2020版高三英语一轮复习人教版作业:必修三 UNIT 4 课时作业 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高三英语一轮复习人教版作业:必修三 UNIT 课时作业 WORD版含解析 2020 版高三 英语 一轮 复习 人教版 作业 必修 课时 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业.阅读理解Washington:NASA has announced evidence that Jupiters largest moon,Ganymede,has a saltwater ocean under its icy surface.The ocean seems to have more water than all the water on Earths surface,according to new Hubble observation.New Hubble observations of Ganymedes magnetic field strongly sug
2、gest that the moon,which is the largest in our whole solar system,is home to a subsurface ocean.Scientists estimate the ocean is 95 kilometres thick,which is about 10 times deeper than Earths oceans.But unlike our salty waters,Ganymedes ocean is buried under 150 kilometres of ice.While scientists ha
3、ve speculated(推测)since 1970s about the presence of an ocean on Ganymedethe largest moon in our solar systemuntil now the only observational evidence came from a brief flyby by the Galileo spacecraft,which didnt observe the moon long enough to confirm a liquid ocean.This discovery marks an important
4、milestone,highlighting what only Hubble can accomplish.In its 25 years in orbit,Hubble has made many scientific discoveries in our own solar system.A deep ocean under the icy surface of Ganymede opens up further exciting possibliities for life beyond Earth.Scientists_have_already_confirmed_the_exist
5、ence_of_an_ocean_on_Europe,another moon orbiting Jupiter,and NASA has announced plans to send an unmanned mission there searching for the life that might come with liquid water.Hubble is a telescope that orbits Earth,but because of its impressive gravitational analyses it can be used to study the in
6、side of far distant planets.Using these same principles,scientists could theoretically detect oceans on distant planets as well.【语篇解读】这是一篇关于天文知识的新闻报道。科学家们通过Hubble望远镜判断在木星上发现海洋的存在,人们期待更多的地球以外的生命存在。1What can we learn about the Ganymede from the passage?AIt is a planet with the largest moon in our whol
7、e solar system.BIts ocean adds to peoples excitement about life beyond Earth.CIt will be used by NASA as a base for the Hubble telescope.DIts liquid ocean was first proved by the Galileo spacecraft.【答案】B细节理解题。根据通过第五段中“A deep ocean under the icy surface of Ganymede opens up further exciting possibili
8、ties for life beyond Earth.”可知海洋增加了人们关于地球以外的生命的兴奋。故选B。2Which of the following best describes the writers attitude towards Hubble?ACautious.BDoubtful.CNegative. DFavourable.【答案】D推理判断题。Cautious谨慎的;Doubtful怀疑的;Negative否定的;Favourable支持的。根据通过第五段中“This discovery marks an important milestone,highlighting w
9、hat only Hubble can accomplished.”可知作者对Hubble的态度是支持的。故选D。3What does the underlined part in Paragraph 6 mean?AAn underground ocean has been found in Europe.BThe presence of an underground ocean in Europe is not possible.CIt is now certain that there is an ocean on Europe.DNo evidence has shown the ex
10、istence of an ocean on Europe.【答案】C句意猜测题。通过横线句子中的“confirmed the existence”和“NASA has announced plans to send an unmanned mission there searching for the life that might come with liquid water.”可知欧洲上空可能有海洋是确定的。故选C。4What type of writing does this passage belong to?AA term essay. BA news report.CAn exp
11、eriment report. DAn exploration review.【答案】B推理判断题。A term essay一个学期论文;A news report一个新闻报道;An experiment report一个实验报告;An exploration review一个探索评论。通过第一段“Washington:NASA has announced evidence.”格式及文章内容可知。故选B。.完形填空The other day I was having a meal in an Italian restaurant when I got a phone call from a l
12、ong lost friend.In my excitement I talked slightly _1_ than usual and in Spanish,my mother tongue.A few minutes into the _2_ the lady sitting at the table beside mine got up,seemingly _3_,and asked the restaurant staff to find for her another _4_ as far away as possible from me.I _5_ in my seat out
13、of embarrassment,feeling the _6_ to go over and apologize.I looked around and _7_ the lady was alone and staring out the window at the table furthest away from me.I was about to stand up when it hit me that she might prefer not to be _8_.Right then I _9_ my plans for a conventional apology and decid
14、ed to conduct an experiment.Seeing those _10_ smile cards in my wallet I took one out.On signing my restaurant check I asked my waiter to _11_ charge the ladys meal to my credit card and _12_ her a smile card instead of her bill.When I was _13_ I told the staff I would be back in a few hours to pick
15、 up my credit card and close the bill.I returned later as I promised,excited to learn the _14_ of the experiment.To my pleasant surprise,things _15_ the best possible way.The restaurant staff happily approached me,telling me that for many times she had had dinner there before _16_ had they seen the
16、old lady smile and laugh like she did _17_ receiving the smile card and the $ _18_.She thanked the staff _19_ they explained that someone else did the job.To top it off,the staff asked me about the smile cards so as to conduct their own _20_.It was an interesting,fun experiment which may hopefully r
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442371.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河南省九师联盟2021届高三下学期5月联考语文试题 图片版含答案.pdf
