2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 What an adventure Developing ideas素养练习(含解析)外研版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit What an adventure Developing ideas素养练习含解析外研版必修第三册 20
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十五Unit 5Developing ideas. 根据汉语或首字母提示写出正确的单词1. The government should issue clear guidelines(指导原则)on the content of religious education. 2. When the two white liquids(液体) are mixed together, they become blue at once. 3. Most of the white liquid running out of these trees ends up as rubber (橡胶)ty
2、res. 4. She began cleaning the wound with a piece of cloth(布). 5. As we know, Rotterdam is a major port (港口). 6. Maybe you would like a heavy wool scarf. How about this one?7. Press firmly on the wound to stop the bleeding. 8. The Andes mountains stretch for more than 8, 000 km along the west coast
3、of South America. 9. He failed to recover from a leg injury and missed out on a trip to Barcelona. 10. I was so absorbed in my book that I was unaware of things happening around me. . 单句语法填空1. Greatly astonished (astonish) by the great progress that Peter made, his father didnt know what to say. 2.
4、As time went by, Tony gradually(gradual) developed the skills of skating and was able to balance his body. 3. Its said that there are very few fish at depths below(below) 3, 000 metres of the ocean. 4. The twins are so alike that it is very difficult for us to distinguish one from the other. 5. How
5、could you enter into my office by yourself without my permission (permit) during the work time?6. That book was so fascinating (fascinate) that I forgot how the time went by. 7. You should have a goal related (relate ) to your life purpose at the beginning of a year. 8. The final objective of city g
6、reening is to make our environment more comfortable for us to live in, but not just make our surroundings (surround) green. 9. Some also point out that youngsters can broaden(broad) their horizons and increase their social contact through these shows. 10. I am sure I can feel a vibration (vibrate) t
7、hrough my feet. 完成句子1. When/While walking, she found a shining thing on the ground. 走路时, 她发现地上有个闪闪发光的东西。2. They were talking to the natives, the guide acting as the interpreter. 他们正与当地人谈话, 导游当翻译。3. David speaks English perfectly as if he had lived in England for many years. 戴维英语讲得很完美, 就好像他在英格兰住了很多年似
8、的。4. Among the goods are flowers, candles and toys. 这些商品里有鲜花、蜡烛和玩具。5. We were about to leave when the telephone rang. 我们就要出发时, 电话响了。6. I look back on/upon my time in China with satisfaction, and I really hope to go back and study in Beijing again. 回顾在中国的时光我很满意, 真希望重返北京, 再次在那里学习。7. He couldnt account
9、 for why he was late. 他无法解释他为什么迟到。8. If you take away the attributive clauses, do the sentences still make sense?如果你把定语从句去掉, 这些句子还讲得通吗?9. In order to meet the deadline, Professor Smith along with his assistants is working on the project day and night. 为了如期完成, 史密斯教授和他的助手日夜忙着这个项目。10. Seeing the proble
10、ms were being simplified, the man in charge smiled in relief. 看到这些问题正在被简化, 主管放心地笑了。. 阅读理解A(2020新余高一检测)For many years, Bruce Bexler dreamed of going where no human had gone before. He wanted to cut a path through unexplored lands and discover rare species. That might sound like an impossible dream, b
11、ut Bexler turned it into a reality. In December 2015, he and a team of Australian scientists explored an isolated rainforest on the island of New Guinea. They were the first people to enter the region. “As time was limited, we were dropped in by helicopter. Once we were on the ground, there were no
12、trails anywhere; it was really hard to get around, ” Bexler says. Within minutes of landing, the team spotted a black chicken-like bird with strange orange skin hanging from its neck. The scientists soon determined that the unusual creature was a type of honeyeater the first new bird species to be s
13、ighted on New Guinea in 60 years. The honeyeater wasnt the only surprise for the scientists. They discovered more than 40 previously unknown plant and animal species 13 birds of paradise, 20 frogs, four butterflies, and five palms. “We were like kids in a candy store, ” Bexler recalls. “Everywhere w
14、e looked, we saw amazing things we had never seen before. ”The newfound species didnt shy away from the scientists. Two long-nosed echidnas primitive egg-laying mammals let the visitors pick them up and take them back to camp to study them. Bexler thinks the animals werent frightened because they ha
15、d never seen humans before. “In almost all parts of New Guinea, animals are hunted for food, and because of this, they are very cautious of people, ” he explains. “This area gives scientists a place where they can go to study the behaviors of animals that have not yet learned to be afraid of people.
16、 ”Scientists believe the area is probably the largest untouched forest in Asia. Bexler and his team did not have enough time to study the area completely. They hope to return to record more undiscovered species. “We just scratched the surface, ” Bexler says. “Anyone who goes there will come back wit
17、h a mystery. ”【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了Bruce Bexler和一支澳大利亚的科学团队探索了一座人迹罕至的岛屿, 在那里发现了许多从未见过的生物。1. Which word best describes Bruce Bexler?A. Modest. B. Adventurous. C. Optimistic. D. Confident. 【解析】选B。推理判断题。根据第一段For many years, Bruce Bexler dreamed of going where no human had gone before. He wanted to cut a
18、 path through unexplored lands and discover rare species. 可知, Bruce Bexler一直梦想着去人类没有去过的地方, 探索一些未知的地方, 由此判断出他是一个喜欢冒险的人。2. What does Bruce Bexler mean in Paragraph 5 when he says “We were like kids in a candy store”?A. They didnt have enough food and were hungry. B. They were very excited about what t
19、hey saw. C. They were behaving like naughty children. D. They knew that if they kept searching, theyd find sugar. 【解析】选B。 句意猜测题。根据画线句后一句Everywhere we looked, we saw amazing things we had never seen before. 可知, 在他们所看到的地方都是从未见过的神奇事物, 其实就是表达科学家们面对新发现时的兴奋、激动之情。3. Why did some of the animals allow the sc
20、ientists to pick them up?A. The scientists seemed to be very friendly. B. The scientists were good at handling animals. C. The animals had been well-trained by the local people. D. The animals had no experience or fear of people. 【解析】选D。细节理解题。根据第七段第一句Bexler thinks the animals werent frightened becau
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445381.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
