2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 Revealing nature Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Revealing nature Starting out 2020 2021 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时素养评价 十三Unit 5Starting out & Understanding ideas.语法填空1.As well as generating (generate )electricity, the Three Gorges Dam is intended to reduce the potential floods.2.The number of tourists to the resort declined(decline) by 10% last year.3.It is still a question where the earliest life forms proba
2、bly evolved(evolution)? 4.It is evident (evidence )that they suffered a sizable economic loss as a result of the war.5.The company has been continuously profitable (profit)for the last three years.6 Its an inspiring (inspire)story worthy of study; nonetheless, its still a tragic military defeat.7.Th
3、ere is nobody to blame but yourself.You know, leaving the door unlocked is an open invitation to burglars.8.The survey used random samples (sample) of two thousand people across the Midwest, which is more convincing.选词填空be similar to, be home to, whats more, lead to, a variety of, be crowded with, c
4、ome to exist, adapt to, be regarded as, in particular1.No one knows when such a custom first came to exist.2.No wonder that it is regarded as one of the five best-known mountains in China.3.It is always crowded with customers at meal times.Some people even have to wait outside.4.Their house is simil
5、ar to ours, but ours is bigger.5.Attracting senior citizens, Florida is home to the largest population of elder Americans.6.Parents should pay attention to the cases where their children have difficulty adapting to new surroundings.7.Why should he notice her car in particular? 8.There are many theme
6、 parks and they are famous for a variety of themes in the world.9.Progress must lead to a better life and a better way of doing things.10.Whats more, the seats at the back of the cinema should be placed higher than the ones at the front.根据汉语提示完成句子1.Bach died in 1750, but it was not until the early 1
7、9th century that his musical gift was fully recognized.巴赫去世于1750年, 但直到19世纪早期, 他的音乐天赋才被充分认识。2.It was evident that all the evidence we collected proved him to be guilty.很明显, 我们收集的所有证据都证明他有罪。3.Unfortunately his father died, leaving the family even worse off, so Charlie spent his childhood looking after
8、 his sick mother and his brother.不幸的是他的父亲去世了, 使得他的家境更加艰难, 因此卓别林童年时期都在照顾他生病的母亲和他的弟弟。4.The little problems that we meet in our daily life may be inspirations for great inventions.我们在日常生活中遇到的小问题可能是伟大发明的灵感。5.People in our country think it is a disgrace not to help but to kick people when they are in tro
9、uble in other countries.我们国家的人们认为在别的国家遇上困难时不去帮忙而是落井下石是丢脸的事。.阅读理解(2020江阴高二检测)In its best times in the nineteenth century, thatch (茅草屋顶) played an important role in protecting British homes from the weather.But new technologies since have led to a rapid decline in thatching, and many of the thatched c
10、ottages that remain have been changed beyond all recognition by developers or have run into disrepair, a rather upsetting reminder of a bygone age.A Welsh company, however, is trying to breathe new life into some of the last traditional thatched cottages in western Wales by repairing them and lettin
11、g them out as holiday homes.Called “Under the Thatch”, the company is run by Greg Stevenson, who lives in his own thatched cottage in Ceredigion.An architectural historian by training, he repairs old buildings in old-fashioned ways.All the cottages are in attractive locations around southwest Wales.
12、Unlike most holiday homes, the cottages are let all year roundchiefly because Greg prices them lower than many holiday properties (房屋) and hed prefer that properties are rented just above cost price than not used at all.And with that comes a bargain or two: its not unusual for a property to go for a
13、s little as 35 a night.Consequently occupancy for properties with “Under the Thatch” is at 95 percent (the average in Wales is 35 percent).Its success has meant that Greg has been able to buy up more old cottages and bring them back into the community.Greg has also diversified from offering only tha
14、tched cottages: he now lets out a variety of rare accommodation dotted around western Wales, including a renovated (修复的) train carriage and two gypsy caravans which were used by Romans.Most of his thirty properties are run using environmentally friendly technologies, including solar panels and recyc
15、led furnishings.But most importantly, what the cottages all have in common is that they bring back life to local communities.Spend a weekend “Under the Thatch” rather than in a holiday home, buy local food and visit nearby restaurants, and youll be contributing to the local economy.【文章大意】本文讲述的是由Greg
16、 Stevenson经营的公司提供茅草屋度假和其他不同寻常的度假屋类型。1.What is the main reason for the success of “Under the Thatch”? A.The properties low prices.B.The companys excellent service.C.The companys creative designers.D.The properties beautiful locations.【解析】选A。细节理解题。根据文章第三段中的chiefly because Greg prices them lower than m
17、any holiday properties and hed prefer that properties are rented just above cost price than not used at all.And with that comes a bargain or two: its not unusual for a property to go for as little as 35 a night.Consequently occupancy for properties with “Under the Thatch” is at 95 percent (the avera
18、ge in Wales is 35 percent).可知, 房屋低至每晚 35, 这是常有的事情, Under the Thatch的成功的原因是这些房产的价格很低, 故选A。2.Besides thatched cottages, what does Gregs company provide? A.Design plans for modern cottages.B.Other unusual styles of holiday homes.C.Environmentally friendly technologies.D.Advice on developing the local e
19、conomy.【解析】选B。细节理解题。根据文章倒数第二段Greg has also diversified from offering only thatched cottages: he now lets out a variety of rare accommodation dotted around western Wales, including a renovated train carriage and two gypsy caravans which were used by Romans可知Greg的公司除了提供茅草屋, 在威尔士西部散布着各种罕见的住所, 其中包括一辆翻新的
20、火车车厢和两辆被罗马人使用的吉普赛大篷车, 因此还提供其他不同寻常的度假屋风格。故选B。3.What can be the best title for the passage? A.Spend a Weekend under the ThatchB.Buy up Traditional Thatched CottagesC.Protect British Homes from the WeatherD.Bring Properties back into the Community【解析】选A。主旨大意题。通读全文可知, 本文讲述的是由Greg Stevenson经营的公司提供茅草屋度假和其
21、他不同寻常的度假屋类型, A项Spend a Weekend under the Thatch(在茅草下度周末)与文章内容相符, 故选A。.阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Which English Do You Speak? English is the first language of several countries.It is also used for international communication in occupations related to medicine, business, and travel.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445344.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
