2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 4 SPACE EXPLORATION Section Ⅰ Listening and Speaking Reading and Thinking课时作业(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT SPACE EXPLORATION Section Listening and Speaking Reading Thinking课
- 资源描述:
-
1、课时作业13基础检测1Scientists say the surface of the Earth is cracked (破裂) like a giant (巨大的) eggshell.2We desire (期望) that immediate help be given to the local villagers who have been trapped by the flood.3We are determined (有决心的) to get the work done before New Years Day.4Every time I catch sight of mysel
2、f in the mirror, I feel so disappointed (沮丧的)5Peter will take up his post as the head of the travel agency (代理处) at the end of next month.6The countries are independent (独立的) and are governed in different ways.7Early astronomers thought that our planet was the centre of the universe (宇宙)8The railway
3、 signal(信号)was on red, so the train stopped.9The frontier (国界) is so well guarded that no one can get across.10In thirty years from now the United States should have a manned spacecraft (宇宙飞船) on Mars.1As a student in senior high school, the most important task is to study hard, which determines (de
4、termine) our future.2They didnt take the activity seriously. It was not well organised, which made us very disappointed (disappoint)3Your parents always try their best to satisfy all your desires (desire)4After that, I got used to correct my own homework and became more independent (independence)5It
5、 took them an entire day to go through the forest.6I often look up the new words in the dictionary.7Its difficult to carry on the discussion with all this noise around us.8We looked through many books in the hope of getting further information.9He turned off the light so as to_fall (fall) asleep qui
6、ckly.10Not only Tom but also I am (be) fond of swimming.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。Join Us for the Opening of the Schools ofthe Future Exhibition EventThe year is 2035. A group of schoolchildren heads over to a garden for lunch and, after the break, teachers send lessons into headsets(头戴式耳机
7、) worn by students. The wearable tech is able to read body signals to make sure the child is concentrating(全神贯注) and can differentiate the lessons according to how their young charge is getting along. It can also send a full progress assessment(评估) to the teacher.This is one picture of the future of
8、 school life, but how likely is it? Over the past five months, the Guardian Teacher Network has been exploring how schools might develop over the next twenty years and beyond. Our journalists have explored a series of topics from whether computers could replace teachers and how some libraries are br
9、eaking with tradition, to the rise of outdoor learning and the forest school revolution. One area that provides much food for thought is the future of school dinners. Journalist Matthew Jenkin has looked back at Jamie Olivers campaign against Turkey Twizzlers, deciding that the next hot topics inclu
10、de mealtimes and foods.Were now bringing these ideas to life in an exciting exhibition, supported by Zurich Municipal, held at our offices in London. It is free to attend. Well be hearing from Liz Sproat, the head of education for Google across Europe, Middle East and Africa.Wed love for you to join
11、 us for a spot of future drinks and food.Date:Sunday, June 17Time:6:30 pm to 8:30 pmLocation:The Guardian, 90 York Way, London, N19GUCost:FreeSpeakers:Charles Leadbeater, author and education advisorMargaret Cox OBE, professor of information technology in education, Kings College London Tom Sherring
12、ton, headteacher, Highbury Grove SchoolLiz Sproat, head of education, EMEA, Google本文是一篇应用文。文章是一则邀请读者参观主题为未来学校生活的展览的通知。1What does the first paragraph describe?AAn exhibition program.BA picture on the school wall.CA possible future scene at school.DA newly invented hightech headset.解析:细节理解题。根据第二段中的“Th
13、is is one picture of the future of school life”可知,第一段展望了未来学校生活中的一个场景。答案:C2What can we learn about the exhibition?AIt is being held by Kings College London.BIt centres on the future of school life.CIt will be on show worldwide.DIt is hosted by Liz Sproat.解析:细节理解题。根据第二段中的“Our journalists have explored
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445203.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
公司重整和解协议-投资合同.pdf
2020-2021学年高中英语北师大版必修一课件:单元质量检测UNIT 2 HEROES .ppt
