2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 LOOKING INTO THE FUTURE Section A Reading and Thinking课后篇巩固提升(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit LOOKING INTO THE FUTURE Section Reading and Thinking课后篇巩固提升
- 资源描述:
-
1、Unit2LOOKINGINTOTHEFUTURESectionAReadingandThinking课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.I just want you to answer the question in a concrete and believable (短语).答案phrase2.Her father tried to p her to go back home with him,but in vain.答案persuade3.Mary told me that she spent her childhood in the r mountain area.答案rem
2、ote4.It is said that this heating system has an a temperature control.答案automatic5.We must (合并) theory with practice.答案integrate6.The players had to change their daily (常规) and lifestyle.答案routine7.The text of the lecture was (可获得的)to guests at night.答案available8.There is little chance that we will
3、succeed in changing the law.N,it is important that we try.答案Nevertheless.短语填空early on,in addition,in this sense,keep track of,catch fire,switch off1.The central heating had been and the room was as cold as ice.答案switched off2.,the cultural value and historic significance of Dunhuang are inestimable.
4、答案In this sense3.Walking exercise may be boring at times but a clear sunny morning there can be nothing finer.答案early on4.,youd better bring some gifts,such as a book or a Chinese knot.答案In addition5.With eleven thousand employees,its very difficult to them all.答案keep track of6.That wooden house on
5、top of the hill because it was hit by lightning.答案caught fire.完成句子1.你离开教室时,不要忘了关电灯。Dont the lights when you leave the classroom.答案forget to switch off2.尽管很小,但这个装置会为我们节省能源和金钱。Though it is small,this device willand money.答案save us energy3.对不起,你找的那个人不再住在这所房子里了。I am sorry that the man you are looking fo
6、rin this house.答案no longer lives4.绿灯一亮,汽车就冲在前面。the green light came on,the cars raced ahead.答案The instant/second/moment/minute5.布朗先生到家的时候,发现晚饭已经为他准备好了。When Mr Brown got home,he found dinner alreadyhim.答案prepared for6.我们还要两年才中学毕业。two years before we finish middle school.答案It will take us关键能力提升练.阅读理解A
7、主题语境:人与社会科学技术Houses have been getting progressively “smarter” for decades,but the next generation of smart homes may offer what two Case Western Reserve University scientists are calling an “Internet of Ears”.Todays smart home features appliances,entertainment systems,security cameras and lighting,h
8、eating and cooling systems that are connected to each other and the Internet.They can be accessed and controlled remotely by computer or smartphone apps.But a group of electrical engineering and computer science professors in the Case School of Engineering have been experimenting with a new suite of
9、 sensors (传感器).This system would read not only the vibrations (震动),sounds and even other movements associated with people and animals in a building,but also any slight changes in the existing electrical field.While there still maybe a decade or so away,the home of the future could be a building that
10、 adjusts to your activity with only a few small,hidden sensors in the walls and floor without the need for monitoring cameras.“We are trying to make a building that is able to listen to the humans inside,” said Ming Chun Huang,an assistant professor in electrical engineering and computer science.“We
11、 are using principles similar to those of the human ear,where vibrations are picked up and our algorithms (计算程序) recognise them to determine your specific movements.Thats why we call it the Internet of Ears.”“There is actually a constant 60Hz electrical field all around us,and because people are som
12、ewhat conductive,they short out the field just a little,” Huang said.“So,by measuring the disturbance in that field,we are able to determine their presence,or even their breathing,even when there are no vibrations associated with sound.”Huang said they have used as few as four small sensors in the w
13、alls and floor of a room.As for privacy concerns,the system would not be able to identify individuals,although it could recognise peoples different ways of walking.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了下一代智能房屋的发展方向,科学家将会利用传感技术和网络技术研发出能够“倾听”的房屋,这种房子能够感知到人的存在和在房屋里的活动。1.Whatuniquenessdoesthesmarthomeofthenextgenerationh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442193.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
