2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 9 LEARNING同步作业(含解析)北师大版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT LEARNING同步作业含解析北师大版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 LEARNING 同步 作业 解析 北师大 必修 第三
- 资源描述:
-
1、UNIT 9LEARNING(满分:100分建议用时:90分钟) 第一部分单句语法填空(15分) 1 big fire broke out in my neighbors house last night,and it took the firefighters about an hour to put out the fire.2Mary cant attend the party being held at her boyfriends house at present because she is preparing the speech for the important meetin
2、g (hold) tomorrow.3Is this the computer you wish to have (repair) ?4Something impossible before,with the use of computers,has been made (possibly) .5To the surprise of everyone,no official (permit) has been given for the medicine to be produced next month.6I wonder if John has forgotten my number.I
3、(expect) him to call me for the past two hours.7All considered,the enterpriser decided he couldnt run the risk handing over the business to his unreliable son.8Most high school students,for time does be priceless,are studying hard from early morning till late night.9The government must do more to pr
4、event pollution (live) more happily.10He went up the stage with his head (hold) high.11Please correct my (mistake) if any.12This sweater fits me,but I cant afford to buy .13The couple got into an (argue) about where to celebrate New Years Eve:at home or in a restaurant.14Nowadays most college studen
5、ts in universities prefer making their efforts in their study to (equip) with more knowledge to make preparations for jobs.15Thanks for your MP5Ill return it to you as as possible.【答案】1A2to be held3repaired4possible5permission6have been expecting7of8whom9to live10held11mistakes12it13argument14be equ
6、ipped15soon第二部分阅读(30分) 第一节阅读理解(20分) AI moved from the busy downtown to the countryside around Shanghai when I started elementary school. At first, I thought I was going to hate it, but to my surprise, I found that I preferred the quiet country life to the noisy city life.The next move was more of a
7、surprise for me.I was having a good time with my friends at school. But all of a sudden, my mom told me that we were going to move to the United States. Can you imagine how I must have felt? My English wasnt that good, though I did know the basics.The day I arrived in the US was a snowy day. For a g
8、irl who grew up in Shanghai and hadnt seen real thick snow on the ground, it was a big thing.Compared with my school in China, there were a lot more creative thinking questions, which I was better at anyway.Time flew by and it had been almost four years since I moved there. Then again, I was told we
9、 were going to move to Singapore.As Im writing this article, I am still new here and have been going to school for about two and a half months.I found out that the education here is quite special. Different from AP system in the US, the Singapore CIS uses the IB system.This switch drowned me in cons
10、tant stress. I was confused about the new curriculum, and I knew it would take me a long time to adapt. But what Ive gotten out of my experience over three countries is that no matter where you are studying, you are always learning. And a piece of advice to people who are going to move around the gl
11、obe:Its always best to just roll with the punches.() 16What did the writer think of life in the countryside?AIt wasnt as interesting as she expected.BIt was no better than city life.CShe wished she had moved to the countryside earlier.DShe loved to live in the countryside.() 17What did the writer wo
12、rry about most before moving to the US?AIt would be difficult to make new friends.BLanguage would be a big problem for her.CShe wouldnt get used to the weather there.DShe wouldnt like the schools there.() 18What is the writers attitude towards her world-wide schooling?APositive.BNegative.CCritical.D
13、Doubtful.【语篇解读】这是一篇记叙文,作者介绍了自己经常转学去不同国家的经历。16D细节理解题。根据第一段中的 “I found that I preferred the quiet country life to the noisy city life.”可知,作者更喜欢住在乡村。故选D项。17B细节理解题。根据第二段中的 “Can you imaginedid know the basics.”可知,当妈妈告诉作者要去美国时,她想到自己的英语不好。所以她觉得语言是最大的问题。故选B项。18A推理判断题。根据最后一段中的 “And a piece of adviceroll with
14、 the punches.”可知,对于那些要到世界各地的人,作者有一条忠告:灵活应变,克服困难。因此可以推断作者的态度还是很积极乐观的。故选A项。BThere is a popular belief among parents that schools are no longer interested in spelling. No school I have ever taught in has ever ignored spelling or considered it unimportant. There are, however, different ideas about how t
15、o teach it, or how much priority (优先) it must be given over general language development and writing ability. The problem is how to encourage a child to express himself freely and confidently in writing without holding him back with the complexities (复杂性) of spelling. Thats why teachers often encour
