北京市西城区2021届高三下学期一模英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 北京市西城区2021届高三下学期一模英语试题 WORD版含解析 北京市 西城区 2021 届高三 下学 期一模 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、西城区高三统一测试英语本试卷共15页,100分。考试时长90分钟。考生务必将答案写在答题卡上,在试卷上作答无效。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分:知识运用(共两节,30分)第一节 完形填空(共10小题;每小题1.5分,共15分)阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Some dreams take longer to come true than others, but with the help of 21st-century social media and her great-grandson, at the
2、age of 110, one British woman is _1_ hers at long last. At the end of World War I, Amy Hawkins was a 7-year-old child who loved nothing more than to _2_. As a teen, Hawkins set her _3_ on becoming an entertainer. Hawkins was on her way, touring the country with a dance troupe (歌舞团) until her ambitio
3、n was _4_ by her mom, who didnt see it as a respectable _5_ for a young lady.All these years later, the 110-year-old lady lives at home in Monmouth, South Wales, surrounded by her loved ones. The four-generation family unit includes her granddaughter, Hannah Freeman, and Freemans 14-year-old son, Sa
4、cha. Even though shes no longer doing it _6_, Hawkins has never stopped singing.“Shes like a clock, once you wind her up she wont stop,” Freeman said in an interview. “She just keeps asking, Would you _7_ another one?.”On Hawkins 110th birthday, Sacha _8_ his great-gran singing one of her favorite W
5、WI tunes. When Freeman jokingly suggested Sacha post it to TikTok, neither of them could have _9_ the overwhelmingly positive response it would receive, reaching 100,000 views and a large number of emotional praises in just days.Some journeys take longer than others. Sometimes, were detoured (绕路) al
6、ong the way. Dreams can and do come true every day. While its been a long time coming, Amy Hawkins is _10_ a whole new generation of fans.1. A. reflectingB. realizingC. recallingD. researching2. A. singB. studyC. paintD. film3. A. valuesB. limitsC. sightsD. hands4. A. cut backB. cut inC. cut through
7、D. cut short5. A. methodB. gradeC. levelD. occupation6. A. nervouslyB. professionallyC. reasonablyD. secretly7. A. bringB. haveC. likeD. read8. A. caughtB. videoedC. reportedD. remembered9. A. imaginedB. noticedC. missedD. suspected10. A. entertainingB. becomingC. representingD. inviting【答案】1. B 2.
8、A 3. C 4. D 5. D 6. B 7. C 8. B 9. A 10. A【解析】【分析】这是一篇夹叙夹议文。文章主要讲述了Amy Hawkins从小喜欢唱歌并立志当一名艺人,却不被妈妈看好,直到她110岁时还在坚持歌唱梦想的故事。【1题详解】考查动词词义辨析。句意:有些梦想要比其他的更久才能实现,但在21世纪的社交媒体和她曾孙的帮助下,一位110岁的英国女性终于实现了自己的梦想。A. reflecting反思,反射;B. realizing实现,意识到;C. recalling回忆;D. researching研究。根据上文“Some dreams take longer to c
9、ome true than others”可知,空后的“hers”指代的就是dream“梦想”。因此这里要用realizing。故选B项。【2题详解】考查动词词义辨析。句意:第一次世界大战结束时,艾米霍金斯还是个7岁的孩子,她最喜欢的就是唱歌。A. sing唱歌;B. study学习;C. paint画画;D. film电影,摄制电影。根据下文“Hawkins was on her way, touring the country with a dance troupe (歌舞团)”和“Hawkins has never stopped singing.”可知,霍金斯最喜欢唱歌。故选A项。【3
10、题详解】考查名词词义辨析。句意:霍金斯十几岁时就立志要成为一名艺人。A. values价值;B. limits限制;C. sights视力,景象,眼界;D. hands手。根据本句结构可知,这里是短语set ones sight on“力求,立志于”。由此可见,十几岁时的霍金斯立志要当一个艺人。故选C项。【4题详解】考查动词短语辨析。句意:霍金斯当时正在路上,她和一个舞蹈团在全国巡回演出,直到她的梦想被她的母亲终止了,她的母亲认为这不是一个年轻女士应该做的体面职业。A. cut back削减,修剪;B. cut in插嘴,超车;C. cut through刺穿,抄近路走过;D. cut sho
