2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 2 HEALTHY LIFESTYLE教学 知识细解码课时作业(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT HEALTHY LIFESTYLE教学 知识细解码课时作业含解析新人教版选择性必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 LIFESTYLE
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 HEALTHY LIFESTYLE课时分层作业(四).单词拼写根据汉语或首字母提示写出单词1The scene moved him to compose a poem.2Everyone should keep discipline(纪律) and you are no exception.3She was very depressed and pessimistic about the future.4Why does the media present such a negative(消极的) view of this splendid city?5He was examin
2、ed again and then prescribed a different herbal medicine.6The new airport will facilitate the development of tourism.7I cannot give you rewards for refusing to do what I called you to do.8He repeatedly(重复地) mispronounced words and slurred his speech.9Physical activity is an important factor in maint
3、aining fitness.10If your friend is being physically abused,you might have noticed bruises and scars.阅读理解AMy husband and I used to live in the city. But we often faced a lot of problems there. There was a lot of latenight noise. It was difficult to find parking. And the rent of the apartment was high
4、. Finally,my husband and I decided to move to the suburb outside Boston.We started looking for our new home. It turned out that many other people were also moving to the suburbs and it wasnt easy to find a nice house there. Finally we went to see a small and dark house. It needed a lot of work. But
5、it was well built and it was on a street where we could walk to Starbucks,restaurants and bus stops. Well,before I knew it,we had made an offer and the house became ours.On our first night in the house I cried for five hours. I thought we had made the wrong decision and I wanted to go back to the ci
6、tythe house was smelly and old. And many families and old people lived around it. But after thinking of the problems we had when we were living in the city,I calmed down. Besides,our new home wasnt that bad,after all. I had a driveway of my own. There were three big bedrooms and a backyard for my do
7、g. Oh,how lovely the sound of nothing was. I changed the house inch by inch and it became a very comfortable home.We have been in our house for over two years until now and its the best move we have ever made. While Im glad I can drive into the city in fifteen minutes and enjoy all it has offered,Im
8、 always happy to return home.【语篇解读】作者一家人不愿意生活在城市中了,于是搬到了郊区,开始时很不适应,后来觉得生活在郊区也是挺好的。1Why did the writer and her husband move to the suburb?AThey found jobs there.BThey could only afford a small house.CThey dreamed of living in the country.DThey no longer liked living in the city.D细节理解题。根据第一段的描述可知,生活在城
9、市中有种种不好,所以作者一家决定搬到乡下去。故选D项。2On the first night in the house,the writer Awas too excitedBfelt scared living thereCregretted moving there at firstDwas moved to tears by its quietnessC细节理解题。根据第三段前两句“On our first night in the house I cried for five hours. I thought we had made the wrong decision and I w
10、anted to go back to the citythe house was smelly and old.”可知,刚到新家的那天晚上,作者认为自己做了错误的决定,为搬家感到后悔,故选C项。3What does the underlined sentence in Paragraph 3 show about the house?AIt was lovely.BIt was really quiet.CIt had nothing in it.DIt has beautiful sound.B句意理解题。划线句子的意思是:周围没有声音是多么好啊,说明了居住环境是很安静的。故选B项。BMy
11、 mother has a dining table which sits right in the middle of her dining room. It was once buried beneath piles of papersmagazines,articles,copies of schedules for vacations she took back in the 1990s,and baby pictures of grand children who are now paying off their college loans.My brother Ross and I
12、 recently flew to New York to visit my mother. “Mom,why dont we go through all that stuff?” Ross said. “No. Dont touch it!” My mother said. The next afternoon,when she couldnt find a bill she needed,Ross suggested it might be put somewhere in the dining room and that we find it together. “Besides,”
13、he said,“all those papers are clearly stressing you out.” However,my mother just said,“Are you boys hungry?” And then she seemed to have lost herself in deep thought.On our last night there,my mother walked up to us with a small pile of unopened mails,which she had collected at the western edge of t
14、he dining table,and said,“Help me go through these.” “Sure,” I said. When we had succeeded in separating wheat from chaff (谷壳),I asked,“Would you want to deal with another little pile of papers?”My mother led the way,walking into the dining room the way an animal manager might be while entering a ca
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444484.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
