2020-2021学年新教材高中英语 WELCOME UNIT Section Ⅳ单元要点复习课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 WELCOME UNIT Section 单元要点复习课时作业含解析新人教版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 单元 要点 复习 课时 作业
- 资源描述:
-
1、课时作业4Everyone needs friends.We all like to feel close to someone.It is nice to have a friend to talk,laugh and do things with.Surely,there are times when we need to be alone.We dont always want people around.But we would feel lonely if we never had a friend.No two people are the same.Sometimes frien
2、ds dont get along well,which doesnt mean that they no longer like each other.Most of the time they will go on being friends.Sometimes friends move away,and then we feel very sad.We miss them much,but we can call them and write to them.Maybe we would never see them again,and we can make new friends.I
3、t is surprising to find out how much we like new people when we get to know them.Families sometimes name their children after a close friend.Many places are named after men and women,if they are friendly to people in a town.Some libraries are named this way.So are some schools.We think of these peop
4、le when we go to these places.Theres more good news for people,if they have friends.These people live longer than those who dont have friends.Why? It could be that they are happier.Being happy helps you stay well.Or it could be just knowing that someone cares.If someone cares about you,you take bett
5、er care of yourself.文章大意:这是一篇议论文。文章指出在人们的生活中,交朋友是一种需要,并且说明了如果人们有朋友,他们可能会活得更长。1The first paragraph tells us _.Anone needs friendsBmaking friends is the need in peoples lifeCwe always need friends around usDwe need to be alone答案:B解析:段落大意题。答案定位在第一段。Everyone needs friends.是此段落的主题句,故第一段告诉我们,在人们的生活中,交朋友是一
6、种需要,故选B。2Which of the following is the most probable place people name after friendly people?AA house.BA room.CA library. DA village.答案:C解析:细节理解题。答案定位在第二段。根据Many places are named after men and women,if they are friendly to people in a town.Some libraries are named this way.可知最可能用友善的人的名字命名的地方是图书馆,故选C
7、。3If people have friends,they would live longer,because _.Athey feel happier and healthierBthey get a lot of help from their friendsCthey take better care of themselvesDboth A and C答案:D解析:细节理解题。答案定位在最后一段。根据Why? It could be that they are happier.Being happy helps you stay well.Or it could be just kno
8、wing that someone cares.If someone cares about you,you take better care of yourself.可知如果人们有朋友,他们可能会活得更长,是因为他们会感觉更快乐、更健康,并且他们会更好地照顾好自己,故选D。Tips to Start a Great Day For MostThe morning is a mad rush to get everyone ready and out the door.By the time you reach the office,youve probably already dealt w
9、ith the stress of family,weather,and traffic.Unless everything goes perfectly,youll carry all that stress and share it throughout the day with your partners in the office._1_Open your eyes to fresh flowers.If the first thing you see when you wake up is a dark and dirty wall or empty winter yard,you
10、can certainly improve those important few minutes with a pleasing area of bright color._2_Research suggests that exposure to bright colors in the early morning raises your spirits and energy._3_If you organize your todolist,breakfast menu and your clothes the night before,youll wake up feeling in co
11、ntrol and relaxed.Taking 20 minutes to arrange everything ahead of time can save you 30 minutes to get dressed or search for the car keys.Try 15 minutes of meditation(冥想)Some might be afraid that a meditation period early in the morning could just put you back to sleep._4_It allows you to pay attent
12、ion to what youre doing and remove harmful energy.Begin with inspirational(启发灵感的)reading.Part of what I often do in the morning easily allows for reading first thing.Many read the news,which can be a sad way to start the day._5_This will give you good,fun thoughts to keep you full of energy througho
13、ut the day.Try one of these tips each day or join them.Either way,youll be prepared to make it a great day.ABe sure you have a different plan.BPlan the night before.CBut real meditation actually makes the brain more active in a deep and thoughtful way.DBe open to the useful energy the world brings y
14、our way.EFear not; it is possible to get the day started right.FBuy a few books that are cheerful,hopeful,inspiring or even humorous for your first brain stimulus (刺激)GPick up a pleasant bunch of flowers every few days and set it right in your sight.文章大意:本文是一篇说明文,文章主要介绍了开始美好的一天的方法:在视野中放入明亮的颜色;前一天晚上做
15、计划;试着冥想15分钟;从启发灵感的阅读开始。1E解析:根据前文By the time you reach the office,youve probably already dealt with the stress of family,weather,and traffic.Unless everything goes perfectly,youll carry all that stress and share it throughout the day with your partners in the office.可知当你到达办公室的时候,你可能已经处理好了家庭、天气和交通的烦恼。
16、除非一切顺利,否则你会带着所有的烦恼,整天和公司的同事一起分担。即虽然上文提到了你可能会带着烦恼来工作,故本空强调别担心,还是有可能把事情做好的,故选E。2G解析:根据前文If the first thing you see when you wake up is a dark and dirty wall or empty winter yard,you can certainly improve those important few minutes with a pleasing area of bright color.可知如果你醒来第一眼看到的是黑暗、肮脏的墙壁或冬天光秃秃的院子,你
17、当然可以用悦目的鲜艳的颜色来改善那重要的几分钟。本空承接上文应为强调把有鲜艳颜色的东西(如花朵)放在自己的视线里,故选G。3B解析:根据后文If you organize your todolist,breakfast menu and your clothes the night before, youll wake up feeling in control and relaxed.可知如果你在前一天晚上整理好你的待办事项清单、早餐菜单和衣服,你醒来时就会感到有控制感和放松。可知本空强调要提前做计划,才能在第二天醒来时感到有控制感和放松,故选B。4C解析:根据前文Some might be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445591.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023八年级数学上册 第13章 全等三角形章末培优专练作业课件 (新版)华东师大版.pptx
