2020版高三英语一轮复习人教版作业:选修六 UNIT 2 课时作业 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高三英语一轮复习人教版作业:选修六 UNIT 课时作业 WORD版含解析 2020 版高三 英语 一轮 复习 人教版 作业 选修 课时 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业.阅读理解2015 TFK Poetry ContestCalling all poets!TIME for Kids has a challenge for you:Write a funny,rhyming poem.It must be an original poem that does not copy another poets work.Enter it in the TIME for Kids Poetry Contest.As fewer and fewer children are interested in writing poetry of their own,
2、TIME for Kids decides to organize and sponsor such a contest to change the situation.1How to enter:This contest begins 12:01 am on October 6,2015 and ends 11:59 pm on December 24,2015.To enter,mail the following information to 1271 Avenue of the Americas,32nd Floor,New York,New York 10020:(a)an orig
3、inal and previously unpublished poem that is humorous and has a rhyme scheme(韵律);(b)Entrants first name only and a parents mail address.Limit one entry per person.By entering,Entrant promises that the entry:(1)is original;(2)has not been published in any medium;(3)has not won an award.2Judging:All e
4、ntries will be judged by poet Kenn Nesbitt,based on the following criteria:creativity and originality(50%),use of language and rhyme(25%)and appropriateness to the theme of the contest(25%)The length of the entry will not be taken into consideration.3Prizes:Our judge will select four semifinalists(半
5、决赛选手)from which one grandprize winner and three finalists will be chosen.The one grandprize winner will receive an online class visit from Childrens Poet Kenn Nesbitt and a signed copy of his newest book of poetryThe Armpit of Doom:Funny Poems for Kids,approximately value:$275.The three finalists wi
6、ll each get a signed copy of Nesbitts newest book of poetryThe Armpit Doom:Funny Poems for Kids,and both their poems and that of the grandprize winner will be published at .4Eligibility(参赛资格):Open to legal citizens of the 50 United States and the District of Coumbia who are primary school students a
7、nd are 8 to 13 years old at the time of entry.5Winners list:For names of the winner and finalists,visit (after March 1,2016,available for a period of 10 days)【语篇解读】本文是应用文。文章主要介绍TIME for Kids这个网站举办青少年诗歌比赛的相关规则。1The purpose of the contest is to _.Aencourage children to learn from other poetsBhelp chil
8、dren realize the dream of poetry writingCencourage childrens interest in poetry writingDencourage children to read more original poems【答案】C细节理解题。第一段说因为对诗歌感兴趣的孩子越来越少,因此决定组织此次比赛来改变这一状况,故选C。2Which of the following characteristics of a poem is valued most in judging?ABeing creative and original.BUsing a
9、 proper number of words.CUsing proper language and rhyme.DBeing appropriate to the contest theme.【答案】A推理判断题。Judging这一部分的评分标准中,占比重最大的是creativity and originality,占50%,由此可推知原创和创新最重要,故选A。3What can be known about the finalists of the contest?AThey will get a great deal of money.BTheir poems can be read a
10、t .CThey will receive an online class visit from Nesbitt.DTheir poems will appear in Nesbitts newest book.【答案】B细节理解题。由Prizes这一部分中.both their poems and that of the grandprize winner will be published at .可知,他们的诗将在网站上刊登。4According to the contest rules,_.Apoems can be sent to the organizers by emailBal
11、l children have the right to take part in the contestCthe number of poems to enter the contest is not limitedDthe result of the contest will be unknown before March,2016【答案】D推理判断题。最后一段说获奖者和决赛者名单要2016年3月1日之后才公布,故选D。.完形填空Run Away,Dont DelayOne night,my son was watching his big screen TV alone,and I de
12、cided to join him.He was watching a show _1_ there were college students going to a gettogether in Washington DC,and _2_ the thousands who gathered there to celebrate something.When they got there,they started becoming _3_ in drinking,and doing drugs.I didnt want to watch it any more,so got up and w
13、ent to bed.About 3:30 am.I awoke,and lay there thinking about _4_,and a poem began forming in my mind,which began as,“_5_ sin(something wrong)comes calling,or knocking at your door,run away,dont delay,_6_ sin is like a magnet,and it will pull you down,run away,do not _7_.”As I lay there,there was mu
14、sic which _8_ it,and I knew that there was no way I would remember it by _9_,so I got up and sat at the table,trying to _10_ both the words and the music which came to me at the time._11_ the pattern was set,and I had the notes written down in my notebook,the _12_ of the poem came to me as well.When
15、 it got _13_ I decided to sit down at the piano and began trying to play it.My family came into the sitting room and I told them about the song,and wanted to _14_ it with them.They all liked it,and _15_ several times that day,I sang it again,and played it again,trying to fix it in my _16_.Later,I wa
16、nted to put the song on paper _17_ just the little dots in my notebook indicating how high and how _18_ to go.Not knowing how to do that,I _19_ the song,and then sent it to my sister,Jennie,who had written many songs using her own poetry and music,and soon,here came the music and words all done up _
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442377.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
