2020-2021学年新教材高中英语 课时作业11 UNIT 2 TRAVELLING AROUND Listening and Speaking(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业11 UNIT TRAVELLING AROUND Listening and Speaking含解析新人教版必修第一册 2020 2021 学年 新教材
- 资源描述:
-
1、UNIT 2 Travelling around阅读理解ADaniel Boone was born in the United States in 1734. He didnt go to school and couldnt read, although he learned all about the forests, streams and hunting. He could move silently like an Indian leaving no marks. He loved to live alone in the woods where nothing frightene
2、d him.When he grew up, he married and tried to settle down on a farm. A year later, however, he wasnt satisfied and decided to go into the unknown western lands, crossing the Appalachian Mountains. When he returned after two years, he became famous for his long journey. He brought valuable animal sk
3、ins and told stories about the Indians.After this, he chose to keep travelling to unknown places. Once he lost to the Indians in battle and was taken away. The Indians liked him and became his friends.Daniel Boone died at the age of 86. He is remembered as an explorer(探险者)and a pioneer who lived an
4、exciting life in the early years of American nation.本文介绍了Daniel Boone传奇的一生,他没有接受过任何的教育,但是他对自然的理解却是非常的深刻,他一生热衷于冒险,到别人没有去过的地方去探险。1Daniel Boones early life was mainly spent in _.Alearning about natureBhunting with his friendsClearning useful skills from the IndiansDstudying at home because he couldnt g
5、o to school答案:A解析:推理判断题。根据文章第一段前两句“Daniel Boone was born in the United States in 1734. He didnt go to school and couldnt read, although he learned all about the forests, streams and hunting.”说明他没有上学,而是学习和森林、小溪以及打猎有关的事情,即了解自然方面的知识,故A项正确。2When he got married, Daniel Boone first planned to _.Aset up a
6、large farmBgo on a journey with his wifeCfind food, new land for his farmDlive a peaceful life with his family答案:D解析:细节理解题。根据第二段第一句“When he grew up, he married and tried to settle down on a farm.”说明他想定居在一个农场里,故D项正确。3Daniel Boone became famous because _.Ahe travelled a lot in the western landsBhe was
7、 very good at telling storiesChe found better animal skins than othersDhe was the first to climb the Appalachian Mountains答案:A解析:细节理解题。根据文章第二段第三、四句“When he returned after two years, he became famous for his long journey. He brought valuable animal skins and told stories about the Indians.”说明他因为自己的旅行
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445955.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
飞翔看拼音写字词一年级上册.pdf
