分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(70)及(解析)答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:441407
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:62KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 成都市 2016 高考 英语 阅读 理解 二轮 基础训练 80 连载 70 解析 答案
    资源描述:

    1、四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(70)及(解析)答案【2016模拟题】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Scientists recently found three animal species living two miles below the surface of the Mediterranean Sea, where the super-salty waters dont have oxygen(氧). Theyre multicellular(多细胞的), which means their bodies have

    2、 many cells. They each are as small as a large grain of sand. But they are animals.The most exciting thing about these creatures, say the scientists, is that they obviously dont need oxygen to live. What biologists know about life so far is that only single-celled living things can live in places th

    3、at have no oxygen, and that multicellular organisms(有机物) can visit these places, but not live there. These newly found creatures could change that idea.Finding animals down there was so surprising that the scientists couldnt believe it. At first, “we thought they were dead bodies,” Roberto Danovaro,

    4、 a scientist at the Polytechnic University of Marche in Ancona, Italy, told Science News. To find out whether the animals could actually live there Danovaro and his colleagues brought up more samples(样本) from the ocean floor. Studying the animals in the new samples showed that they appeared to be al

    5、ive.The researchers did more tests, and found that some of the animals had eggswhich suggests they were reproducing(繁殖). Also in the samples were old skins, suggesting that the animals had lived there long enough to grow. Finally, pictures taken showed that the insides of the animals appear to be ad

    6、apted to live in an environment that has no oxygen.These clues suggest the animals dont need oxygen, but the evidence(证据) is indirect, which means that scientists still have not observed how the animals live without oxygen. This means more studies are needed, but the scientists think theyre on the r

    7、ight track. And if theyre right, biologists will need to rethink what they know about where animals live.1、 What excited the scientists most is that_.A.they found three animal species visit the salty water under the Mediterranean SeaB.single-celled animals can live in super-salty watersC.the tiny an

    8、imals have many cellsD.three kinds of animals can live in places that have no oxygen2、 The underlined phrase in Paragraph 2 means the scientists could think _.A.only single-celled creatures dont need oxygen to liveB.multicellular animals can visit the super-salty watersC.the newly found creatures ca

    9、nt live in the super-salty watersD.multicellular animals also can live without oxygen besides single-celled ones3、 Which of the following CANT be used to prove the newly found creatures can live in super-salty waters?A.Their dead bodies are found there.B.Some in the samples have eggs.C.Some old skin

    10、s are found in the samples.D.The pictures of their insides have been taken.4、 More studies are needed to prove_.A.where single-celled animals can liveB.how the newly found animals live without oxygenC.whether the multicellular creatures can live underwater D.why the super-salty waters have no oxygen

    11、 文章介绍了科学家在深海没有氧气的水中发现了三种多细胞的动物,并为他们是否能真正的在如此的环境中生存进行了大量的试验。 1.D。细节理解题。根据第一段和第二段可知科学家在深海中发现了三种生物,最让他们兴奋的是这三种多细胞动物竟然是生活在没有氧气的水中。 2.D。句意理解题。第二段中说到科学家们认为只有单细胞的动物才可以在没有氧气的水中生存。多细胞动物只能到达这样的环境却不能在这样的环境中生存。所以这样的发现可能改变科学家们原来的观点。 3.A。细节理解题。根据倒数第二段中的内容可知:在所取得的样本中发现了有的动物有卵;也发现了他们退去的陈旧的皮肤;他们体内的照片也发现他们适应了没有氧气的环境。

    12、所有这些都间接地证明了这些 动物是不需要氧气的。 4.B。细节理解题。根据最后一段的第一句目前的证据都是间接的,要想证明这些动物是如何在没有氧气的情况下生存还需要进一步的试验。2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。It must be something that many American companies hold a baby contest. Of course, babies are wonderful, and many parents would be the first to agree. Companies re

    13、ally bring in much money.Walgreens Baby contestIf you play the new Baby Milestones Challenge Contest by BabyCenter & Walgreens, you could win $1,000 in Walgreens & B Gift Cards and Certificates. You can play the instant winner if you get a $25 Walgreens gift card, but you also have to write down you