11、rt缩短,打断。根据下句“who didnt see it as a respectable5for a young lady”可知,霍金斯的妈妈认为当艺人不体面,由此可判断出是不赞同她去走这条路的,因此霍金斯的雄心被中断了。故选D项。【5题详解】考查名词词义辨析。句意:霍金斯当时正在路上,她和一个舞蹈团在全国巡回演出,直到她的梦想被她的母亲终止了,她的母亲认为这不是一个年轻女士应该做的体面职业。A. method方法;B. grade年级,分数;C. level水平;D. occupation职业。根据上文中的“Hawkins set her3on becoming an entertain
12、er.”以及“until her ambition was4by her mom”可判断出,霍金斯长大了想把当艺人当成一份工作,但是被妈妈不认同,因为她妈妈认为艺人是一个不受尊重的职业。故选D项。6题详解】考查副词词义辨析。句意:尽管霍金斯已经不再是职业歌手,但她从未停止过唱歌。A.nervously焦虑地;B. professionally专业地;C. reasonably合理地;D. secretly秘密地。根据第二段第三句“until her ambition was4by her mom, who didnt see it as a respectable5for a young la
13、dy.”可知,霍金斯由于妈妈的阻挠,没有从事唱歌这个职业,因此就有了,她不是职业歌手,但是从未停止唱歌。故选B项。【7题详解】考查动词词义辨析。句意:她一直在问,你想再来一杯吗? A. bring带来;B. have有;C. like喜欢;D. read读。根据上文中的“Shes like a clock, once you wind her up she wont stop,” Freeman said in an interview.”可知,此处是在采访中的情景,采访者再问霍金斯是否还想再喝一杯。故选C项。【8题详解】考查动词词义辨析。句意:在霍金斯110岁生日那天,萨夏拍下了他曾祖母唱她
14、最喜欢的WWI歌曲之一的视频。A. caught抓住;B. videoed录制;C. reported报告;D. remembered记得。根据第五段第二句“When Freeman jokingly suggested Sacha post it to TikTok”可知,此处是把录制的视频发布到抖音上去。故选B项。【9题详解】考查动词词义辨析。句意:他们俩谁也没有想到它会在短短几天内得到如此压倒性的积极回应,点击量达到了10万次,还有大量的情感赞扬。A. imagined想象;B. noticed注意到;C. missed想念;D. suspected怀疑。根据空后“neither of
15、them could have9the overwhelmingly positive response it would receive, reaching 100,000 views and a large number of emotional praises in just days.”可知,录制的视频发布到网上以后有很大的相应,这很难想象的到。故选A项。【10题详解】考查动词词义辨析。句意:在漫长的等待之后,艾米霍金斯迎来了新一代的粉丝A. entertaining娱乐,招待;B. becoming成为;C. representing代表;D. inviting邀请。根据空前一句“W
16、hile its been a long time coming”可知,由于母亲的原因霍金斯没有从事歌唱事业,但是在110岁的时候一举成名迎来了自己的第一批粉丝。故选A项。第二节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,共15分)A阅读下列短文,根据短文内容填空。在未给提示词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。Invented _11_ early twentieth-century America by Richard Drew, Scotch tape can be used to fix almost anything. However, the
17、re is more to this fix-it-all than just that. Sticky yet easily removed, Scotch tape was designed for use in painting carsto mask off areas that should not _12_ (paint). The tape soon found other uses. During the 1930s, people didnt have much money, so they couldnt throw away damaged things; they ha
18、d to repair them. Drews painting tape became a popular, money-saving fix for everything from torn clothing to broken eggs. Since then, people _13_ (find) all sorts of creative ways to use the sticky tape.【答案】11. in 12. be painted 13. have found【解析】【分析】本文是说明文,介绍了透明胶带的发明和运用史。【11题详解】考查介词。句意:在20世纪早期的美国,
19、理查德德鲁发明了透明胶带,它可以用来固定几乎任何东西。语法填空题中无提示词的情况下,通常填介词、冠词、连词和代词。结合句意可知介词in与early twentieth-century America构成地点状语,表示“在20世纪早期的美国”。故填in。【12题详解】考查动词时态和语态。句意:透明胶带是为汽车喷漆而设计的,用它来遮盖不应该涂漆的地方。分析句子结构可知that为定语从句修饰先行词areas。再分析定语从句结构可知paint是从句中谓语动词,且和主语that即areas之间有被动关系,所以应该使用被动语态, 又因前有情态动词should,因而应用be painted。故填be pai
20、nted。【13题详解】考查动词时态。句意:从那时起,人们找到了各种有创意的使用胶带的方法。分析句子结构可知find在句中作谓语动词,同时句中有常与现在完成时态连用的Since时间状语,所以应使用现在完成时态,又因people作主语时谓语动词常用复数,所以应用have found。故填have found。B阅读下列短文,根据短文内容填空。在未给提示词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。After a lot of preparation, Joseph Lockwood and Philippa Amos were finally ready to
21、 start their journey into the Amazon rainforest. They were feeling _14_ (cheer) as they sailed down the great river. Eventually, they got out of the boat and walked into the darkness of the jungle. Neither of them had ever been in such an extreme situation before, using just a compass (指南针) to find
