2020版高中英语 Module 4 A Social Survey—My Neighbourhood Section Ⅲ Integrating Skills .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版高中英语 Module Social SurveyMy Neighbourhood Section Integrating Skills 2020 高中英语 Survey My
- 资源描述:
-
1、Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1This kind of dress has been sold out.Would you like to exchange it for something else of the same price?2There are (be) a great many habitants here who come from Scotland.3If your parents couldnt afford to send (send) you to college,you may ask
2、 our national Project Hope for help.4Its fascinating (fascinate) to see how differently people approach the problem.5The American student gave me English lessons in exchange for Chinese lessons.6Do you think that housing prices will keep going up in the years to come?7The number of foreign students
3、attending Chinese universities has been rising (rise) since 2007.8I had hoped to take a holiday this year but I wasnt able to get away from my job.9Without your help,we wouldnt have finished (not finish) the work ahead of time.10After the heavy earthquake only a few lucky people survived (survive).单
4、句改错1To everyones surprise, he survived from such a terrible accident.去掉from2In order to finish the work on time, we cant afford to wasting a minute.wastingwaste3He has borrowed some money from me.I hope he can pay me off next week.offback4The number of students in this school have increased since la
5、st year.havehas5Students are more or less different in the way which they study.whichthat或去掉 which或which前加in.阅读理解AHilton Universal CityOutdoor swimming pool;rooms with two double beds (sleep 4);minifridges in rooms;onsite restaurants and 24hour room service with childrens menu and snack cafe;fee car
6、 parking;the hotel is in walking distance to Universal Studios and City Walk with lots of restaurants.Holiday Inn Universal Studios HollywoodRooms with two queen beds (sleep 4), a minifridge, a microwave and a game table;onsite restaurants serving breakfast, lunch and dinner with familyfriendly food
7、;outdoor swimming pool;fee car parking.Holiday Inn Express Universal CityIndoor swimming pool;rooms with two queen beds (sleep 4);breakfast is included in the room rate;free car parking;coinoperated laundry.Magic Castle HotelBreakfast is included in the room rate;snacks (such as cookies and ice crea
8、m);one or two bedroom suites (sleep 4);suites have fullyequipped kitchen, living and dining areas;restaurants in the neighborhood;fee car parking;outdoor swimming pool.【解题导语】本文是一篇广告布告类短文。文章介绍了四家酒店,包括其配套设施和服务等。1If you like to swim indoors, you can choose _.AHoliday Inn Express Universal CityBHoliday
9、Inn Universal Studios HollywoodCHilton Universal CityDMagic Castle Hotel解析:选A细节理解题。根据文章Holiday Inn Express Universal City 中“Indoor swimming pool”可知,Holiday Inn Express Universal City酒店有室内游泳池。故选A。2Children will love to stay in Hilton Universal City because _.Ait has minifridges in roomsBthey love to
10、swimCthey can sleep wellDit serves with childrens menu解析:选D细节理解题。根据文章Hilton Universal City中“24hour room service with childrens menu and snack cafe”可知,Hilton Universal City酒店提供儿童餐,故选D。3At Magic Castle Hotel, you neednt pay extra money for _.AsnacksBbreakfastCswimmingDwashing解析:选B细节理解题。根据文章Magic Castl
11、e Hotel中“Breakfast is included in the room rate”可知,早餐含在房费内,因此不用额外付早餐费,故选B。4In which website can you find the advertisements?A.Bwww.children .Cwww.teens .Dwww.travel for .解析:选D推理判断题。本文介绍的是四家酒店,因此最有可能与家庭旅行有关,故选D。BTeenagers who spend hours in front of the television may have a poorer diet as young adul
12、ts.A study,which included nearly 1,400 high school students,found those who watched TV for five hours or more per day had less healthy diets than peers (同龄人)five years later.Why does this happen?Should the parents take any measures?On the one hand,people who spend a lot of time in front of the TV, e
13、specially teenagers,may snack more,and that may affect their longterm diet quality.On the other hand,TV ads for fast food,sweets and snacks tempt teenagers to eat more of those foods.And TV time might also replace exercise time for some kids.Lead researcher Dr.Daheia JBarrAnderson,of the University
14、of Minnesota in Minneapolis,told Reuters Health a clear correlation between TV time during high school and diet quality in young adulthood.While the heaviest TV viewers were eating the most junk food, those whod watched less than two hours per day had the highest intake (吸收) of fruits,vegetables, wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-442569.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
