2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 4 BODY LANGUAGE Section Ⅱ Learning About Language课时作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT BODY LANGUAGE Section Learning About Language课时作业含解析新人教版选择性必修第一册 2020 2021
- 资源描述:
-
1、课时作业14基础检测1We made the right choice.Its fun spending (spend) the holiday at the beach.2She spent four weeks which she could afford touring (tour) around the country,promoting her new album.3He has admitted not_keeping (not keep) his word,which makes others unable to believe him any more.4I regret no
2、t_spending (not spend) more time with my grandma before she passed away.5Try pressing (press) the green button to see if the machine will start.6The thief drove as fast as he could to escape being_caught (catch) by the police.7The young trees we planted last week require looking (look) after with gr
3、eat care.8Doing nothing is doing(do) ill.9His speech was very inspiring (inspire)10Your task is cleaning(clean) the house carefully.能力提升In England recently three foreign gentlemen came to a bus stop and waited.About five minutes later, the bus they wanted came along.They were just going to get on wh
4、en suddenly there was a loud noise behind them.People rushed onto the bus and tried to push them out of the way.Someone shouted at them.The bus conductor came rushing down the stairs to see what all the trouble was about.The three foreigners seemed all at_sea and looked embarrassed.No one had told t
5、hem about the British custom of lining up for a bus that the first person who arrives at the bus stop is the first person to get on the bus.Learning the language of a country isnt enough.If you want to have a pleasant visit, find out as much as possible about the manners and customs of your host cou
6、ntry.You will probably be surprised just how different they can be from your own.A visitor to India would do well to remember that people there consider it impolite to use the left hand for passing food at table.The left hand is supposed to be used for washing yourself.Also in India, you might see a
7、 man shaking his head at another to show that he doesnt agree.But in many parts of India a shake of the head means agreement.Nodding your head when you are given a drink in Bulgaria will most probably leave you thirsty.文章大意:文章以一个小故事作为开头,向我们介绍了英国人的乘车习惯,并进一步向我们介绍了不同国家肢体语言的内涵。1The British people tried
8、to push the three gentlemen out of the way, because the gentlemen _.Awere foreignersBdidnt have ticketsCmade a loud noiseDdidnt line up for the bus答案:D解析:细节理解题。由第一段的“No one had told them about the British custom of lining up for a bus that.on the bus.”可知,英国人因为这三位外国人没有排队而将他们推到一边。2According to the art
9、icle, if you want to have a pleasant journey in a foreign country, you should _.Alearn the language of the countryBunderstand the manners and customs of the countryChave enough time and moneyDmake friends with the people there答案:B解析:细节理解题。由第二段第二句话“If you want to have a pleasant.your host country.”可知
10、,当我们到国外旅行时,应该对目标国的风俗有所了解。3What does the underlined phrase “at sea” probably mean?ATired.BDisappointed.CPleased. DConfused.答案:D解析:词义猜测题。根据画线短语后的一句话可知,这三位外国人对英国的风俗并不知情,由此可知,当他们面对英国人当时的反应时会感到迷惑。4In India it is considered impolite to _.Ause the right hand for passing food at tableBpass food with the lef
11、t handCeat food with your handsDhelp yourself at table答案:B解析:细节理解题。由第二段的“A visitor to India would do well.left hand for passing food at table.”可知,在印度用左手递食物被认为是不礼貌的。When we want to tell other people what we think about, we can do it with the help of words or with the help of signs.We sometimes move o
12、ur _1_ up and down when we want to say “_2_”, and from side to side when we want to say “no”People, who cannot hear or speak, talk to each other with the help of their fingers.People who do not understand each others language have to do the same.This story shows _3_ they sometimes do it.A man who co
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445054.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