22、the area where the kind of frog they wanted to study _15_ (live). Suddenly, Joseph, who was holding the compass, tripped and lost it in a river. The situation seemed hopelesshow would they find the frogs now? But just _16_ they started to feel really sad and worried that their journey _17_ (be) a fa
23、ilure, they saw the frogs they had come to look for.【答案】14. cheerful 15. lived 16. as 17. would be【解析】【分析】本文是一篇说明文。文章主要介绍约瑟夫洛克伍德和菲利帕阿莫斯在亚马逊雨林寻找青蛙之旅。【14题详解】考查形容词。句意:他们沿着大河航行,心情很愉快。系动词feel后接形容词作表语。故填cheerful。【15题详解】考查时态。句意:他们俩之前都没有经历过如此极端的情况,只需要用一个指南针就能找到他们想研究的这种青蛙生活的地方。分析句子结构可知,定语从句中主语为the kind of fr
24、og,后接省略关系代词的定语从句they wanted to study修饰主语,所以从句缺少谓语动词。根据文章时态可知,用一般过去时。故填lived。【16题详解】考查连词。句意:但是正当他们开始感到非常难过,担心他们的旅程会失败的时候,他们看到了他们来寻找的青蛙。句中用连词as,表示“当时候”。just as正当的时候。故填as。【17题详解】考查时态。句意:但是正当他们开始感到非常难过,担心他们的旅程会失败的时候,他们看到了他们来寻找的青蛙。分析句子可知,用过去将来时,表示从过去的某一时间来看将来要发生的动作或呈现的状态。故填would be。C阅读下列短文,根据短文内容填空。在未给提示
25、词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。The Longji Rice Terraces (龙脊梯田) were built by the local Zhuang and Yao people, to whom Guangxi is home. Starting in the Yuan Dynasty, work on the terraces took hundreds of years. The terraces are _18_ (clever) designed, with hundreds of waterways that connect
26、 with each other. During the rainy season, it is along these waterways that rainwater _19_ (move) down the mountains and into the terraces. These terraces also provide a perfect environment for birds and fish, some of which feed on insects _20_ can harm the rice crops. Today the Longji Rice Terraces
27、 attract thousands of visitors who come to admire this great wonder created by people and nature working together.【答案】18. cleverly 19. moves 20. that/which【解析】【分析】这是一篇说明文。文章主要简要介绍了龙脊梯田的设计和历史。【18题详解】考查副词。句意:梯田设计巧妙,数百条水道相互连接。根据下文动词 “designed”可知设空处应填副词进行修饰。故填cleverly。【19题详解】考查时态。句意:在雨季,雨水沿着这些水道从山上流下,进入
28、梯田。根据分析句子,“rainwater”为主语,设空处为谓语。根据上文“is”及语意,可知此处时态应为一般现在时。主语rainwater不可数,谓语用单数形式。故填moves。【20题详解】考查定语从句。句意:这些梯田也为鸟类和鱼类提供了完美的环境,其中一些以危害水稻作物的昆虫为食。根据分析句子,此处应为定语从句。设空处在从句中作主语,且先行词为insects,应填that/which。故填that/which。第二部分:阅读理解(共两节,38分)第一节(共14小题;每小题2分,共28分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AImmers
29、ive Van GoghFrom the creators of the blockbuster show in Paris seen by over two million visitors and still wowing crowds in Toronto, the west coast premiere (首场) of the Immersive Van Gogh Exhibit will bring the art of Vincent to life in Los Angeles.Immersive art is not just a technical way to repres
30、ent video and audio in huge spaces. The word immersive indicates a deep commitment of intentions which connect images and sounds in a way that the audience is able to experience a different way of the art.True to its name, this exhibition transforms the iconic (偶像的) paintings of Vincent van Gogh int
31、o moving, wall-filling projections. “Immersive Van Gogh” promises half-a-million cubic feet of projections that pull from some of the post-impressionists most recognizable pieces, including The Bedroom, Sunflowers and, yes, The Starry Night.You will experience art like never beforelose yourself in e
