2020版高中英语 Module 2 My New Teachers Section Ⅳ Grammar .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高中英语 Module My New Teachers Section Grammar 2020 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1He has been telling (tell) jokes in the past minutes to keep us interested in the subject.2In addition, the more you work out, the more energetic (energy) you will become.3My previous teacher has a great sense of humour and always keeps us amused (amuse)with her
2、stories.4State schools are paid (pay) for by the government, but in private schools, the parents pay for the education of their children.5The writer expressed himself incorrectly (correct)As a result, he made himself misunderstood.6The activity is not well organised (organise), which makes us very d
3、isappointed.7Her speech gave us the impression (impress) that she was positive about the new teaching system.8Learning requires patience (patient)The same is true of making friends.9I was so tired that I fell (fall) asleep the moment my head touched the pillow.10We will have to adopt a more scientif
4、ic (science) method of preserving the traditional Chinese cultures.阅读理解AYou cant imagine how terrible I felt at that time.A month before my first marathon, one of my ankles was injured and this meant not running for two weeks, leaving me only two weeks to train.Yet, I was determined to go ahead.I re
5、member back to my 7th year in school.In my first PE. class, the teacher required us to run laps and then hit a softball.I didnt do either well.He later informed me that I was “not athletic”The idea that I was “not athletic” stuck with me for years.When I started running in my 30s, I realized running
6、 was a battle against myself, not about competition or whether or not I was athletic.It was all about the battle against my own body and mind.A test of wills!The night before my marathon, I dreamt that I couldnt even find the finish line.I woke up sweating and nervous, but ready to prove something t
7、o myself.Shortly after crossing the start line, my shoe laces(鞋带)became untied.So I stopped to readjust.Not the start I wanted!At mile 3, I passed a sign:“GO FOR IT,RUNNERS!”By mile 17, I became out of breath and the once injured ankle hurt badly.Despite the pain, I stayed the course walking a bit a
8、nd then running again.By mile 21, I was starving!As I approached mile 23, I could see my wife waving a sign.She is my biggest fan.She never minded the alarm clock sounding at 4 am.or questioned my expenses on running.I was one of the final runners to finish.But I finished! And I got a medal.In fact,
9、 I got the same medal as the one that the guy who came in first place had.Determined to be myself, move forward, free of shame and worldly labels (世俗标签), I can now call myself a “marathon winner”【解题导语】这是一篇夹叙夹议的文章。作者通过自己参加马拉松的亲身经历,说明成功属于那些有坚强意志的人。1A month before the marathon, the author _.Alost hopeB
10、felt scaredCwas well trainedDmade up his mind to run解析:选D细节理解题。答案定位在第一段“A month before my first marathon, one of my ankles was injured and this meant not running for two weeks, leaving me only two weeks to train.Yet, I was determined to go ahead.”可知马拉松前的一个月,作者下定决心跑步。故选D。2Why did the author mention t
11、he PE.class in his 7th year?ATo acknowledge the support of his teacher.BTo amuse the readers with a funny story.CTo show he was not talented in sports.DTo share a precious memory.解析:选C推理判断题。答案定位在第二段“He later informed me that I was not athletic”和第三段“The idea that I was not athletic stuck with me for
12、years.”可知作者提到七年级的体育老师是为了表明他在运动方面没有天赋。故选C。3How was the authors first marathon?AHe made it.BHe quit halfway.CHe got the first prize.DHe walked to the end.解析:选A细节理解题。答案定位在倒数第二段“I was one of the final runners to finish.But I finished! And I got a medal.In fact, I got the same medal as the one that the g
13、uy who came in first place had.”可知作者的第一次马拉松赛,他做到了。故选A。4What does the story mainly tell us?AOne is never too old to learn.BFailure is the mother of success.CA winner is one with a great effort of will.DA man owes his success to his family support.解析:选C主旨大意题。作者通过自己参加马拉松的亲身经历,说明成功属于那些有坚强意志的人。故选C。BAll o
14、ver the world,children in hospital are being treated with a new kind of medicine:Laughter.Lucy is 23 and works for Theodora Childrens Trust.She is one of many clown (小丑)doctors who bring a smile to the faces of sick children.“Im a Theodora clown doctor.I call myself Dr Looloo.I spend two days a week
15、 in childrens hospitals,making funny faces,telling jokes,and doing magic tricks.As I walk into the wards(病房)I blow bubbles,shake hands with the kids,and make up nonsense songs for those children well enough to sing.I take special balloons to makeballoon animals and tell funny stories about them.Im n
16、aturally a very cheerful person.Ive always been a clown.In fact my fathers a clown and I started working with him when I was eight years old.I knew it was just the job for me and I became a clown doctor because I think its a great way to cheer up sick, frightened children in hospital.Being a clown i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442559.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