    14、r email address and receive all their sales and other information for the contest.Kids and BabiesKids and Babies are accepting entries for May 2014 Free Photo Contest. Baby Photo Galley with theme albums and age group albums is moved to the new website Cute Baby Gallery. Check KidsandB for their Bab

    15、y Photo Contest blogs latest update. The grand prize is $25,000. The catch: Winners are decided by the visitors coming to the site and voting for their favorite babies, so you have to advertise their site for them.PP has a website only for their members, but if you are into baby photos, it is well w

    16、orth surfing. You could receive offers on free samples, money-saving coupons (优惠券), and chances to win the latest contests.AvonAvon is another company that has a baby photo contest this spring. Avon is advertising their newest collection. It is Avons only collection for the photos of babies. Babies

    17、age: newborn to 2 years. Just go to TinyT and upload your recent babys photos. The first place baby will be featured in a Tiny Tillia Storybooks and win a $5,000 U.S. Savings Bond. Ten beautiful girls will win $300 worth of Tiny Tillia products.The tip is to run a search engine for all the latest co

    18、ntests going on and start entering them today. You could be lucky and win enough to put your baby through college! Have fun! 1.What is the basic condition for you to play the instant winner in Walgreens & B?A. Getting a gift card. B. Getting a certificate.C. Winning 1,000 dollars.D. Receiving inform

    19、ation for the contest2.If you want your baby to win the 2014 Free Photo Contest, you will _.A. have to spend $ 25,000 B. take your baby to the gallery in MayC. upload more photos of your baby D. have to help to advertise their site 3.What can we learn from this passage?A. Free Photo Contest will be

    20、held in March, 2014B. Avon is a website that will hold a baby photo contestC. P accepts the photos of all kinds of people babiesD. Parents can upload their one-year-old babys photos to TinyTillia. com4.In the last paragraph, the author advises parents to _ .A. try their best to take good care of the

    21、ir babyB. enter the contests as soon as possibleC. encourage their kids to go to college when they grow upD. find more tips for winning the contests参考答案14、ADDB 阅读理解。Everyone knows about straight-A students. We see them frequently in TV situation comedies and in movies likeRevenge(复仇) of the Nerds. T

    22、hey get high grades, all right, but only by becoming dull laborers, their noses always stuck in a book. They are not good at social communication and look clumsy when it comes to sports. How, then, do we account for Domenica Roman or Paul Melendres? Roman is on the tennis team at Fairmont Senior Hig

    23、h School. She also sings in the choral group, serves on the student council(学生会) and is a member of the mathematics society. For two years she has maintained As in every subject. Melendres, now a freshman at the University of New Mexico, was student-body president at Valley High School in Albuquerqu

    24、e. He played soccer and basketball well, exhibited at the science fair, and meanwhile worked as a reporter on a local television station. Being a speech giver at the graduation ceremony, he achieved straight As in his regular classes, plus bonus points for As in two college-level courses. How do sup

    25、er-achievers like Roman and Melendres do it? Brains arent the only answer. Top grades dont always go to the brightest students, declares Herbert Walberg, professor of education at the University of Illinois at Chicago, who has conducted major studies of super-achieving students. Knowing how to make

    26、the most of your innate(天赋的) abilities counts for more. Much more. In fact, Walberg says, students with high I.Q.s sometimes dont do as well as classmates with lower I.Q.s. For them, learning comes too easily and they never find out how to get down. Hard work isnt the whole story, either. Its not ho

    27、w long you sit there with the books open, said one of the many A students we interviewed. Its what you do while youre sitting. Indeed, some of these students actually put in fewer hours of homework time than their lower-scoring classmates. The kids at the top of the class get there by mastering a fe

    28、w basic techniques that others can readily learn. 1. The “nerds” can probably be _.A. dull bookworms lacking sports and social skillsB. successful top students popular with their peersC. students with certain learning difficultiesD. born leaders crazy about social activities2. What can we conclude f

    29、rom the first paragraph?A. Most TV programs and films are about straight-A students.B. People have unfavorable impression of straight-A students.C. Everyone knows about straight-A students from TV or films.D. Straight-A students are well admired by people in the society.3. Some students become super