32、ntrancing, moving images that highlight brushstrokes, detail, and colortruly illuminating (照亮) the mind of the genius.LOCATIONThe Immersive Van Gogh Exhibit is located at a secret place situated in the heart of Los Angeles. To be announced before the exhibit opens, existing ticket holders will recei
33、ve an email with the place name and location once it is made public.TICKET PRICESVIP TICKETS$99.99 Priority accessVan Gogh cushion (a gift for you)Limited edition posterPREMIUM TICKETS$59.99Van Gogh cushion (rental)Limited edition posterBASIC TICKETS$54.99Admission onlyCHILD TICKETS$29.99Ages 616 (c
34、hildren 5 and under do not require a ticket)Admission onlyChild tickets are not subject to change of date feesTickets are available online at . GIFT SHOPStop by our Exhibit Gift Shop to take the magic of Van Gogh home with you! From clothing and jewelry to home dcor, childrens books, and so much mor
35、e, you will find unique and thoughtful souvenirs at the Immersive Van Gogh Exhibit. Also be sure to check out at our online store!Experience the organic landscapes of Van Goghs imagination, and journey through his brilliance and madness in a completely new and unforgettable way.21. According to the
36、passage, the Immersive Van Gogh Exhibit _.A. presents Van Goghs art in a modern wayB. begins a journey to Van Goghs hometownC. displays Van Goghs paintings on moving wallsD. designs projects on Van Goghs learning experience22. From where can people find information about the exact location of the ex
37、hibit?A. An email.B. A website.C. The ticket office.D. The gift shop.23. How much should a couple with a 5-year-old child who would like to own a Van Gogh cushion at least pay for the visit?A. $109.98.B. $154.98.C. $159.98.D. $199.98.【答案】21. A 22. A 23. B【解析】【分析】本文是一篇应用文,介绍了这场沉浸式梵高作品展在西海岸的首映式将在洛杉矶让梵
38、高的艺术重现人间。【21题详解】推理判断题。根据文章第二段“Immersive art is not just a technical way to represent video and audio in huge spaces. The word immersive indicates a deep commitment of intentions which connect images and sounds in a way that the audience is able to experience a different way of the art.(沉浸式艺术不仅仅是在巨大空
39、间中表现视频和音频的技术方法。沉浸式这个词表明了一种深刻的意图,通过将图像和声音连接起来,让观众能够体验到一种不同的艺术方式)”以及第三段“True to its name, this exhibition transforms the iconic paintings of Vincent van Gogh into moving, wall-filling projections. “Immersive Van Gogh” promises half-a-million cubic feet of projections that pull from some of the post-im
40、pressionists most recognizable pieces, including The Bedroom, Sunflowers and, yes, The Starry Night.(正如它的名字一样,这次展览将文森特梵高的标志性画作变成了移动的、充满墙壁的投影。Immersive Van Gogh承诺将使用50万立方英尺的投影,呈现出印象派最著名的作品,包括卧室、向日葵,没错,还有星夜)”可知,沉浸式艺术是一种将图像和声音连接起来的新型艺术形式。本次梵高绘画展演就是要通过沉浸式艺术展现。由此推知,本次展演将通过一种新的方式呈现。故选A。【22题详解】细节理解题。根据文章第五
41、段“To be announced before the exhibit opens, existing ticket holders will receive an email with the place name and location once it is made public.(在展览开始前宣布,一旦公开,现有的门票持有者将收到一封附有地点和地点的电子邮件)”可知,想要得到本次展演的确切地点,只能通过电子邮件。故选A。【23题详解】细节理解题。根据题干“a couple with a 5-year-old child who would like to own a Van Gog
42、h cushion (一对夫妇和一个5岁的孩子,并且想拥有一个梵高坐垫)”可知,一共有两个成人,一个五岁的小孩,并且想要梵高坐垫。再结合“Ages 616 (children 5 and under do not require a ticket)”可知,五岁以下的小孩不需要门票。再根据题干中“own a Van Gogh cushion”可知,想要得到一份Van Gogh cushion必须其中一人购买VIP TICKETS,即需要$99.99。另一个人只需要购买BASIC TICKETS(基本门票),即需要$54.99。所以a couple with a 5-year-old child
