吉林九台市2016高考英语(二轮)阅读理解选练(1)及参考答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 吉林 九台市 2016 高考 英语 二轮 阅读 理解 参考答案
- 资源描述:
-
1、吉林九台市2016高考英语(二轮)阅读理解选练(1)及参考答案阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。There was once a fairy who was learning how to be a fairy godmother. She was the kindest and cleverest of all fairies. However, she was also a very ugly fairy. And no matter how friendly she was to others, it seemed that everyone always be
2、lieved that the most important thing about a fairy was her beauty. In the fairy country, she was always laughed at. Every time she flew off to help a child or anyone else in trouble, before she could say a word they were already shouting: “Ugly! Get out of here!”Although she was little, her magic wa
3、s very powerful because she studied very hard in the fairy school. And more than once she had considered using her magic to make herself beautiful. But then she remembered what her mother had always told her: “My dear, you are what you are, so just be yourself. Remember, you are this way for a very
4、special reason.”Then, one day, the witches of the neighboring land invaded the country, putting all the fairies in prison. The ugly fairy was helped by her ugly face, since the witches believed all fairies were beautiful. So no witches thought she was a fairy. That way she was able to follow the wit
5、ches back to their home. Once there she used her magic to prepare a big party for everyone. The witches got really excited. They sang and drank. While the party was in full swing, the fairy hurried off and set free all the fairies. Then they worked together and succeeded in locking the witches insid
6、e the mountain for the next hundred years and more, everyone remembered the great bravery and intelligence of the fairy. From that day on, no one in that land ever saw ugliness as a bad thing, and whenever someone ugly was born, people were filled with joy, knowing that for that new person great thi
7、ngs waited ahead.26. In most fairies opinion, it was the most important to _.A. learn the most powerful magicB. become a good fairy godmotherC. be a beautiful and attractive fairyD. help more people get out of trouble【答案】C【解析】细节理解题。由“it seemed that everyone always believed that the most important th
8、ing about a fairy was her beauty.”可知选C。27. The little fairy would have had no chance to save her country if _.A. her magic had been poor B. she had been very beautifulC. her mother hadnt helped herD. she hadnt learned magic【答案】B【解析】细节理解题。由“So no witches thought she was a fairy. That way she was able
9、 to follow the witches back to their home.”可知因为她的丑陋,没有女巫认为她是仙女,所以没有抓她,以至于她后来有机会拯救她的王国。故选B。28. Which sentence has the closest meaning to the underlined sentence in the third paragraph?A. The witches were high on their big swings.B. The witches wanted to set free the fairies.C. The witches ended the p
10、arty with a song.D. The party reached its highest level of activity.【答案】D【解析】词意猜测题。由“the fairy hurried off and set free all the fairies.”可看出晚会达到了高潮。故选D。29. The lesson the ugly fairy learned from her mother was that _.A. fairies beauty depended on kindness and intelligenceB. her magic couldnt change
11、herself into a beautiful oneC. being an ugly fairy could lead to a really serious resultD. one shouldnt change only according to others opinion【答案】D【解析】细节理解题。从她妈妈说的话“My dear, you are what you are, so just be yourself. Remember, you are this way for a very special reason.”可推断出选D。30. The third paragra
12、ph mainly tells us _.A. how the ugly fairy saved her country and changed others opinionB. which way the fairy chose to escape and left the fairy countryC. when and where the witches won the fight against the fairiesD. why the ugly witches wanted to live in the fairy country【答案】A【解析】细节理解题。由“the fairy
13、 hurried off and set free all the fairies.”和“From that day on, no one in that land ever saw ugliness as a bad thing,”可看出这段主要讲这位丑陋的仙女是如何拯救她的王国,以及从那以后其他人观点的改变。故选A。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。【2013界广东省深圳市高三上期末考试】When buying from a dealer, the law says that a car must be:As described:This include
14、s the history of the car as well as its specificationFor example, if the dealer described the car as previously having “one careful lady owner”, it shouldnt turn out to have had several previous “boy racer” owners.Of satisfactory quality: It must meet the standard that a reasonable person would rega
15、rd as acceptable and be free from any quality problemAlso, bear in mind that a second-hand car will have a slightly different definition of what is considered “satisfactory”, because theres certainly an element of wear and tearFit for the purpose:It must be reasonable fit for any normal purpose and
16、this includes any purpose that you specify to the sellerIf any of the above is violated, then in theory, you may have the right to reject the vehicle and get your money back if youre reasonably quick. Alternatively, the dealer might offer to replace or repair the car; reduce the price of offering a
17、partial refund (退款). Once youve informed the dealer that you wish to reject the car, you must stop using the vehicle.If the rejection is not accepted, then its up to you to prove your case. Youll need to pay for an independent assessment of the car and sue for damages. If you do choose a repair, ins
18、ist the dealer provide you with a hire car or pay any reasonable traveling expenses thus produced while your new car is in the garage.If the car is new, its likely that the claim will be too high to be fought. Using the small claims procedure to you may have to pay for legal representation. All this
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
