2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 On the move(第2课时)Using language课时作业(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit On the move第2课时Using language课时作业含解析外研版必修第二册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 move 课时
- 资源描述:
-
1、课时作业8Using languageA2018 marked the 100th anniversary of the end of World War I. There were events around the world in memory of those who died in the conflict. We have picked out three of them in European countries. Lets take a look.BelgiumIn a park, the famous Belgian artist Koen Vanmechelen had a
2、n exhibition called Coming World, Remember Me. The work consisted of 600,000 individual (个别的) clay sculptures, one for each person killed during the World War. In the center of the exhibition was a big egg made of clay, symbolizing a new world.UKIn a small town called Aldridge, almost 100 houses in
3、one street were covered with 24,000 poppies and statues of soldiers. They stood for the men from the area who had been killed in the war. The flowers were chosen because of a poem written by the Canadian doctor John McCrea in 1915.They made people think of fields of blood.FranceThe British artist Gu
4、y Denning arrived in La Feuille, a small town in the northwest of France, to stick lifesize drawings of soldiers who never came back home. Armed with glue and a brush, Denning stuck his drawings carefully on walls. Before long 112 men, mainly young adults, were brought back to mind, if not to life.这
5、是一篇说明文。2018年是第一次世界大战结束100周年。世界各地都举行了纪念战争死难者的活动。本文介绍了欧洲的三个国家是如何进行纪念活动的。1What do we know about Coming World, Remember Me?AIts the name of an exhibition.BIts a film about World War I.CIts a work standing for peace.DIts a sculpture made of clay.答案:A解析:细节理解题。根据Belgium部分的In a park, the famous Belgian arti
6、st Koen Vanmechelen had an exhibition called Coming World, Remember Me. 可知,Coming World, Remember Me是一个展览的名字,故选A。2Why were poppies chosen to symbolize the dead soldiers?AThe British people preferred them.BThey showed the cruelty of war.CA Canadian doctor suggested them.DThe fields were filled with t
7、hem.答案:B解析:推理判断题。根据UK部分的The flowers were chosen because of a poem written by the Canadian doctor John McCrea in 1915.They made people think of fields of blood. 可知,罂粟花被选来象征死去的士兵是因为它们让人想到血泊,想到那些死去的战士,结合所给选项可推断出,它们展示了战争的残酷。故选B。3How was the end of World War I marked in France?AA memorial to the dead sol
8、diers was built.B112 wounded soldiers in the war were helped.CDrawings of some dead soldiers were put up.DYoung adults were encouraged to join the army.答案:C解析:细节理解题。根据France部分的The British artist Guy Denning arrived in La Feuille, a small town in the northwest of France, to stick lifesize drawings of
9、 soldiers who never came back home. 可知,在法国,他们是把死去的战士的画像张贴出来。故选C。BIn 2013, Gabby Frost founded Buddy Project when she was 15.At that time her best friend had been diagnosed (诊断) with a mental health condition, and that was the first time she was made aware of what mental illness was. She wanted to le
10、arn more and develop a good support system for her.Mental illness affects tens of millions of people in the United States each year, yet only half receive treatment, according to the National Institutes of Mental Health. Buddy Projects website says the service is not a substitute for therapy(治疗) or
11、other types of mental health care, and it directs people to resources for further help.Since founding the organization as a high school student, Frost has helped more than 200,000 participants find a new friend. On the day when Buddy Project was launched, she used her powerful social media presence
12、to attract nearly 3,000 participants. “This was around the time when teens really began talking about mental health and found a supportive community online to talk about it,”she said.One of the biggest social barriers she had to jump over was that people didnt view her seriously because she was a 15
13、yearold girl, and even now, shes still a young woman. “Sometimes its frustrating because people dont think what I do is needed or they dont think Im professional.” she said. Most people are blown away that a 20yearold girl is running this and that its one person doing this but not a whole team. Im j
14、ust lucky that Ive found a support system that has been able to help my mom and me with the project.本文属于新闻,因为自己最好的朋友被诊断出有精神健康问题,15岁的加比弗罗斯特创建了Buddy Project,目的是呼吁人们特别是青少年关注心理健康问题。4Why did Gabby Frost set up Buddy Project?ATo treat her mental disease.BTo know what causes mental illness.CTo help her fri
15、end to fight the mental disease.DTo cure those with mental disease.答案:C解析:细节理解题。由第一段中的“She wanted to learn more and develop good support system for her.”和第二段“Buddy Projects website says the service is not a substitute for therapy(治疗) or other types of mental health care, and it directs people to res
16、ources for further help”可知,她是为了帮助朋友与心理疾病抗争才成立了Buddy Project。故答案为C。5What can we infer from Paragraph 2?AAmericans pay little attention to mental health.BMany Americans have trouble with mental health.CBuddy Project provides financial aid for patients.DBuddy Project can cure those with mental disease.
17、答案:B解析:推理判断题。根据文章第二段第一句中的“Mental illness affects tens of millions of people in the United States each year”可知,在美国,很多人都有心理健康方面的问题,故答案为B。6What problem did Frost face?AShe couldnt get support from her mother.BShe couldnt help so many patients at a time.CShe wasnt able to attract enough participants.DSh
18、e wasnt thought well of because of her age.答案:D解析:细节理解题。根据最后一段中的“One of the biggest social barriers she had to jump over was that people didnt view her seriously because she was a 15yearold girl, and even now, shes still a young woman”和“people dont think what I do is needed or they dont think Im pro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444885.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