43、who would like to own a Van Gogh cushion (一对夫妇和一个5岁的孩子,并且想拥有一个梵高坐垫)至少需要$154.98。故选B。BIda Nelson and her sister were relaxing and enjoying themselves in the sauna (桑拿室) when she heard a series of long low sounds from a small airplane circling the nearby airport. It was 11:30 at night in the Alaskan vi
44、llage of Igiugig, population 70, and, as she told the reporter, “Any time a plane flies over that late, you know something is wrong.”Nelson and her sister leaped out of the sauna, ran to the window, and saw the problem: The airports runway lights were out.Nelson threw on some clothes, jumped into he
45、r ATV, and floored it to the airport, where she found a local pilot trying to turn on the lights manually.“Normally, if you push the button 10 or 15 times, the lights will just light up,” Nelson told KTOO out of Juneau. Not this time. Meanwhile, she and the pilot learned of the planes urgent mission
46、: It was a medevac (医疗救护直升机), there to transport a seriously ill local girl to the nearest hospital, 280 miles away in Anchorage. Nelson had a plan. Driving her ATV to the end of the runway, she shone her headlights for the plane to follow. Great idea, but it wasnt enough. More light was needed, so
47、a neighbor called nearly every home in the village32 of them.Within 20 minutes, 20 vehicles arrived at the airport, many of the drivers still in pajamas (睡衣). Following directions from the medevac pilot, the cars lined up on one side of the runway.The medevac made its final approach and, guided by t
48、he headlights, landed safely. The young patient was loaded onto the aircraft, and the plane immediately took off again. Her illness was never publicly revealed, but she has since been released from the hospital.In a world filled with uncertainty, the little communitys positive activism was a big dea
49、l. Not so much for Nelson. As she told the reporter, in Igiugig, coming together “is kind of a normal deal.”24. What problem did the medevac have?A. It arrived late.B. Its lights were broken.C. It couldnt land safely.D. It needed a local pilot.25. What was Nelsons plan to help?A. Helping the pilot t
50、o repair the lights.B. Calling her neighbors to help together.C. Shining the headlights for the plane to follow.D. Sending the seriously ill girl to the hospital in her ATV.26. What does the story intend to tell us?A. Knowledge starts with practice.B. A friend in need is a friend indeed.C. Nothing i
51、s impossible to the man who will try.D. A small act of kindness can make a big difference.【答案】24. C 25. C 26. D【解析】本文为记叙文。文章讲解了艾达纳尔逊和她的妹妹帮助救护直升机安全着陆,使得飞机把重病的女孩送到医院。这个故事想告诉我们一个小小的善举可以带来很大的影响。【24题详解】推理判断题。根据第三段“Nelson and her sister leaped out of the sauna, ran to the window, and saw the problem: The
52、airports runway lights were out.(尼尔森和她的妹妹跳出桑拿房,跑到窗前,发现了问题所在:机场的跑道灯熄灭了)”和第四段“Nelson threw on some clothes, jumped into her ATV, and floored it to the airport, where she found a local pilot trying to turn on the lights manually.(尼尔森穿上衣服,跳上她的沙滩车,踩着油门驶向机场,在那里她发现一名当地飞行员正试图手动开灯)”以及倒数第二段 “The medevac made
53、its final approach and, guided by the headlights, landed safely. (救护直升机在前灯的指引下完成了最后的着陆)”可推知,因为机场跑道的灯熄灭了,医疗救护直升机无法安全着陆,最后在前灯的指引下完成了最后的着陆。故选C项。【25题详解】细节理解题。根据第六段“Nelson had a plan. Driving her ATV to the end of the runway, she shone her headlights for the plane to follow. (尼尔森有一个计划。她开着她的沙滩车走到跑道的尽头,她点亮
