2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Knowing meknowing you Using language课后作业(含解析)外研版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Knowing meknowing you Using language课后作业含解析外研版必修第三册
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Knowing me,knowing you.阅读理解The park bench was empty when I sat down to read under the branches of an old willow tree(柳树), with good reason to frown(皱眉), for the world was dragging me down. At this time, a boy approached me. He stood right before me, and said with great excitement, “Look what
2、I found!”In his hand was a flower, and what a sad sight, with its petals (花瓣) all worn. Wanting him to take his flower and go off to play, I managed a smile and then turned to the other side.But instead of leaving, he sat next to my side and placed the flower to his nose and declared, “It really sme
3、lls pretty and its beautiful, too. Thats why I picked it. Here its for you.”The flower before me was dying or dead. But I knew I must take it, or he might never leave. So I reached for the flower, and replied, “Just what I need.” But instead of placing the flower in my hand, he held it in midair. It
4、 was then that I noticed that the boy was blind.I heard my voice quiver (轻微颤抖), and at the same time my tears shone like the sun. As I thanked him for picking the very best one, he smiled and said, “Youre welcome.” And then he ran off to play, unaware of the impact hed had on me.I sat there and wond
5、ered how he managed to see a selfpitying woman beneath an old willow tree. Perhaps from his heart, hed been blessed with true sight.Through the eyes of the blind boy, I could see the problem was not with the world; the problem was me. And for all of those times I had been blind. From then on, I prom
6、ised to see beauty and appreciate every second. Then I held the flower up to my nose and breathed its fragrance and smiled as that young boy.这是一篇夹叙夹议文。文章讲了一个人在生活中可能有着这样或那样的不如意,因此会抑郁、沉闷,就像该篇文章的作者。但是当作者在公园邂逅了一个素昧平生的盲人小男孩时,却从他那儿学会了如何坚强、乐观地看待生活,笑对人生。1When she sat down to read on the bench, the author _.
7、Afelt relaxed and peacefulBwanted to have a friend keeping her companyCfelt upset and unhappy with her lifeDfelt proud to have overcome the difficulties in life解析:细节理解题。根据第一段中The park bench was empty when I sat down to read under the branches of an old willow tree (柳树), with good reason to frown (皱眉
8、), for the world was dragging me down.(当我坐在一棵老柳树下看书时,公园的长椅上空无一人,我皱着眉头是有充分理由的,因为这个世界正把我往下拽。)可知当作者坐在椅子上看书时,作者对她的生活感觉心烦和不开心,故选C。答案:C2Why did the author decide to take the flower at first?ABecause she was really moved by the boy.BBecause she didnt want to hurt the young boy.CBecause she thought the flow
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444295.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
