分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Amazing art Section Ⅱ Using language课时作业 外研版必修第三册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:445019
  • 上传时间:2025-12-05
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:52KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit Amazing art Section Using language课时作业 外研版必修第三册 2020 20
    资源描述:

    1、Unit 4 Amazing art课时作业(十一)Unit 4Section Using language.阅读理解ATheatre audiences usually rise to their feet only during breaks or when the curtain comes down. For a special production of Shakespeares Hamlet, however, getting up and moving around is required if you want to catch all of the action. The p

    2、roduction is staged in the James J. Hill House in St. Paul, Minnesota. The action takes place in several rooms on several levels of the 36,000squarefoot building. This is not the first time that the Wayward Theatre Company has chosen a special place to stage a theatrical production. Cofounder and di

    3、rector Sarah Nargang said that the group prefers to perform (表演) in untraditional spaces. She noted, “It allows people to communicate with these spaces, as well as the text, in new and interesting ways.” Besides the James J. Hill House, the group has performed at the Minnesota Transportation Museum,

    4、 in hotel rooms, and in the back of a brewery (酒厂)“We usually choose a play and then find a place for it,” Nargang said. “But we try to choose historic places as much as we can.” The James J. Hill House was built for a railroad businessman of the same name. The fivestory mansion (豪宅) sits on a large

    5、 area of land overlooking the city of St. Paul and the Mississippi River. Completed in 1891, in what was known as the Gilded Age, it is now owned by the Minnesota Historical Society. “The James J. Hill House allowed us to stage Hamlet during the Gilded Age and show much of rich peoples lives of that

    6、 time,” Nargang said. Performing Hamlet in a mansion affected the way the production was choreographed (为编舞). “Entering and exiting are more difficult because you dont have many choices of where you can go,” said Tim McVean, who plays the role of Hamlet. “Theres a lot more running around,” added act

    7、or Tim Perfect, who plays Claudius, the ruler who marries Hamlets mother. “But theres no way any stage could compete with this place for beauty.”1What is special about the production of Hamlet in the James J. Hill House?AIt is performed by very famous actors.BIt has attracted the largest audience ev

    8、er.CIt is produced in a new and humorous way.DThe audience must move around to watch it.2The Wayward Theatre Company prefers to perform in _.Aopen areas Btraditional spacesChistoric places Dhighrise buildings3What does the underlined word “it” in Paragraph 6 refer to?AThe Gilded Age.BThe city of St.

    9、 Paul.CThe Mississippi River.DThe James J. Hill House.4What does Tim Perfect think of performing in a mansion?ADifficult but enjoyable.BTraditional but interesting.CComfortable and exciting.DRelaxing and helpful.BThe US government has recently helped people learn more about the dangers of earthquake

    10、s by publishing a map. This map shows the chances of an earthquake in each part of the country. The areas of the map where earthquakes are most likely to occur are called earthquake belts. The government is spending a great deal of money and is working hard to help to discover the answers to these t

    11、wo questions:Can we predict earthquakes?Can we control earthquakes?To answer the first question, scientists are looking very closely at the most active fault (断层) systems in the country, such as the San Andreas fault in California. A fault is a break between two sections of the earths surface. These

    12、 breaks between sections are the places where earthquakes occur. Scientists look at the faults for changes which might show that an earthquake was about to occur. But it will probably be many years before we can predict earthquakes correctly. And the control of earthquakes is even farther away.Howev

    13、er, there have been some interesting developments in the field of controlling earthquakes. The most interesting development concerns the Rocky Mountain Arsenal earthquakes. Here water was put into a layer of rocks 4,000 metres below the surface of the ground. Shortly after this injection (注射) of wat

    14、er, there was a small number of earthquakes. Scientists have decided that the water which was injected into the rocks worked like oil on each other.When the water “oiled” the fault, the fault became slippery and the energy of an earthquake was given out. Scientists are still experimenting at the sit

    15、e of these earthquakes. They have realized that there is a connection between the injection of the water and the earthquake activity. They have suggested that it might be possible to use this knowledge to prevent very big, dangerous earthquakes, that is, scientists could inject some kind of fluid li

    16、ke water into faults and change one big earthquake into a number of small, harmless earthquakes.5Earthquakes belts are _. Amaps that show where earthquakes are likely to occur Bzones with a high probability of earthquakes Cbreaks between two sections of the earths surface Dthe two layers of earth al

    17、ong a fault6The San Andreas fault is _. Aan active fault system Ba place where earthquakes have been predicted correctly Ca place where earthquakes have been controlled Dat the foot of the Rocky Mountain7What did scientists learn about earthquakes at the Rocky Mountain Arsenal? AThey occur at about

