2020-2021学年新教材高中英语 课时作业11 UNIT 3 Section Ⅲ Listening and TalkingReading for Writing(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业11 UNIT Section Listening and TalkingReading for Writing含解析新
- 资源描述:
-
1、课时作业11基础检测1We must confirm (确认) whether it is true or not.2Adam pressed a button (按钮) and waited for the lift.3Before computers when we went to an office, we saw lots of files (文件) gathered beside the desk.4Im sorry.Its my fault.Ill give you a discount (折扣) on the fare.5Some banks make it difficult
2、to open an account (账户)6By simply clicking (点击) the mouse, we can have access to websites and get the updated information we need.7Shed find a way to forgive him for the theft (偷窃) of the money.8Some students are to blame for their impolite and rude (粗鲁的) attitude toward others.9He says it is time t
3、o set an even more ambitious target (目标)10Police say theyre treating it as a case (案件) of attempted murder.1As is expected, these programs should be positive in their forms as well as functions (function)2The evidence confirmed (confirm) me in my opinion that they were lying.3This layer of water put
4、s pressure (press) on the volcano, keeping it stable.4If you have any questions during this process, click me or press (按) F1.5It is said that body language accounts for 55 per cent of a first impression while what you say just 7 per cent.6It is very important to teach the children how to deal with
5、others kindness and rudeness (rude)7You shall not be so particular about what you wear.8As volunteers, we offer to help those who are in trouble, the disabled in particular.9All the growing pains and the embarrassing (embarrass) things we may experience are part of the process.10I am familiar with t
6、he life of the teens now.11Remember:little steps add up to big dreams.12Im back in shape so I can play better than I did before.13I always make sure I keep track of all the money I spend.14He will keep the beautiful girl in mind forever.15He kept us waiting (wait) for him for twenty minutes.能力提升阅读下面
7、短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。1990 was a significant year in world events.In February, Nelson Mandela was set free after 27 years in prison.In October, East and West Germany became one country again.Then at the end of 1990, the World Wide Web was born.For this final event we have one man to thank, Ti
8、m BernersLee, the father of the Web.BernersLee was born on June 8, 1955 in London, England.His parents, both computer designers, encouraged him to think and work creatively as he grew up.He was an excellent student and naturally took an interest in computers and science.After graduating from Oxford
9、University, Tim went to work at a science research center in Switzerland.There he developed some of the different systems that would later become the Web.The first was HTML, the computer language used to make web pages.The second was an address system that let computers anywhere find each other and
10、send and receive information.In 1990, while still at the science center in Switzerland, he put them together to make the first Internet browser.It could run on any computer and allowed people to share their information with the rest of the world.Tim knew that the more people used the Web, the more u
11、seful it would be.He wasnt interested in money but knowledge, so he gave out his invention for free to anyone who was interested.Many were interested and the growth of the Internet began.Today Tim works as a professor at the MIT in America, researching new and interesting ways to use the Web.He has
12、received many awards from governments and organizations for his efforts.He is still not very interested in money.That is why he is so admired by his students and workmates.It may also be one of the reasons why few people outside the world of technology know his name.这是一篇人物传记。本文介绍了互联网之父BernersLee的成长和
13、创业之路。1What can we learn about BernersLee from the passage?AHe was encouraged to be creative.BHe didnt do well at school.CHe cares little about money and knowledge.DHe is wellknown all over the world.答案:A解析:细节理解题。由第二段“His parents, both computer designers, encouraged him to think and work creatively a
14、s he grew up.”可知, BernersLee被鼓励发挥创造力。故A选项正确。2Where does BernersLee live today?AEngland.BSwitzerland.CAmerica.DCanada.答案:C解析:细节理解题。由最后一段“Today Tim works as a professor at the MIT in America.”可知,BernersLee如今生活在美国。故C选项正确。3Which of the following statements is true according to the passage?AThe address s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445959.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高考英语二轮复习精品课件:专题2 第4课时 代词(大纲版贵州专用).ppt
