2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Faster higher stronger素养评价(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Faster higher stronger素养评价含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 stronger 素养
- 资源描述:
-
1、单元素养评价(三)Unit 3(120分钟150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: Im going to be here for a short time. Id like to open a checking account. W: All right. Here are the rules. Read them carefully and s
2、ign your name here. 1. Where are the speakers? A. In a bank. B. At the Customs. C. In a library. 答案: AText 2W: I like these cloth bags. How much are they? M: They are 30 yuan each or 55 yuan a pair. 2. How much should the woman pay for four cloth bags? A. 55 yuan. B. 110 yuan. C. 120 yuan. 答案: BText
3、 3M: I dont feel like going out. Why dont we just stay at home and watch TV instead? W: Come on. You promised to take me out for dinner and to the theatre on my birthday. 3. What do we learn from the conversation? A. The woman insisted on going out. B. The woman didnt like watching TV. C. The man pr
4、omised her a birthday party. 答案: AText 4M: I just received an email from one of my former classmates. I was surprised. I hadnt heard from him for ages. W: Well, Ive been out of touch with most of my old friends. Only one or two still drop me a line occasionally. 4. What does the woman mean? A. Only
5、true friendship can last. B. She keeps in touch with her classmates regularly. C. She has lost contact with most of her old friends. 答案: CText 5M: Hey, Joanne. Whats up? Are you heading to the beach, too? W: Im trying to get there as fast as I can. I need to deposit some money at the bank and mail s
6、ome letters at the post office. But first, Ive really got to find a ladies room! 5. Where will the woman go first? A. To the beach. B. To the bank. C. To the bathroom. 答案: C第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作
7、答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。Text 6M: Molina, youre so gifted. Your new film is a big hit. W: But I feel terrible. M: Why say so? W: I hate being famous. Its boring. I have to go to parties. I have to wear make-up all day. M: But youre rich now. You can buy anything you want. W: Yes, but there are
8、 photographers everywhere. It seems that they are always looking around me. I cant walk down the street. I cant go shopping. I cant have a private life. M: Well, why did you make the film? W: And I have to answer stupid questions. 6. What does the woman dislike? A. Being well-known. B. Going shoppin
9、g. C. Starring in the films. 答案: A7. What does the woman think of the mans questions? A. Interesting. B. Creative. C. Foolish. 答案: C听第7段材料, 回答第8、9题。Text 7W: Did you hear a new gym opened on the street nearby? M: Thats great news! Do you know if the gym offers Latin Dance classes? W: Im not sure. Im
10、planning to go there on Thursday evening to look around. Do you want to join me? M: Let me check my schedule for this week. Im too busy on Thursday, so can we go on Sunday afternoon instead? W: Sure. We can see what the gym offers, and get some exercise, too. Its fun to work out in a gym with other
11、people. We can meet new people with similar hobbies! M: Lets see what the gym looks like first before we start planning. Lets meet at the White Rainbow Caf for lunch before we go. W: Good plan! 8. When will the speakers go to the gym? A. On Friday. B. On Saturday. C. On Sunday. 答案: C9. What do the s
12、peakers decide to do first? A. Meet for lunch. B. Go to the gym. C. Make an exercise plan. 答案: A听第8段材料, 回答第1012题。Text 8W: Hello, Thomas Brothers. M: Hello, this is Mike Landon here. Is Jack Cooper there by any chance? W: I am afraid not, he is away for a day or two, back on, lets see, Monday morning
13、. M: Oh, well, perhaps I can leave a message for him. W: Yes, of course, just a minute. Now, lets see, to Jack Cooper from Mike London. M: No, Landon, L-a-n-d-o-n. W: Sorry, yes, got that, and whats the message? M: Well its just this: Could he come to a meeting on Monday afternoon at 5: 00 pm? W: Th
14、ats this coming Monday, October 12th? M: Right. Its to discuss the new factory in France. W: Fine, Ive got that. I will tell him as soon as he returns on Monday. M: Good, thank you. Goodbye. 10. Who is making the telephone call? A. Thomas Brothers. B. Mike Landon. C. Jack Cooper. 答案: B11. What relat
15、ion is the woman to Mr Cooper? A. His wife. B. His boss. C. His secretary. 答案: C12. What is the message about? A. A meeting. B. A visit to France. C. The date for a trip. 答案: A听第9段材料, 回答第1316题。Text 9W: Hello, Sunshine Flowers Shop. This is Sharon speaking. M: This is Tom Hanks. Id like to order some
16、 flowers for my mother and have them sent to her apartment. W: Fine, Mr Hanks. What kind of flowers do you want? M: Id like to send a dozen red carnations. W: A dozen red carnations? Our long stem red carnations are selling for 12 pounds a dozen this week and they are really quite nice. M: All right
17、 then. Ill take those. W: I need your complete address, Mr Hanks. M: The address is No. 84, MW Street. For the card, just write something simple. How about “Dear Mom, all my love, Tom. ”? W: Of course. OK, when should they arrive? M: They should be there before 5: 00 in the afternoon on June, 17th.
