2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Cultural Heritage Discovering Useful Structures课时素养评价(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Cultural Heritage Discovering Useful Structures课时素养评价含解析新人教版必修2 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Cultural Heritage课时素养评价 二Unit 1Discovering Useful Structures. 用适当的关系代词或关系副词填空1. Warm congratulations to the heroes who/that helped fight against the epidemic in Hubei Province! 2. I read a report about his new novel that/which will soon be published. 3. The plan that/which they argued about w
2、as settled at last. 4. This is the new secretary who/whom/that I would like to introduce to you. 5. She was probably the most hard-working student that I have ever taught. 6. This is the fourth film that has been shown in our school this term. 7. Students should involve themselves in community activ
3、ities where they can gain experience for growth. 8. As the smallest child of his family, Alex is always longing for the time when he should be able to be independent. 9. Today, well discuss a number of cases where beginners of English fail to use the language properly. 10. The reason why man is diff
4、erent from animals is that man is good at using tools. . 用定语从句合并句子1. The man lives opposite our house. He is a miner. The man who/that lives opposite our house is a miner. 2. He will visit the famous dam in 2021. It was built in 1900. He will visit the famous dam in 2021 which/that was built in 1900
5、. 3. The student will organize the party of our school. We saw him at the school gate. The student (who/whom/that) we saw at the school gate will organize the party of our school. 4. I want to talk to the boys. Their homework hasnt been handed in. I want to talk to the boys whose homework hasnt been
6、 handed in. 5. I still remember the day. On the day I first came to Beijing. I still remember the day when I first came to Beijing. 6. The chemist often does experiments in the lab. The lab is not far from here. The lab where the chemist often does experiments is not far from here. 7. He grew up in
7、the small town. After graduation, he returned to the small town. After graduation, he returned to the small town where he grew up. . 阅读理解Four years ago, we asked ourselves: What if we could create a shopping experience with no waiting in line and no checkout? Or could we create a physical store wher
8、e customers could simply take what they want and go? Our answer to those questions is Amazon Go, where you could experience the idea of “just walk out shopping”. Amazon Go is a new kind of store with no checkout required. We created the worlds most advanced shopping technology, so you never have to
9、wait in line. With our “just walk out shopping” experience, simply use the Amazon Go app to enter the store, take the products you want, and go! No lines, no checkout. Our checkout-free shopping experience is made possible by the same types of technologies used in self-driving cars: computer vision,
10、 sensor fusion, and deep learning. Our “just walk out technology” automatically detects when products are taken from or returned to the shelves and keeps track of them in your virtual cart. When youve done shopping, you can just leave the store. Shortly after, well charge your Amazon account and sen
11、d you a receipt. We offer delicious ready-to-eat breakfast, lunch, dinner, and snack options(选择) made fresh every day by our on-site chefs and favorite local kitchens and bakeries. Our selection of foodstuff ranges from bread and milk to cheeses and locally made chocolates. Youll find well-known bra
12、nds you love, plus special finds were excited to introduce to customers. For a quick home-cooked dinner, pick up one of our chef-designed Amazon Meal Kits, and you can make a meal for two in about 30 minutes. Our roughly 1, 800-square-foot shopping space is conveniently compact (紧凑的), so busy custom
13、ers can get in and out fast. It is located at 2131, 7th Ave, Seattle, WA, on the corner of 7th Avenue and Blanchard Street. All you need is an Amazon account, a supported smart-phone, and the free Amazon Go app. Amazon Go is currently only open to Amazon employees in our testing program, and will be
14、 open to the public soon. 【文章大意】本文是一篇说明文, 主要介绍了有关Amazon Go便利店的一些信息。1. From the passage, what can we learn about Amazon Go? A. It is a checkout-free store. B. It sells all kinds of goods. C. It is open to the public. D. It uses unknown technologies. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段第一句“Amazon Go is a new kind of st
15、ore with no checkout required. ”可知, Amazon Go便利店无须在收银台结账, 故A项正确。2. What is mainly discussed in Paragraph 3? A. When Amazon Go charges. B. How Amazon Go works. C. Where Amazon Go lies. D. What Amazon Go sells. 【解析】选B。段落大意题。通读第三段可知, 该段主要介绍了无人收银的技术原理, 即类似于无人驾驶汽车的技术; 还介绍了顾客付款的技术原理。据此可知, 该段主要介绍Amazon Go便
16、利店的运作原理, 故B项正确。3. How do customers pay for the products from Amazon Go? A. By paying cash at the counter. B. By walking out of the store. C. By using their Amazon accounts. D. By scanning smart-phones when leaving. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段最后一句“Shortly after, well charge your Amazon account and send you a
17、receipt. ”可知, 在顾客离开后, Amazon Go会通过Amazon账户收取顾客的费用, 故C项正确。4. Whats the main purpose of the passage? A. Encourage people to shop online. B. Advise people to work for Amazon. C. Inform people of a new concept store. D. Tell people of the shopping experience. 【解析】选C。写作意图题。通读全文可知, 本文主要介绍了一种新形式的零售便利店Amazo
18、n Go, 介绍了该便利店的运作过程、技术原理、地理位置、即食食品服务等。故C项正确。. 完形填空阅读下面短文, 从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中, 选出可以填入空白处的最佳选项。Many years ago, when we first went to Canada, we were driving through Montana to Colorado with our two children. We thought wed find a hotel on the way without1ahead of time. As it was getting late, we s
19、tarted looking for a hotel, only to find that all the hotels were full. 2, around 9 pm, we stopped at a gas station to fill up on gas. My husband told the woman at the counter that we were 3 to find a hotel. She told us it would be 4 at such late time in a busy season. Noticing that we were worried,
20、 she said we could spend the night at her home nearly. Though surprised at her5, we gladly accepted it. She then called her son to come and lead the way, since she had to work until midnight. Soon a pick-up truck arrived and we 6 it. When we reached their home, her husband 7 us. He invited us to hav
21、e coffee and we chatted when8 his wife. She came past 12. We asked if we could leave 9 in the morning so as not to disturb them. They said we were now guests and wed have to have breakfast with them. Next morning, around the table were many people, and we were10 that they would take in total 11 from
22、 a different country. After breakfast, when we were 12, my husband asked if he could offer some 13. But they said no. Then we left. We kept in 14for many years . Later we lost contact, but over the years we have never forgotten their 15. 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者一家开车去加拿大, 原以为在途中能够找到可以居住的汽车旅馆, 但是没有找到, 在
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444206.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册语文课件-《碧螺春》|冀教版 (共17张PPT).ppt