16、age the early use of dictionaries and pay attention to content (内容) rather than spelling.If spelling becomes the only focus of his teachers interest, clearly a bright child will be likely to “play safe”. He will tend to write only words within his spelling range, choosing to avoid adventurous langua
17、ge.I was once shocked to read on the bottom of a piece of writing about a personal experience. “This work is terrible! There are far too many spelling mistakes and your writing is terrible.” It may have been a sharp comment on the pupils spelling in writing, but it was also a sad sign that the teach
18、er had failed to read the composition, which contained some beautiful expressions of the childs deep feelings. The teacher was not wrong to draw attention to the mistakes, but if his priorities had centered on the childs ideas, an expression of his disappointment with the spelling would have given t
19、he pupil more encouragement to seek improvement.() 19Teachers are different in their opinions about .Athe difficulties in teaching spellingBthe complexities of the basic writing skillsCthe role of spelling in general language development and writing abilityDthe necessity of teaching spelling() 20The
20、 author seems to think that the teachers comment on that piece of writing is .AfairBunreasonableCamusingDcareless() 21Whats the major point discussed in the passage?AThe importance of developing writing skills.BThe complexities of spelling.CThe relationship between spelling and the content of a comp
21、osition.DThe correct way of marking compositions.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者通过这篇文章向我们介绍了关于教导学生拼写的一些问题,但是对于拼写教学,教师们之间也存在分歧。教师们的分歧在于如何进行单词拼写教学,以及拼写教学与培养学生全面的语言能力和写作能力上哪个更具优先考虑权。19C细节理解题。根据文章第一段 “There are, however, different ideas complexities (复杂性) of spelling.”可知,教师们的分歧在于如何进行单词拼写教学,以及拼写教学与培养学生全面的语言能力和写作能力上哪个更
22、具优先考虑权。故选C项。20B细节理解题。从最后一段 “It may have beenbeautiful expressions of the childs deep feelings.”可知,作者认为老师这么做是不合理的,他没有注意到孩子蕴含着美丽表达的深层情绪。故选B项。21C主旨大意题。根据全文可知,整篇文章是围绕拼写和写作内容的关系。故选C项。CLearning a Second LanguageSome people learn a second language easily. Others have trouble learning a new language. How ca
23、n you help yourself learn a new language, such as English? There are several ways to make learning English a little easier and more interesting.The first step is to feel positive about learning English. If you believe that you can learn, you will learn. Be patient. You do not have to understand ever
24、ything all at once. It is natural to make mistakes when you learn something new. We can learn from our mistakes.In other words, do not worry about taking risks.The second step is to practice your English. For example, write a diary every day. You will get used to writing it in English, and you will
25、feel comfortable expressing your ideas in English. Several weeks later, you will see that your writing is improving. In addition, you must speak English every day. You can practice with your classmates outside class. You will all make mistakes, but gradually you will be able to communicate in Englis
26、h.The third step is to keep a record of your language learning. You can write this in your journal. After each class, think about what you did. Did you answer a question correctly? Did you understand something the teacher explained? Perhaps the lesson was difficult, but you tried to understand it.Yo
27、u must be positive about learning English and believe that you can do it.It is important to practice every day and make a record of your achievements. You will enjoy learning English, and you will feel more confident in yourself.() 22To feel positive about learning English means .Aif you are patient
28、, you will learnByou can understand everything all at onceCif you make mistakes, you can learn from your mistakesDif you believe you can learn, you will learn() 23When you learn English, you do not need to .Abe patientBmake mistakesCexpress your ideas in EnglishDunderstand everything all at once() 2
29、4What is the main idea of this passage?AIt is very important to learn a second language.BSome people learn a second language easily while other people do not.CThere are ways to help you learn a second language more easily.DDont worry about taking risks when learning a second language.() 25What does
30、the underlined word“journal” in the 4th paragraph mean?ADiary. BComposition.CPoem. DNewspaper.【语篇解读】本文是说明文,介绍了关于如何更容易地学习第二语言的方法。22D判断推理题。根据第二段第二句 “If you believe that you can learn, you will learn.”可知,是指我们在学习语言的时候,要有信心。故选项D项。23D细节理解题。根据第二段第四句 “You do not have to understand everything all at once.”可知
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445580.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋八年级语文上册人教部编版同步作业课件:第1单元口语交际(共12张PPT).ppt