18、My moms telephone number is 8456-086-363. Please call her first before you deliver them. W: That should be no problem. Just one more question, Mr Hanks. How do you intend to pay for it? M: You can put it on my visa card. The number is KH3272645. W: Got it. Bye. M: Bye. Thanks. 13. What kind of flowe
19、rs does the man order? A. A dozen pink carnations. B. A dozen red carnations. C. A dozen yellow carnations. 答案: B14. Where should the flowers be sent? A. No. 84, WM Street. B. No. 48, MW Road. C. No. 84, MW Street. 答案: C15. What does the man require the woman to do at last? A. Call him to confirm th
20、e information. B. Call before delivering the flowers. C. Help him write a letter. 答案: B16. What can we learn from the conversation? A. The flowers are for the mans mom. B. The man will pay for the flowers in cash. C. The flowers will be delivered to the mans home. 答案: A听第10段材料, 回答第1720题。Text 10W: Li
21、ving in a foreign culture can be exciting, but it can also be confusing. Here Id tell you a few of my friends experiences. Theyre a group of Americans who taught English in other countries. On the first day in Micronesia, Lisa thought people were ignoring her requests. The day was hot, and she neede
22、d a cold drink. She went into a store and asked, “Do you have cold drinks? ” The woman said nothing. Lisa repeated the question. Still the woman said nothing. She later learned that the woman had answered her. She had raised her eyebrows, which in Micronesia means “yes”. Jan had an experience in Bul
23、garia. She had gone to a restaurant known for its special cabbage. She asked the waiter, “Do you have cabbages today? ” He nodded his head. Jan eagerly waited, but the cabbage never came. In that country, a nod means “no”. Tom had a similar problem when in India. After explaining something in class,
24、 he asked his students if they understood. They responded with many different nods and shakes of the head. He thought some people hadnt understood, so he explained again. When he asked again, they did the same. He soon found out his students did understand. In India, people nod and shake their heads
25、 in different ways depending on where they come from. 17. What did Lisa, Jan and Tom have in common? A. They taught English abroad. B. They went to the same country. C. They spoke a second foreign language. 答案: A18. How do people show “yes” in Micronesia? A. By nodding their heads. B. By shaking the
26、ir heads. C. By raising their eyebrows. 答案: C19. What happened to Tom in India? A. He got confused in class. B. His students couldnt understand him. C. People nodded and shook their heads to him. 答案: A20. What does the speaker want to tell? A. Proper behavior in foreign countries. B. Miscommunicatio
27、n in different cultures. C. Funny teaching experiences abroad. 答案: B第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AAre you looking for an exercise programme thats easy to learn, needs little or no equipment, and relaxes your mind while building your body? If so, pl
28、ease keep reading to learn more about yoga. Yoga seems like a hot new trend(趋势), but yoga actually began more than 5, 000 years ago in India. The word yoga means to unite mind, body, and spirit. Although yoga includes physical exercise, it is also a lifestyle of which exercise is just a part. Traini
29、ng your mind, body, and breath, as well as connecting with your spirituality(精神性) is the main goal of the yoga lifestyle. Yoga has lots of benefits. It can improve strength, balance and patience. In addition, many people who practise yoga say that it reduces anxiety and stress, and even helps them s
30、leep better. Many gyms and community centres offer yoga classes. Your neighbourhood may also have a yoga training centre. Some yoga teachers offer private classes for students who want more professional training. You could also try using a yoga DVD. Websites, DVDs, and books cant compare to learning
31、 yoga from a teacher, but they can help you find out more. They can be especially helpful if you have already taken yoga classes and want to practise at home. Dress comfortably in clothing that allows you to move your body fully. Shorts or pants and a T-shirt or tank top are best. Yoga is practised
32、bare foot, so you dont have to worry about special shoes. Before you begin any type of exercise programme, its a good idea to talk to your doctor, especially if you have a health problem. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要告诉我们瑜伽是什么, 它对人们有什么好处以及练习瑜伽的注意事项。21. From the passage we can learn many facts about yoga EXCEP
