2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅰ Listening and Speaking Reading and Thinking课时作业(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT DIVERSE CULTURES Section Listening and Speaking Reading Thinking课
- 资源描述:
-
1、课时作业9基础检测1You know perfectly well I cant be blamed for the failure of that mission (重要任务)2A large sum of money has been raised for the benefit of the poorlyeducated children in the mountainous districts (地区)3As a teacher, she had earned (赢得) the respect of her students.4About thirty volunteers to th
2、e Mars will have been selected (选拔) throughout the world by 2020.5Jazz (爵士乐) is a combination of the music of Africa, the work songs the slaves sang, and religious music.6He drew a diagram (示意图) to show us how to get to his house.7In the journal (日志), writers set down their experiences, ideas and af
3、terthoughts about what they have seen.8An underground organisation has claimed (宣称) responsibility for the bomb explosion. 9The students have put forward a series (一系列) of questions.10The store caught fire. Fortunately, all the people there escaped (逃脱) from it.1The fact is that nowadays many young
4、people are seeking their (they) fortune in big cities.2I must learn as much as I can to be admitted to/into a good medical college, where I can prepare myself well enough for the job of a doctor.3A good idea occurred to me when I woke up this morning.4One of the subjects showed in her work was to_se
5、ek (seek) the beauty of farmers in rural areas.5They began to earn their (they) living when they were very young.6Maybe its a little difficult to_select (select) a language as your foreign language.7In her diary, Jane has set down some important historic events (event) as well as a series of facts.8
6、To their relief, their students narrowly escaped from the shaking building.9He was drunk and brought up what he had eaten at midnight.10The book,which he lost yesterday,has been found.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。Petra is the treasure of the world, hidden among mountains.Its most beautiful sc
7、enery makes it the greatest ancient site still standing nowadays.Common sense says, “Perhaps there is nothing on the planet that resembles it.” Without doubt, there is nothing in the world that resembles it.The rockcarved rosered city of Petra is full of mysterious_charm;it had been “designed to str
8、ike wonder into all who enter it”Petra is the most wellknown and beautiful site in Jordan that is about 262 km south of Amman, and 133 km north of Aqaba.The Dead Sea is 80 km north of it.It was the legacy from the Nabataeans, who settled in the southwest of Jordan a lot more than 2,000 years back.Be
9、cause of its excellent culture, buildings and many water channels, Petra has become a UNESCO World Heritage Site and one of the New Seven Wonders of the World that attract visitors from all over the world.To get there, you must pass through a kilometre long, cool, dark and narrow gorge(峡谷) whose two
10、 high sides keep the sunlight out.Suddenly the gorge opens right into a natural square covered with Petras most wellknown monuments, which glow in the bright sun.The old town shows the visitors its beautiful look.It leads people to think about the creativity of the Nabataeans who made Petra as their
11、 capital.Petra flourished for more than 400 years at about the time of Rome and Christ, until it was occupied by the Roman legions of the Emperor Trajan in 106 AD.Petra has 800 monuments, including buildings, tombs, baths, halls, temples and streets, which were mostly carved in the pretty sandstone.
12、Petras sights are at their best in early morning and late afternoon.Once the sun warms the colourful stones, you will see the greatness of Petra. It was seen first when discovered in 1812 after being lost through the 16th century for nearly 300 years! 约旦的佩特拉古城被联合国教科文组织列为世界遗产,它是新的世界七大奇迹之一。它隐藏在深谷中,参观它
13、的人能领略到它那令人惊叹的美。1From the text we can learn that _.APetra is on the top of a high mountainBPetra is a palace of the king in the old daysCno place in the world can be similar to PetraDthe Nabataeans built Petra in 106 AD解析:细节理解题。根据第一段的“Perhaps there is nothing on the planet that resembles it.”可确定C项正确。
14、答案:C2What does the underlined phrase “mysterious charm” in Paragraph 1 mean?AThe unbelievable power to attract people.BAll kinds of visitors from the world.CA number of usual places of interest.DThe shops, restaurants and hotels.解析:词义猜测题。根据后文可猜出该处意为“令人难以置信的魅力”。答案:A3According to the writer, Petra is
15、_.Aabout 133 km south of AqabaBabout 262 km north of AmmanC80 km south of the Dead SeaDin the southeast of Jordan解析:细节理解题。根据第二段的“The Dead Sea is 80km north of it.”可知,佩特拉在死海南边80千米的地方。答案:C4Visitors reaching Petra _.Amust be disappointedBmust be very convenientCmust be very comfortableDmay not be very
16、easy解析:推理判断题。根据第三段的首句可判断出到达佩特拉的路不好走。故选D。答案:D阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Culture means any human behavior that is learned in human society. All of the meaningful parts of a culture are passed on to different generations through tradition or social learning._1_ Culture exists in agricult
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444752.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高二英语精品课件:UNIT1 THE WRITTEN WORD-WORD POWER(牛津译林版选修8).ppt