54、车头灯,让后面的飞机跟着)”可知,尼尔森的计划是点亮沙滩车前灯,让飞机跟随着过来。故选C项。【26题详解】推理判断题。根据最后一段“In a world filled with uncertainty, the little communitys positive activism was a big deal.(在一个充满不确定性的世界里,这个小社区的积极行动是一件大事)”可知,这个小社区的积极行动产生很大影响,因此,这个故事想告诉我们一个小小的善举可以带来很大的影响。故选D项。CHumans overconsumption of resources is a leading contrib
55、utor to global climate change, says University of Arizona researcher Sabrina Helm. Therefore, its increasingly important to understand the choices consumers make and how those decisions affect the health of a planet with limited resources. In a new study, published in the journal Young Consumers, He
56、lm and her colleagues explore how materialistic values influence pro-environmental behaviors in millennials, who are now the nations most influential group of consumers. The researchers focused on two main categories of pro-environmental behaviors: reduced consumption, which includes actions like re
57、pairing instead of replacing older items; and “green buying,” or purchasing products designed to limit environmental impacts. The researchers also looked at how engaging in pro-environmental behaviors affects consumer well-being.More materialistic participants, the researchers found, were unlikely t
58、o engage in reduced consumption. However, materialism did not seem to have an effect on their likelihood of practicing “green buying.” Thats probably because “green buying,” unlike reduced consumption, still offers a way for materialists to fulfill their desire to get new items, Helm said.Study part
59、icipants who reported having fewer materialistic values were much more likely to engage in reduced consumption. Consuming less was, in turn, linked to higher personal well-being and lower psychological suffering. Green buyingwhich may have some positive environmental effects, although to a smaller d
60、egree than reduced consumptionwas not found to improve consumer well-being, Helm said.The take-home message for consumers: “The key is to reduce consumption and not just buy green stuff. Having less and buying less can actually make us more satisfied and happier,” Helm said. “If you have a lot of st
61、uff, you have a lot on your mind,” she said. “For example, it requires maintenance and theres a lot of burdens of ownership, and if you relieve yourself of that burden of ownership, most people report feeling a lot better and freer.”Helm and her colleagues additionally looked at how materialism affe
62、cts millennial consumers proactive financial behaviors, such as budgeting and saving. Examining financial behaviors alongside pro-environmental behaviors provides a picture of how young adults proactively deal with resource limitations in two contexts: environmental and financial, Helm said.As expec
63、ted, Helm and her colleagues found that those who reported having more materialistic values engaged in fewer proactive financial behaviors than their less materialistic counterparts (对应的人). The researchers also found that, consistent with previous studies, proactive financial behaviors were associat
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浙江省绍兴市柯桥区2020_2021学年高二化学上学期期末教学质量调测试题PDF.pdf
