2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The Internet Reading for Writing课时素养评价(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit The Internet Reading for Writing课时素养评价含解析新人教版必修2 202
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The Internet课时素养评价 九Unit 3Reading for Writing. 单词拼写1. The function (功能)of the heart is to pump blood through the body. 2. He confirmed (证实)what had long been feared. 3. Drago pressed (按) a button and the door closed. 4. They were selling everything at a discount(打折). 5. I paid the cheque into
2、 my savings account(账户). 6. Not a single arrow missed its target(目标). 7. He used a false(假的) name to get the job. 8. After she failed the exam I felt very, very upset(心烦的). 9. He is the author(作家) of three books on art. 10. In some cases (情况)people have had to wait several weeks for an appointment.
3、. 单句语法填空1. I must offer him an apology for my rudeness (rude)last night. 2. The lecture was not particularly(particular) interesting. 3. It was so embarrassing (embarrass) having to sing in public. 4. Up to now, scientists havent been very familiar with COVID-19. 5. To get in shape, she has develope
4、d the habit of not eating supper. 6. I dont know how you keep track of all your research. 7. The minority nationalities account for six per cent of the population. 8. Its wrong to make fun of people who come from poor families. 9. You must keep in mind that not everyone is as honest as you. 10. The
5、higher (high) the ground is, the thinner the air becomes. . 阅读理解AWelcome to iusEnglish, a wonderful online school that specializes in teaching English to school-age Chinese children from seven to fifteen. We offer lessons focusing on English reading and writing. Because of the rapid growth of our sc
6、hool, we are now looking for more qualified(合格的)teachers to join us to teach 3rd & 4th grades. Online Teachers for 3rd & 4th Grade Reading and Writing ClassesTeach 3rd & 4th grade reading classes in an online environment; The students are Chinese children who are able to communicate in English; Clas
7、s schedule will be set up according to teachers time frame; Teachers are expected to create lessons and grade students homework; 40 minutes for a class and one class meeting once a week. Desired Skills & ExperienceA recognized degree and a teaching qualification at the graduate level; Those with the
8、 teaching background in elementary school are highly preferred; Ability to plan, deliver and motivate students to learn; Strong communication skills to work with cooperation; Native American English speakers; Be able to create lessons and prepare lesson plans; Love teaching! Patience, self-managemen
9、t, positive attitude, and most of all, be devoted; Two-year experience in teaching online or in classroom circumstances for programming teachers. Teachers are able to work from the comfort of their own homes in the hours and days of their choosing. The benefits of joining iusEnglish are great. Besid
10、es earning extra income, teachers are rewarded by watching the continual progress of their students week by week. Its a win-win situation, and we hope you will consider joining our team. Dont hesitate. Please contact us: iusEnglish. com. 【文章大意】本文是一篇应用文。本文是网上学校招聘老师。1. Who is likely to be first admitt
11、ed ? A. He has the graduate level. B. He is good at cooperating. C. He is able to create lesson plans. D. He has worked in elementary school. 【解析】选D。细节理解题。根据Desired Skills & Experience部分中Those with the teaching background in elementary school are highly preferred. 可知, 具有小学教学背景的人优先考虑, 故选D项。2. Whats t
12、he most important if you want to apply for the job? A. Having enough time. B. Being a native speaker. C. Being devoted to teaching. D. Having online experience. 【解析】选C。细节理解题。根据 Desired Skills & Experience部分中Love teaching! Patience, self-management, positive attitude, and most of all, be devoted可知, 专
13、注教学是最重要的。故选C项。3. The text is supposed to be _. A. a noticeB. a guidebookC. an invitationD. an advertisement【解析】选D。推理判断题。结合全文信息可知, 本文为招聘网络教师的广告。故选D项。BOne advantage of the Internet is shopping conveniently online for clothes; one disadvantage of the Internet is also shopping conveniently online for cl
14、othes. “Nothing fits, ” said Lam Yuk Wong, a senior in electrical and computer engineering at Rice University. “Everyone says this. They order clothes and they dont fit. People get very unhappy. ”Wong and her design partner, Xuaner “Cecilia” Zhang, are Team White Mirror, creators of what they call a
15、 “virtual (虚拟)fitting room”. Their goal is simple and consumer-friendly: to let online clothing shoppers have a perfect fit and a perfect look when shopping every time. Both women are from China, Wong from Hong Kong and Zhang from Beijing. They both order most of their clothing online. They got the
16、idea from their own experience as consumers and from listening to the complaints of friends and relatives. They say, The color is wrong or I got the right size but it still does not fit. We want to make it like youre in the store trying on the clothes, ” Zhang said. Using a Kinect developed by Micro
17、soft for use with its Xbox 360 video game player, Zhang scans Wong and turns her image into, in effect, a virtual model, keeping Wongs dimensions (尺寸), and even her skin and hair color. “We put the clothes on the shoppers 3-D body models and show how they look when they are dressed, ” Wong said. So
18、far, Wong and Zhang have adopted the software to show dresses and shirts, and they are now working on shorts. Asked if she thought men as well as women might be interested in using their virtual fitting room, Wong said, “I think their wives will care about this, so it will also be important to men.
19、”【文章大意】本文主要是讲网上购买衣服的优势和劣势, 以及想出的改进措施。4. Why is shopping conveniently online for clothes a disadvantage? A. Students may easily get addicted to it. B. Clothes bought online may not fit. C. It attracts more online clothing shoppers. D. It causes shoppers to waste too much money. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段中“No
20、thing fits, ”. . . They order clothes and they dont fit. People get very unhappy. ”可知网上预订的衣服可能不合适。故选B。5. Which of the following shows the process of using the virtual fitting room? A. scanningtrying on clothesgetting models. B. trying on clothesgetting modelsscanning. C. scanninggetting modelstrying
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-444925.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