    30、-achievers mainly because _.A. they are born cleverer than othersB. they worker longer hours on studyC. they make full use of their abilitiesD. they know the short cut to success4. What will be talked about after the last paragraph?A. The interviews with more students.B. The role I.Q. plays in learn

    31、ing well.C. The techniques to be better learners.D. The achievements top students make.5. What can we infer from the passage?A. Students neednt work hard on study any more.B. The brightest students can never get top grades.C. Top students certainly achieve all-around developments. D. Students with a

    32、verage I.Q.s can become super-achievers.【参考答案】15 A B C C D阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。GET YOUR DEGREE AT HOME!Have you ever wondered what a Degree might be worth to you in your job or career(事业)? It means a lot of Americans with an Associate Degree average nearly $10,000 more in yearly earnings th

    33、an those with just a High School Diploma(毕业证).Harcourt Learning Direct offers you a way to get a Specialized Associate Degree in 11 of todays growing fields-without having to go to college full time. With Harcourt, you study at home, in your spare time-so you dont have to give up your present job wh

    34、ile you train for a better one. Choose from exciting majors like Business Management, Accounting, Dressmaking Design, Bookkeeping, Photography, Computer Science, Engineering, and more! Your training includes everything you need! Books, lessons, learning aids-even professional-quality tools and equip

    35、ment-everything you need to master your training and more ahead to a new career is included in the low tuition(学费) price you pay. Your education is nationally recognized! Nearly 2, 000 American companies-including General Electric, IBM, Mobile, General Motors, Ford, and many others-have used our tra

    36、ining for their employees. If companies like these recognize the value of our training, you can be sure that employees in your area will, too!Earn your degree in as little as two years! Get a career diploma in just six months! The career of your dreams is closer than you think! Even if you have no e

    37、xperience before, you can get valuable job skills in todays hottest fields! Step-by-step lessons make learning easy. Prepare for promotions(提升), pay raises, even start a business of your own! Send today for FREE information about Harcourt at home training! Simply fill in your name and address on the

    38、 coupon(票券) above. Then write in the name and number of the one program youre most interested in, and mail it today. Well rush your free information about how you can take advantage of the opportunities(机会) in the field youve chosen. Act today! Mail coupon today! Or call the number below 1-800-372-1

    39、589. Call any time, 24 hours a day, 7 days a week. www. Harcourt-learning. com E-mail:Harcourtlearning. com.1. This advertisement aims at calling on people to _.A. attend full-time universities B. work part time to further their education C. improve their education at home to get better jobs D. earn

    40、 their degrees in different ways that suit them2. Which of the following is NOT clearly mentioned in this advertisement? A. The way how you will get your degree. B. Tuition price. C. The hot fields you will be preparing yourself for. D. The length of time it will take you to get a degree. 3. What do

    41、es the writer of this ad intend to say by naming General Electric, IBM, Ford, etc.?A. To show that their training is widely used in the country. B. To show that the training program is fully supported by famous companies in the U. S.C. To prove the value of their training in every area. D. To show t

    42、he importance of getting recognized by the most famous companies. 4. It seems to the writer that the greatest attraction for people to take their training is_. A. its convenience B. the degrees nation-wide recognition C. the economic benefit(利益) it will bring about D. the hot fields the training wil

    43、l help people to enter5. How many ways are mentioned in the ad for people to get in touch with the Harcourt Learning Direct?A. One. B. Two. C. Three. D. Four. 文章是一则业余培训班的招生广告。1. C。推理判断题。根据 With Harcourt, you study at home, in your spare time so you dont have to give up your present job while you tra

    44、in for a better one(你可以在家,业余时间接受培训)可知答案选C。2. B。事实细节题。文章中提到in the low tuition price you pay,但没说具体多少学费,故答案选B。3. C。推理判断题。从Your education is nationally recognized 和If companies like these recognize the value of our training, you can be sure that employees in your area will, too!可知答案C正确。4. C。推理判断题。从Prepare for promotions, pay raises, even start a business of your own可推知答案C正确。5. D。事实细节题。文章共提到四种联系方式:(1)sending today for FREE information (2)fill the coupon (3)mail coupon (4)call,即答案选D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(70)及(解析)答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-441407.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1