2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 LOOKING INTO THE FUTURE Section D Using Language(Ⅱ) & Assessing Your Progress课后篇巩固提升(含解析)新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit LOOKING INTO THE FUTURE Section Using Language Assessing Your Pro
- 资源描述:
-
1、Unit2LOOKINGINTOTHEFUTURESectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.Many experts(提倡) reducing the amount of childrens homework.答案advocate2.As they are short of money,a week by the sea is a (奢华) they can no longer afford.答案luxury3.What does the underlined word “them” in the sec
2、ond p refer to?答案paragraph4.We asked Jason to write an e about his hometown and about his place in it.答案essay5.It is known to all that you will never c to learn as long as you live.答案cease6.We provide all types of information,with an (强调) on legal advice.答案emphasis7.I think it may take some time bef
3、ore we can have an (精确的) assessment of the damage.答案accurate8.The cost of transport is a major expense for an industry. (因此) factory location is an important consideration.答案Hence.短语填空cut down,all in all,rather than,keep in touch with,apologise for1.On the Internet,we can listen to music and our fam
4、ilies and friends.答案keep in touch with2.To leaving so early last night,I brought you a little gift.答案apologise for3.If we fail to sell enough goods,compared with last year,we will have tothe production.答案cut down4.I would prefer to stay home and watch TV go out on such a rainy day.答案rather than5.,it
5、 has been a great success.答案All in all.完成句子1.科技的迅速发展使得我们可以做过去不能做的事情。The rapid development of science and technology for us to do what we couldnt do in the past.答案makes it possible2.即使你认为这些规则不公正,但也必须遵守。You must keep to the rules you think theyre unfair.答案even if/though3.他们总是告诉我该做什么以及怎么做。They always t
6、old me what to do and it.答案how to do4.因为没有理想的食物,这些动物只好以植物为食。ideal food,the animals had to feed on plants.答案In the absence of5.你可以想象到,我们在那次聚会上都玩得很开心。,we all enjoyed the party.答案As you can imagine关键能力提升练.阅读理解主题语境:人与社会科学与技术Researchers at the University of Chicago have trained an artificial intelligence
7、 system to write fake(虚假的)reviews on Yelp,a website showing customers reviews on shopping or something else,and its pretty hard to tell them apart from a human review.Their study,which will be presented at the ACM Conference on Computer and Communications Security in October,aimed to stress how easi
8、ly these systems can write reviews like humans and how damaging they can become if theyre not monitored properly.Since many small businesses rely on online reviews to help grow and keep their reputation,a future where someonelike a rival or angry customercould crazily fill their page with negative r
9、eviews written by a machine is pretty worrying.And,according to the research team,the threat goes far beyond a bunch of fake reviews on Yelp.“In general the threat is bigger,” Ben Y.Zhao,one of the authors of the study,said.“I think the threat towards society is large and it really misleads users an
10、d shakes our belief in what is real and what is not.I think thats going to be even unimaginable.”To test how believable these reviews came across,the researchers invited 40 volunteers and had AI generate five fake reviews for 40 actual restaurants.The volunteers were asked how useful they thought th
11、e reviews were and whether or not they thought they were fake.The AI reviews ranked as “effectively indistinguishable” from real reviews,according to the study.Further,the fake reviews were given a 3.15 “usefulness” rating,compared to a 3.28 rating for human reviews.【语篇解读】本文是一篇说明文。芝加哥大学的研究人员已经培训出了一种
12、人工智能(AI)系统,在Yelp网站上编写虚假评论,足以乱真。其目的是强调这些系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论,如果它们没有被恰当地运用,它们会变得具有破坏性,而威胁远远不止如此。1.Whatcanthenewartificialintelligencesystemdoaccordingtothepassage?A.Itcanhelptrainnewreviewers.B.Itcantelltherealreviewsfromthefakeones.C.Itcanwritehuman-likereviews.D.Itcaneasilydamagethebusinesses.答案C解析细
13、节理解题。根据文章第一段可知,芝加哥大学的研究人员培训了一种人工智能系统,让它在Yelp网站上撰写虚假评论,并且很难把它们与人类的评论区分开。由此可知,这种新的人工智能系统可以撰写出像人类写的一样的评论。2.What does the underlined word “rival” mean in the passage?A.A person who respects you deeply.B.A person who competes with you.C.A person who loves to give fake reviews.D.A person who can control y
14、ou from a distance.答案B解析词义猜测题。根据文章第三段可知,由于许多小企业依赖在线评论来帮助成长和保持声誉,未来有人可能会疯狂地用机器写的负面评论填满它们的页面,这是相当令人担忧的。由此可知画线单词所在部分likearivalorangrycustomer是someone的同位语,对其进行解释说明。根据上下文语境以及生活常识可以判断出,企业面对的是顾客和竞争对手两类人。因此rival可以理解为竞争对手。3.What can we infer from Ben Y.Zhaos remarks?A.Artificial intelligence can put the soci
15、ety in danger.B.The artificial intelligence is only used by the researchers.C.Ben Y.Zhao is optimistic about the further development of artificial intelligence.D.The artificial intelligence will help people shake.答案A解析推理判断题。根据文章第四段中“Ingeneralthethreatisbigger,BenY.Zhao,oneoftheauthorsofthestudy,said
16、.Ithinkthethreattowardssocietyislargeanditreallymisleadsusersandshakesourbeliefinwhatisrealandwhatisnot.Ithinkthatsgoingtobeevenunimaginable.”可知,他认为AI智能能够误导用户明辨是非的能力,会对社会带来不可想象的威胁。4.What is the best title for the passage?A.Suggestions on Giving ReviewsB.How to Tell the Fake ReviewsC.Development of A
17、I in Review on YelpD.AI Is Coming to Steal Your Reviews答案D解析主旨大意题。通读全文可知,芝加哥大学的研究人员已经培训出了一种人工智能(AI)系统,在Yelp网站上编写虚假评论,足以乱真,其目的是强调这种系统可以很容易地写出像人类写的一样的评论,如果它们没有被恰当地运用,它们会变得具有破坏性,而威胁远远不止如此。D选项“AIIsComingtoStealYourReviews”体现了这一中心思想。.应用文写作假定你是李华,你的美国笔友汤姆得知你校上月举办了首届校园科技节活动,发邮件向你询问相关情况,请你回复邮件。内容包括:1.活动的目的;
18、2.活动的形式:如智能校园创客(maker)大赛、科创成果展等;3.你的感受。注意:1.词数 80 左右,开头和结尾已给出,不计入总词数;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Tom,I am excited to tell you that the first Science and Technology Festival was held in our school last month,Yours,Li Hua参考范文Dear Tom,I am excited to tell you that the first Science and Technology Festival w
19、as held in our school last month,which aimed at enriching us students school life and promoting the students awareness of innovation.There were varieties of activities in the festival,which included Makers on Campus,where participants could show their designs and products,and an exhibition of the st
20、udents original inventions,designs and literary works.With the enthusiastic participation and support of all the students,the activity turned out a great success.I do hope more activities will be held to provide us with chances to practice our critical thinking and problem-solving abilities.Yours,Li
21、 Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给的段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。LifeBackonEarthIt is 7 am in the morning and the alarm reminds me once again to prepare for the school.It is a beautiful day with clear sky and lots of bright sunshine.But I dont have time to soak into this because my school vehicle will come sharp at 8
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442194.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册英语课件- protect the erath 译林版(三起) (共22张PPT).ppt