    18、4,000 metres below ground level. BThe injection of water into earthquake faults prevents earthquakes from occurring. CThey are usually caused by the oil in the faults. DHarmful earthquakes could be prevented by causing harmless earthquakes.8What can be said about the experiments at the Rocky Mountai

    19、n Arsenal?AThey have no practical value in earthquake prevention.BThey may have practical value in earthquake prevention.CThey are certain to have practical value in earthquake prevention.DNothing is told about their practical value in earthquake prevention.完形填空In South Sudan, girls face many barrie

    20、rs ( 障 碍 ) to education. Some girls cannot _1_ to attend school because their parents cannot meet the costs, and there is also _2_ housework for girls, which takes up their time. Therefore, their parents dont _3_ their daughters to go to school.Another problem is that girls can be married off early,

    21、 often _4_ force. We dont have the _5_ to choose the person we wish to marry. Our parents _6_ us to the one who pays the highest price in cows. Now more people are going hungry and marrying off girls to get cows to _7_. This happened to me. My parents married me off when I was studying, and I had to

    22、 _8_ school.Luckily, my brother helped me come to ASEW, which _9_ to help girls finish school.I saw that the headteacher was a woman and that _10_ me. ASEW was a school without punishment and schoolfees (学费). It was a day school, not boarding school (寄宿学校), that gave me _11_ to help at home. The cur

    23、riculum was _12_ so we could complete our education more quickly. It was also _13_,protected from outsiders. It is extremely dangerous for women and girls _14_ there is fighting all around Rumbek.At ASEW, I studied hard and passed with a high score of 77 percent. I wish other girls could have _15_ l

    24、ike me to go back to school.1A.wait BaffordCrefuse Dpromise2A.heavy BeasyClittle Ddangerous3A.invite BorderCallow Dtrain4A.by BforCthrough Dat5A.ability BrightCpatience Denergy6A.lend BshowCgive Dintroduce7A.study BmoveChide Dlive8A.quit BattendCstart Dfinish9A.wants BprefersCstops Dremembers10A.wor

    25、ried BsatisfiedCsaved Dencouraged11A.time BmoneyCpower Dcourage12A.added up Bbroken upCspeeded up Dmixed up13A.free BbeautifulClarge Dsafe14A.as BunlessCthough Dbefore15A.dreams BskillsCchances Dduties课时作业(十一).阅读理解【语篇解读】本文是说明文。哈姆雷特走出传统剧院,在一个特殊的地方上演。在这里,观众们需要不时移步,到不同的房间和楼层观看演出。1答案与解析:D细节理解题。由第一和第二段可知

    26、,剧院观众通常只在中场休息或演出结束时才起身走动,但在詹姆斯希尔故居中上演的哈姆雷特的场景设置在不同的房间,甚至不同的楼层,这就要求观众随着剧情发展移动到不同的地方观看演出。2答案与解析:C细节理解题。由第三段中的“the group prefers to perform in untraditional spaces”和第五段中的“But we try to choose historic places as much as we can.”可知,该公司喜欢在非传统的地方演出,尤其是有历史意义的场所。3答案与解析:D词义猜测题。倒数第四段介绍该故居的基本情况,原本是为一位名叫詹姆斯希尔的铁路

    27、商人而建,于1891年建成,现在属于明尼苏达州历史学会。因此,it指代詹姆斯希尔故居。4答案与解析:A推理判断题。由最后一段中的“Theres a lot more running around”和“theres no way any stage could compete with this place for beauty”可知,他认为在这里演出较以往相比活动量更大,但这个地方的美是其他的舞台不能与之媲美的。【语篇解读】为了提高人们对地震的防范意识,美国政府加大了在防震、预测方面的投入,他们甚至在努力采取措施控制地震的发生。5答案与解析:B细节理解题。根据第一段的第三句可知,地震多发地带被

    28、称为“earthquake belts”。6答案与解析:A细节理解题。根据第二段可知,该地区为地震比较活跃的地区。7答案与解析:D细节理解题。根据最后一段尾句可知。8答案与解析:B推理判断题。根据科学家的试验,通过向断裂带注水可以引发小地震,从而使地震的能量得到释放,因此也就降低了大地震爆发的可能。.完形填空【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要讲述了一位苏丹女孩在哥哥的帮助下获得读书机会的故事。1答案与解析:B考查动词辨析。句意:一些女孩因为父母负担不起学费而无法上学,而且家务负担沉重,占用了她们的时间。A.wait等待;B.afford付得起;C.refuse拒绝;D.promise承诺。根

    29、据“because their parents cannot meet the costs”(因为他们的父母无法支付费用)可知,设空处需填“付得起”。故选B。2答案与解析:A考查形容词辨析。句意:一些女孩因为父母负担不起学费而无法上学,而且家务负担沉重,占用了她们的时间。A.heavy重的;B.easy容易的;C.little小的;D.dangerous危险的。根据“housework”和“takes up their time”可知,繁重的家务占据了很多学习的时间。故选A。3答案与解析:C考查动词辨析。句意:因此,他们的父母不允许他们的女儿上学。A.invite邀请;B.order命令;C.