33、T that _. A. its easy to learnB. it needs little or no equipmentC. it can build your body and relax your mindD. physical exercise is the most important part of yoga lifestyle【解析】选D。细节理解题。根据第二段中的“Although yoga includes physical exercise, it is also a lifestyle of which exercise is just a part. ”可知, 虽
34、然瑜伽包括体育锻炼, 但是它也是一种生活方式, 锻炼只是瑜伽生活方式中的一部分。故选D。22. If you want to get more professional training, youd better _. A. have your own yoga training centreB. take private classes offered by yoga teachersC. learn yoga from yoga DVDs and booksD. go to India for further learning【解析】选B。细节理解题。根据第三段的“Some yoga te
35、achers offer private classes for students who want more professional training. ”可判断出, 如果想得到更为专业的瑜伽训练, 你最好还是请瑜伽教练来为你提供私人的课程, 进行一对一培训。故选B。23. Before you do yoga, you should _. A. wear your best clothesB. wear special shoes for yogaC. ask your doctor for adviceD. read a lot of yoga books【解析】选C。细节理解题。根据
36、最后一段可推断出, 练习瑜伽之前应当先征求一下医生的建议。故选C。BChocolate is good for your heart, skin and brain. People early think that chocolate is bad for their health. They describe chocolate as “something to die for” or say “death by chocolate”. Now they should bite their tongues! Evidence(证据) is showing that some kinds of
37、 chocolate are actually good for you in the following ways: A happier heartScientists at Harvard University recently examined 136 studies on cocoathe main ingredient(成分) in chocolate and found that it does seem to strengthen the heart. Studies have shown heart benefits(受益) a lot from cocoa in chocol
38、ate. Better blood pressure(血压)If yours is high, chocolate may help. Jeffrey Blumberg from Tufts University recently found that people with high blood pressure who ate 3. 5 ounces of dark chocolate per day for two weeks saw their blood pressure drop quickly. Muscle magicChocolate milk may help you re
39、cover after a hard workout(锻炼). In a small study at Indiana University, people who drank chocolate milk between workouts did better than those who had some sports drinks. Better for your skinGerman researchers gave 24 women a half-cup of special cocoa every day. After three months, the womens skin w
40、as smoother(平滑的). The research shows that chocolate helps protect the skin. Brain gainsIt sounds almost too good to be true, but research suggests that chocolate may improve your memory, attention span and problem-solving. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章讲述了研究发现吃巧克力对心脏、皮肤和大脑是有好处的。24. Whats the meaning of “bite the
41、ir tongues” in the first paragraph? A. Think of it. B. Speak up. C. Stop talking. D. Listen to it. 【解析】选C。词义猜测题。根据第一段中的“They describe chocolate as something to die foror saydeath by chocolate. ”与本句“Now they should bite their tongues! ”可知答案为C。25. Which of the following is WRONG? A. Studies have shown
42、 heart benefits a lot from cocoa in chocolate. B. Chocolate may help you lower your blood pressure. C. People early know chocolate is good for their health. D. Chocolate may improve your memory, attention span and problem-solving. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段中的“People early think that chocolate is bad for the
43、ir health. ”可知C项与原文不符。26. The idea that chocolate may help lower blood pressure was given by _. A. scientists at Harvard UniversityB. Jeffrey Blumberg from Tufts UniversityC. scientists at Indiana UniversityD. German researchers【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的“Jeffrey Blumberg from Tufts University recently fou
44、nd that people with high blood pressure. . . ”可知答案为B。27. Whats the best title for the text? A. Chocolate, a healthy foodB. More chocolate, less healthC. Chocolate and blood pressureD. Advice on eating chocolate【解析】选A。主旨大意题。根据第一段的第一句话可知答案为A。CDriving to a friends house on a recent evening, I was attra
45、cted by the sight of the full moon rising just above my friends rooftop. I stopped to watch it for a few moments, thinking about what a pity it was that most city people myself included usually missed sights like this because we spent most of our lives indoors. My friend had also seen it. He grew up
46、 living in a forest in Europe, and the moon meant a lot to him then. It had touched much of his life. I know the feeling. Last December I took my seven-year-old daughter to the mountainous jungle of northern India with some friends. We stayed in a log cabin (原木小屋) with no electricity or running hot
47、water. Our group had campfires outside every night and went indoors when it was too cold outside. The moon grew to its fullest during our trip. Between the high mountains and me lay three or four valleys. Not a light shone in them and not a sound could be heard. It was one of the quietest places I h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444842.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
金丽衢十二校高三技术试题.pdf
