our experience on social media,did it really even happen?Of course,the reasons behind the hotel arent just for fun and games.Apparently,space tourism might be able to help the Russians pay for another module to add to the International Space Station.Russian space contractor RKK Energia is currently
16、building the first such module,which will give scientists a laboratory and power supply station from which to conduct tests.If any of this is going to happen,however,Russia is going to have to hurry.With the ISS expected to be out of use in 2028,theres little time to build the hotel and find wealthy
17、 tourists to actually pay for a trip into outer space.So if youve recently come into a fortune and are interested in investing in what could be the time of your life,ISS is calling your name.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了太空旅游项目。5What do we know about the hotel from the first paragraph?AIt is quite affordable.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439898.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