    30、allow允许;D.train训练。根据上文描述“girls face many barriers ( 障 碍 ) to education.”(女孩在接受教育方面面临着许多障碍)可知,父母不允许女孩上学。故选C。4答案与解析:A考查介词辨析。句意:另一个问题是女孩可能会提前出嫁,通常是被迫出嫁。A.by靠近,在旁边;B.for为了;C.through通过;D.at在(某时间或时刻)。by force为固定短语,意为“强迫地”。故选A。5答案与解析:B考查名词辨析。句意:我们没有权利选择我们想要结婚的人。A.ability能力;B.right权力;C.patience耐心;D.energy精力

    31、。根据上文“often _4_ force”可知,女孩子们没有选择结婚对象的权利。故选B。6答案与解析:C考查动词辨析。句意:我们的父母把我们交给了为奶牛付出最高价格的人。A.lend借出;B.show展示;C.give给;D.introduce介绍。根据“who pays the highest price in cows”(为奶牛支付最高的价格的那个人)可知,父母会把女孩们交给为奶牛支付价格最高地人。故选C。7答案与解析:D考查动词辨析。句意:现在,越来越多的人在挨饿,为了让奶牛活下去,就把女孩嫁出去。A.study学习,研究;B.move移动;C.hide隐藏;D.live居住,生活。根

    32、据上文“who pays the highest price in cows”(为奶牛支付最高的价格地那个人)可知,嫁女儿是为了能够活下去。故选D。8答案与解析:A考查动词辨析。句意:我上学的时候父母就把我嫁出去了,我不得不辍学。A.quit放弃;B.attend参加;C.start开始;D.finish完成。根据“My parents married me off when I was studying”(我上学的时候父母就把我嫁出去了)可知,作者因为结婚不得不辍学。故选A。9答案与解析:A考查动词辨析。句意:幸运地是,我的哥哥帮助我来到了ASEW,这是一个想帮助女孩完成学业的地方。A.wa

    33、nts想要;B.prefers更喜欢;C.stops停止;D.remembers记住。根据“to help girls finish school.”(帮助女孩完成学业)可知,这个学校帮助女孩子们完成学业。故选A。10答案与解析:D考查动词辨析。句意:我看到校长是位女性,这鼓励了我。A.worried担心;B.satisfied使满意;C.saved拯救,节省;D.encouraged鼓励。根据“the headteacher was a woman”(校长是一位女性)可知,校长是女性这件事鼓励了作者。故选D。11答案与解析:A考查名词辨析。句意:那是一所日间学校,而不是寄宿学校,这让我有时间

    34、做家务。A.time时间;B.money钱;C.power权力;D.courage勇气。因为不是寄宿学校,所以作者有时间做家务。故选A。12答案与解析:C考查动词短语辨析。句意:课程进度加快了,这样我们就能更快地完成学业。A.added up总计达;B.broken up分解;C.speeded up使加速;D.mixed up混合。根据“so we could complete our education more quickly.”(这样我们可以更快地完成我们的教育。)可知,课程的进度加快了。故选C。13答案与解析:D考查形容词辨析。句意:它也很安全,不受外人的侵扰。A.free自由的,免

    35、费的;B.beautiful美丽的;C.large大的;D.safe安全的。根据“protected from outsiders.”可知,学校是安全的。故选D。14答案与解析:A考查从属连词辨析。句意:这对妇女和女孩来说非常危险,因为Rumbek周围到处都是争斗。A.as当时候;B.unless除非;C.though尽管;D.before在之前。根据“there is fighting all around Rumbek”(Rumbek周围到处都是战斗)可知,这是这对妇女和女孩来说是极其危险的原因。故选A。15答案与解析:C考查名词辨析。句意:我希望其他女孩也能像我一样有机会重返校园。A.dreams梦想;B.skills技能;C.chances机会;D.duties职责。作者最后希望其他女孩子也有能回学校的机会。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Amazing art Section Ⅱ Using language课时作业 外研版必修第三册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445019.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1