四川省成都市2014高考英语阅读理解3月联合训练(5)及答案(解析).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川省 成都市 2014 高考 英语 阅读 理解 联合 训练 答案 解析
- 资源描述:
-
1、四川省成都市2014高考英语阅读理解3月联合训练(5)及答案(解析)广告应用型阅读理解(一)Outdoor nature programs celebrate the seasons yearround, designed with families in mind.Check out these special programs, in addition to the Centers DropIn Programs.Great Backyard Bird CountLearn more about Wisconsins winter bird residents and join tens
2、of thousands of everyday bird watchers for the 13th annual Great Backyard Bird Count(GBBC)! This national event, organized by the Cornell Lab of Ornithology and the National Audubon Society, is an opportunity for families, students, and people of all agesto engage in real citizen science.As a partic
3、ipant, youll count birds and report their sightings online at www.birdcount.org.Well teach you how!FREE Please preregister! Registration Deadline: Thursday, February 11, 2010 Leopold Discovery DayBring the whole family to celebrate the life and legacy of Wisconsins premier conservationist, Aldo Leop
4、old! Take a tree hike with our naturalists and learn how to “read the landscape” like Leopold did with his family.Listen to the Leopold family tales told by Leopolds granddaughter, Trish Stevenson, and get a chance to be photographed at our “Look like Leopold” station.FREEPreregistration recommended
5、; walkins accepted.The Flustered Mustard Festival and UFO Pulling PartySearch and destroy UFOs (Unwanted Flowering Objects) in the forest during this fun filled festival event! Families and youth groups can participate in the Garlic Mustard Pulling Party contest, where teams compete to see who can p
6、ull and bag the most invasive species.Never seen a UFO before? Well teach you how to spot these alien invaders of the forest.Preregistration is required; groups welcome.Registration Deadline: Wednesday, May 5,2010ALNC Members & NonMembers: FREEAcoustic Monitoring of Bat PopulationsJoin the Wisconsin
7、 Bat Monitoring Program! Learn about the local species and threats to populations while meeting a live bat ambassador.After sunset, well also head outdoors to learn techniques and conduct acoustic monitoring, if the weather permits.Acoustic monitoring allows us to detect and record calls of echoloca
8、ting bats that can be used to assess related activity and identify species or groups of species and local diversity of bat populations.Preregistration recommended; walkins accepted.Registration Deadline: Wednesday, May 19, 2010ALNC Member: $6/person or $20/family; Nonmember: $7/person or $ 25/family
9、To register for any of these programs, click on the Public Program registration link.For more information or to register by phone, call 6082214038.()1.Who might be most interested in the information?ASpecies researchers.BParents.CNaturalists.DConservationists.()2.According to the passage, the GBBC_.
10、Awas started by Wisconsins local bird watchersBwill take place on Wednesday, May 5,2010Cis a national event that was first held in 1998Drequires entrance fees when registering()3.Where will the Garlic Mustard Pulling contest be held?AIn the forest.BOn the grassland.CIn the garden.DIn the field.()4.I
11、f a family of four joins the Wisconsin Bat Monitoring Progam as Nonmembers, they will pay_.A20 dollars B24 dollarsC25 dollars D28 dollars()5.We can learn from the passage that_.ALeopolds granddaughter will be present on Leopold Discovery DayBacoustic monitoring is conducted at anytime during the day
12、Cyou can study unidentified flying objects at the Flustered Mustard FestivalDonly individuals can enter the Garlic Mustard Pulling Party contest【解析】本文为广告,主要介绍了几项适合家庭参与的户外活动。1B逻辑推理题。根据第一段“Outdoor nature programs celebrate the seasons yearround, designed with families in mind.”可推断文中所介绍的户外活动适合于家庭,故家庭之主
13、的父母自然对该文所提供的信息最感兴趣了,故选B。2C逻辑推理题。由广告可知,在2010年举行第13届活动且每年一次,由此推断它的第一届活动应该是在1998年举行的,故选C。3A细节理解题。根据广告中的“Search and destroy UFOs (Unwanted Flowering Objects) in the forest during this fun filled festival event!”可判断选A。4C细节理解题。根据广告中的“Nonmember: $7/person or $25/family”可推断选C。5A细节理解题。根据广告中“Listen to the Leo
14、pold family tales told by Leopolds granddaughter, Trish Stevenson, and get a chance to be photographed at our Look like Leopold station”可判断选A。阅读理解It is true that shyness can be a disadvantage socially for those who suffer from it seriously. I mean real shyness, not somebody who is simply quiet. Quie
15、t people could be shy, but on the other hand, they may just be observing because they are unsure of you or others in your company. They may be capable of being extrovert (性格外向的) and sociable, but on some particular occasions, they are quiet.I have learnt from my experience that those who observe and
16、 listen more and talk less can gain a position of strength. This means that even a very shy person, the type who is reluctant to talk in company (在交际场合) , especially new company, can become a strong person in just about anything they choose. Remember, knowledge is power, and a shy introvert (性格内向的人)
17、 is in a better position to gain knowledge than an extrovert. Introverted people can give great attention to learning, and as good listeners they can take in an enormous amount from others. Over time, people can come to respect them far more than the extrovert who speaks a lot. Usually about themsel
18、ves.What does it take , then for a very shy person to be that successful person they have always wanted to be ? They may only need one more thing to push themselves on their way. They need to dare themselves to take the leap; and when they do , they will probably find all the knowledge they have gai
19、ned over the years will help them on their way to the top in their chosen field.9. What does the first paragraph mainly want to tell us?A. A person who is quiet may not be shy. B. A shy person may not be a calm one.C. Quiet people are usually doubtful. D. Shyness is sometimes a bad feature.10. The u
20、nderlined word “reluctant” in paragraph 2 probably means _.A. lazy B. careful C. eager D. unwilling11. According to the author, introverted people can be successful because they usually _.A. have a strong will B. talk less and show off lessC. learn more than extroverts D. have a good attitude to lea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级上册英语课件-Unit 6 Meet My Family! 第6课时_人教(PEP).ppt
