2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Travelling around教学 知识细节吗课时分层作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Travelling around教学 知识细节吗课时分层作业含解析新人教版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 around 教学
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1Most teenagers(青少年) feel that the most important people in their lives are their mothers.2David chose a suitable(合适的)course with the help of his adviser.3I was soon past the first challenge(挑战)safely,but not feeling much better about the rest of the climb.4Besides,parents can change t
2、he contents(内容) available,add and take out some websites.5Teachers have to bring on the bright children and at the same time give extra(额外的)help to those who need it.6I would always be an outsider hereno matter that I spoke fluent (流利的) Spanish.7Some courses help students get a job after they gradua
3、te(毕业)from school.8I majored in English literature(文学),and have been teaching English for more than 10 years.9Attention,please!The party is scheduled(安排时间)at 7:00 pm next Monday.10He wants to be a volunteer(志愿者)in the army after graduation.阅读理解AFriendships are very important to teenagers.Friendships
4、 provide teenagers with chances to develop social skills.Teenagers can learn how to end a fight and still remain friends.Friends provide fun and excitement for teenagers through games.Friends also give advice to one another.Teenagers talk through lots of problems with their friends.Friendships also
5、provide help during times of difficulty.It is helpful for teenagers to have a friend who is going through the same situations.What happens when the youth dont have friends?Teenagers without friends are usually more lonely and unhappy.They will have lower levels of grades and lower confidence.As they
6、 get older,they are more apt to drop out of schoolAs kids move into their teenager years,friends and friendships play an important role in teenager life as a way of getting personal enjoyment and social learning.Most teenagers will have friends who parents either like or dislike.However,it is import
7、ant to keep in mind that one way teenagers can truly learn how to choose and keep friends is through personal experience,which is sure to have some mistakes.Parents should not be too hard on teenagers when they choose friends who are not good enough or when their friendship fails.Remember,every soci
8、al experience helps teenagers to learn about different people and improve social skills.As parents,it is important to encourage friendships among teenagers.However,it is important to know who your teenagers friends are and to communicate openly about changes in friendships with your teenagers.【语篇解读】
9、朋友和友谊对青少年来说非常重要。青少年在交友过程中可能会犯错误,但是家长不要太苛刻。通过这些交友经历,青少年的社交能力能得到锻炼。1How many advantages of friends and friendships are mentioned in the first paragraph?AThree. BFour. CFive. DSix.B细节理解题。根据第一段内容可知,该段点明主题,列出了四个有关朋友和友谊的益处。分别是:Friendships provide teenagers with chances to develop social skills;Friends pro
10、vide fun and excitement;Friends also give advice to one another;Friendships also provide help。2What does the underlined sentence probably mean?AThey get better grades and leave school earlier.BThey have a lower chance of leaving school earlier.CThey have a higher chance of leaving school earlier.DTh
11、ey are good at dealing with social problems after school.C句意理解题。第二段主要从反面论证朋友的重要性。前一句提到如果没有朋友,青少年的学习成绩会差,自信心不足。画线部分继续论证没有朋友的坏处,根据上下文句意可知,此处应该是指青少年更容易辍学。3Who are the most possible readers of the passage?ATeachers. BTeenagers.CResearchers. DParents.D推理判断题。根据倒数第二段第三句“Parents should not be too hard on te
12、enagers”以及最后一段第一句“As parents”可知,本文主要是向家长介绍朋友对青少年的重要作用。4What is the best title for the passage?AFriendship May Be DangerousBFriendship Is Important to TeenagersCParents Should Choose Friends for Their ChildrenDParents Advice Is Important to Teenagers FriendshipB标题归纳题。文章第一段第一句点明主题,友谊对青少年非常重要。再结合全文内容可知
13、,本文主要是围绕着朋友和友谊对青少年的重要性展开叙述。BOn my first day of high school,I asked an eleventh grader where my class was.And he told me it was“on the fourth floor,next to the pool.”I found out five minutes later that we dont even have a fourth floor and theres no pool either!Besides that,I didnt have any trouble wi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444648.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
