2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 History and Traditions单元素养提升(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit History and Traditions单元素养提升含解析新人教版必修2 2020 2021 学年 新教材 高中英语 Traditions 单元
- 资源描述:
-
1、Unit 4 History and Traditions单元素养提升(四) Unit 4. 用所给单词的适当形式填空1. All the chiefs(chief) of the related countries will have an important meeting in the United Nations. 2. The boy was puzzled, not knowing how to answer the puzzling question. (puzzle)3. The military power will be strengthened in defence(de
2、fend) of the safety of our homeland. 4. The behaviors of the children are often influenced by their surroundings(surround). 5. The achievements(achieve) in science and medicine have improved our life quality. 6. The scientist didnt arrive at a conclusion until he found enough evidence(evident). 7. K
3、nowing the famous professor will come, my classmates are waiting eagerly(eager) at the school gate. 8. Many people donated a lot of money and supplies generously(generous) to Wuhan when the serious illness broke out. 9. The greetings(greet) from the host and hostess made us feel at home. 10. The col
4、orful lanterns in the streets are the most striking(strike) about the Lantern Festival. . 选词填空join. . . to. . . , break away from, belong to, as well as, keep ones eyes open for, in charge of, crowd in, date back to, amounts of, have a great influence on1. It is necessary to join the printer to the
5、computer before the papers can be printed. 2. Taking part in various activities can help us increase social experience as well as knowledge. 3. You should keep your eyes open for any useful clues to solve the problem. 4. The famous local custom dates back to the Tang Dynasty. 5. Traditions usually h
6、ave a great influence on peoples behaviors and thoughts. 6. Amounts of information are collected and processed on the computer every day. 7. Memories of my childhood crowded in when I saw the old photos. 8. Many treasures belonging to China were taken abroad by the invaders. 9. It took him a lot of
7、courage and time to break away from his bad habits. 10. Whoever is in charge of the company must take everything into consideration before making a decision. . 根据汉语提示完成句子1. We are asked to go through the papers and correct mistakes if any. 我们被要求浏览试卷, 如果有错误的话改正错误。 2. Announcing the result to the publ
8、ic openly helps the government to be supported widely. 公开地向公众宣布结果帮助政府得到广泛支持。3. We are going to discuss the way that/in which the plan is to be carried out. 我们将要讨论这个计划实施的方式。4. The new manager had his office decorated once again before moving in. 新经理在搬进办公室之前让人把办公室再次装饰了一下。 5. With the school day approa
9、ching, the children are busy preparing for it. 随着上学的日子临近, 孩子们忙着做准备。6. The public are likely to give up the product if the quality of it cant be ensured. 如果产品的质量无法保证, 公众很可能会放弃它。7. The comfortable hotel will make your travel more interesting. 舒适的旅馆将会使你的旅行更有趣。8. I found the cinema crowded with students
10、 hoping to see the latest movie. 我发现电影院里挤满了希望看最新电影的学生。. 阅读理解A(2020福州高一检测)Notice for Tourists to Beijing Expo 2019The 2019 Beijing Horticultural Expo (园博会) from April 29 to October 7 is an opportunity for international discovery, where cultural elements of different places in China are on display, as
11、 well as gardens and buildings about each countrys wonderful culture and history. Here is a notice for whoever plans to come. Quick Entry by Showing ID CardsTo make sure your quick and orderly entry into the Expo Site, please wait in lines and get your ID card ready for pre-check, ticket check and s
12、ecurity inspection before entering. During the ticket check, those who hold discounted tickets must provide the materials about discount. Safe Tour to the ExpoConsidering your personal safety, please dont take anything that may disturb other visitors or the order of the Expo Site, such as pets, kite
13、s, and speakers. Except for wheelchairs for the elderly and the disabled and strollers (婴儿推车) for children, no vehicles(机动车辆) are allowed to enter the Expo Site. Taking Action to Protect the EnvironmentTo create a green, beautiful environment for yourself and others, please follow the travel rules,
14、protect public buildings, keep environment clean and care plants growing in the Expo Site. Behaviors such as climbing or destroying structures and exhibits are not permitted. Orderly Travel by Limiting the NumberFor the safety of visitors, sometimes staff members may limit the number of tourists int
15、o some gardens and buildings in the event of overcrowding. Thank you for your understanding. Enjoying Service and Having FunTourist service centers in the Expo Site provide services including information inquiry (查询), storage of personal belongings, wheelchair and stroller renting, lost and found se
16、rvice, and search for missing persons. We hope you have a good time at the Expo. You can call the service hotline at 86-10-86484017 for inquiry, suggestion or complaint. Thanks for your attention. 【文章大意】本文为说明文。主要介绍了2019年北京园博会游客的须知内容。1. Which of the following is allowed to enter the Expo Site? A. Whe
17、elchairs. B. Dogs. C. Trucks. D. Cars. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段Except for wheelchairs for the elderly and the disabled and strollers for children, no vehicles are allowed to enter the Expo Site. 可知, 除老人、残疾人轮椅和儿童推车外, 其他车辆不得进入园区。轮椅可以进入, 故选A。2. Which service is NOT provided by the tourist service centers in
18、the Expo Site? A. Stroller renting. B. Information inquiry. C. Selling the souvenirs. D. Lost found service. 【解析】选C。细节理解题。根据倒数第二段中Tourist service centers in the Expo Site provide services including information inquiry, storage of personal belongings, wheelchair and stroller renting, lost and found s
19、ervice, and search for missing persons. 可知, 世博园区的旅游服务中心提供的服务包括信息查询、个人物品的存放、轮椅和婴儿车的租赁、失物招领服务和失踪者的搜寻等, 但不出售纪念品(selling the souvenirs)。故选C。3. What can we learn from the passage? A. Visitors can buy tickets online. B. The number of the tourists is not limited. C. Whoever climbs the structure will get fi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445111.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
