2020版新教材高中英语 课时素养评价十八 Unit 6 Disaster and hope Developing ideas 外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新教材高中英语 课时素养评价十八 Unit Disaster and hope Developing ideas 外研版必修3 2020 新教
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十八 Unit 6 Disaster and hope Developing ideas. 单句语法填空1. We are looking for someone who is reliable (rely) and hard-working. 2. When the miners were lifted out of the well one by one, the rescuer (rescue) could not help tears. 3. The weather, even for January, was exceptionally (except) cold. 4.
2、 My job is to challenge, but not threaten (threat) them. 5. Nobody knows precisely (precise)how many people are still living in the camp. 6. There is already a long list of people claiming (claim) her attention. 7. She grabbed (grab) the chance of a job interview. 8. We can distinguish one kind of s
3、ubstance from another by its properties (property). 9. The cause of the accident was not immediately (immediate)apparent. 10. A kind neighbor sheltered (shelter) the boy for seven days. . 选词填空leave out, consist of, be known as, suffer from, all of a sudden, up and down, in the open air, have a chanc
4、e to, look out, come down1. The film will be shown in the open air tonight. 2. “Look out! ” somebody shouted, as the truck started to roll toward the sea. 3. With an elevator in the skyscraper, we can easily go up and down. 4. You shouldnt leave out this important detail in the trial. 5. Im glad I h
5、ave a chance to make a speech here. 6. Many people suffered from this terrible disease and lost their lives. 7. All of a sudden the lightning struck the tree which we were sitting under. 8. Its said that he is known as an English expert. 9. Assignments for this course consist of two individual assig
6、nments and one group assignment. 10. Clouds had come down and it was starting to snow. . 完成句子1. He just arrived the moment it happened. 事情一发生, 他恰好就到了。 2. She not only sings beautifully but also dances wonderfully. 她不仅歌唱得好, 而且舞跳得也好。3. His parents died, leaving him a lot of money. 他父母死了, 给他留下了许多钱。4. L
7、aying eggs is her full-time job. 下蛋是她的全职工作。5. This book is so interesting that everyone wants to read it. 这本书很有趣, 人人都想看看。. 阅读理解A(2019太原高一检测)Everybody is talking about the bridge. I mean the worlds longest sea-crossing bridge. And it is widely reported by ABC, New York Times and also Wikipedia. By th
8、e way, whats the name of it? Its Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge (HZMB). Though HZMB took over 9 years to construct, the 55-kilometer-long bridge has a service life of 120 years. It consists of the 12km Hong Kong Link Road, 29. 6km Main Bridge and 13. 4km Zhuhai Link Road. It also includes the worlds
9、deepest underwater part at a length of 6. 7km, which connects two man-made islands. The HZMB construction environment is complicated. Frequent typhoons, airport height limitation, high environmental standards, etc, should be taken into consideration. That is why this bridge gets the worlds attention
10、. However, the bridge and tunnel system across the Lingdingyang waters of the Pearl River Estuary will cut the traveling time between Hong Kong and Zhuhai or Macao from three hours to about 30 minutes. Most people will take a bus to make the journey. The buses will cost 8 to 10 dollars for a single
11、trip. After the bridge opens, the traveling costs for taking a detour through the land routes can be avoided. Therefore, the bridge will help to make use of the distribution of industries, raise the competetiveness of region, and benefit logistics (物流) and tourism. The project is believed to lay a g
12、ood foundation for the development of the Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, which is considered a new highlight in Chinas economy. 【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍了世界上最长的跨海大桥: 港珠澳大桥的相关情况。1. Why has the bridge drawn so much attention? A. Because its the longest bridge in China. B. Because its been in se
13、rvice for 120 years. C. Because its construction is extremely difficult. D. Because it connects three man-made islands. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段第一二句The HZMB construction environment is complicated. Frequent typhoons, airport height limitation, high environmental standards, etc, should be taken into consid
14、eration可知, 这座桥吸引了如此多关注的原因是它的建设难度太大了。故选 C。2. How does the bridge help people according to the text? A. By controlling local industry. B. By attracting tourists overseas. C. By offering a cleaner environment. D. By reducing traveling time and costs. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段第四句However, the bridge and tunnel
15、system across the Lingdingyang waters of the Pearl River Estuary will cut the traveling time between Hong Kong and Zhuhai or Macao from three hours to about 30 minutes以及最后一段第一句After the bridge opens, the traveling costs for taking a detour through the land routes can be avoided可知, 这座桥可以帮助人们减少旅游的成本与时
16、间。3. What can be a suitable title for the text? A. A Green BridgeB. A Tour Through HZMBC. The Main Bridge of HZMBD. The Longest Sea-crossing Bridge【解析】选D。主旨大意题。根据首段第一句Everybody is talking about the bridge. I mean the worlds longest sea-crossing bridge可知, 本篇主要讲The Longest Sea-crossing Bridge。B(2019雅安
17、高一检测) Many years ago, there lived a poor fisherman. His only companion was his dog. They might be seen walking on the white sandy beach. The dog was always beside his master as the fisherman made his little boat ready to sail. When the man pulled out to sea each morning, the dog would run up on the
18、high ridge(山岭). There he would sit and watch all day. The dog never moved until late afternoon when he saw the little boat return. Then he would race back to the shore to greet his master. As the years went by, the fisherman grew older. So did the faithful dog. The fisherman still went out to sea. T
19、he dog still watched for his return, sitting on the high ridge. One early morning in September, the fisherman was getting his little boat ready. All at once the dog began to bark. He circled around the fisherman and tugged at his trousers. The fisherman could not remember when he had seen his dog ac
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440066.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
