2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 History and Traditions Discovering Useful Structures课时素养评价(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit History and Traditions Discovering Useful Structures课时素养评价含
- 资源描述:
-
1、Unit 4 History and Traditions课时素养评价 十一Unit 4Discovering Useful Structures. 将下列各句转换成非谓语动词作定语1. The building which was built last year is our classroom building. The building built last year is our classroom building. 2. The book which was published ten years ago is still a best-seller today. The book
2、 published ten years ago is still a best-seller today. 3. What will you do with the paper that has been used? What will you do with the used paper? 4. How can the doctors who are working in the operation room protect themselves? How can the doctors working in the operation room protect themselves? 5
3、. The red leaves which are falling are like beautiful butterflies flying in the sky. The red falling leaves are like beautiful butterflies flying in the sky. 6. The boy who was surprised stared at the scene, not knowing what to do. The surprised boy stared at the scene, not knowing what to do. 7. Al
4、most nobody believes the result that is shocking. Almost nobody believes the shocking result. 8. The latest movie, which was made by the famous studio, is not well received by the public. The latest movie, made by the famous studio, is not well received by the public. . 完成句子1. There are few tigers l
5、eft. It is time for the departments concerned to take measures to protect them from dying out. 剩余的老虎不多了, 是相关当局采取措施保护它们免遭灭绝的时候了。2. He passed away, leaving his works unfinished. 他去世了, 留下他还未完成的著作。3. Dont keep your mouth shut when I ask you a question. 当我问你问题时不要闭口不语。4. Jenny hopes that Mr Smith will sug
6、gest a good way to have her written English improved in a short period. 珍妮希望史密斯先生会建议一个好的方法以使她的英语写作在短期内得到提升。5. They managed to make themselves understood by using very simple English. 他们用很浅易的英语来设法使自己被理解。6. When we saw the road blocked with snow, we decided to spend the holiday at home. 当我们看到道路被雪封住后,
7、我们决定在家过假期。7. To learn English well, we should find opportunities to hear English spoken as much as possible. 为了学好英语, 我们应该尽可能多地找机会听英语口语。8. With every problem settled, he began to think of a journey. 每一个问题解决后, 他开始考虑一场旅行。9. The manager ordered the work finished at the end of this week. 经理要求在本周末完成这项工作。1
8、0. The shocking news made me realize what terrible problems we would face. 这令人震惊的消息使我意识到我们将面临多么可怕的问题。. 阅读理解(2020石家庄高一检测)The first time I heard the actual London Bridge was in Lake Havasu City, Arizona. I thought it was a joke. A stupid joke at that. I mean, what sort of moron would take a perfectly
9、good, perfectly famous bridge and move it halfway around the world to some no-name town in northwest Arizona? Back in 1962 when all this started, Lake Havasu City was nothing. A couple of shops, a couple of homes, and no tourism at all. It turns out Robert McCulloch is the moron in question, and he
10、wasnt quite the moron I thought he was. His 2. 45 million dollar investment in the 130-year-old bridgewhich the British government was selling because it was about to fall into the Thamesended up being the investment of a lifetime. You see McCulloch was a real businessman, among other things, and hi
11、s money paid off big. He turned Lake Havasu into one of the most visited tourist attractions in Arizona. It took nine long years to take down the bridge, ship it brick by brick to the middle of nowhere, and build it up again. When it finally did open up in 1971, it was a huge deal covered by the int
12、ernational press. The bridge is now a popular tourist attraction, and theres even a mini “English Village” at the foot of the bridge with souvenirs and real British food so you can have a good old time. Nowadays Lake Havasu is a busy town with a population of about 56, 000 citizens and another 2. 5
13、million visitors each year. Most of that is during spring break when the town overflows with energetic boys and girls. Even MTV and the Girls Gone Wild people get in on the action. All thanks to that little bridge. I dont know about you, but Im saving my pennies. When the French get sick of that Eif
14、fel Tower, Ill be the first to put money on it. Itll look great in my backyard. 【文章大意】本文是一篇说明文。著名的伦敦桥被英国政府出售后从英国移建到美国, 使得哈瓦苏湖城(Lake Havasu City)由一个无名小镇成为旅游胜地, 这一切都是因为一位目光远大的商人Robert McCulloch。1. The underlined word “moron” in the first paragraph means “_”. A. a brave personB. a foolish personC. a fa
15、mous personD. a strange person【解析】选B。词义猜测题。根据画线词后信息“would take a perfectly good, perfectly famous bridge and move it halfway around the world to some no-name town”可知, 作者认为把一座状况完好的, 著名的桥拆下穿过半个世界的路途移建到某个不知名的小城镇是愚蠢的人做的事, 故B项与画线词同义。2. What was Lake Havasu City like before 1962? A. It was a good place fo
16、r investment. B. It was known for its English Village. C. It was a small town with no tourism. D. It had a population of 56, 000 citizens. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段最后两句可知, 1962年之前, 哈瓦苏湖城是个没有任何旅游业的小镇, 故选C项。3. Why did the British government put the London Bridge up for sale? A. It polluted the Thames. B. It
17、was no longer popular. C. It was going to fall down. D. It could bring them the needed money. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段第二句中的“which the British government was selling because it was about to fall into the Thames”可知, 因为桥即将坍塌落入泰晤士河, 所以政府要卖掉它, 故选C项。4. In the last paragraph, the author tries to be _. A. politeB
18、. friendly C. practicalD. humorous【解析】选D。推理判断题。作者在最后一段中指出, 当法国人厌倦了埃菲尔铁塔时, 他会第一个出钱购买, 把埃菲尔铁塔放在自己家的后院。由此可知, 作者是以幽默的语言结束文章的, 故选D项。. 语法填空阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Have you ever had problems in your life? Have you ever wondered how to be happy? If so, you will find the book Being a Happy Teenager
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445096.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
