2020-2021学年新教材高中英语 课时作业12 UNIT 3 Sports and fitness Discovering Useful Structures.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时作业12 UNIT Sports and fitness Discovering Useful Structures 2020 20
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 Sports and fitness.阅读理解James Cleveland Owens was the son of a farmer and the grandson of black slaves.His family moved to Cleveland when he was 9.There, a school teacher asked the youth his name.“J.C.,” he replied.She thought he had said “Jesse”, and he had a new name.Owens ran his first race
2、 at age 13.After high school, he went to Ohio State University.He had to work part time so as to pay for his education.As a second year student, in the Big Ten games in 1935, he set even more records than he would in the Olympic Games a year later.A week before the Big Ten meet, Owens accidentally f
3、ell down a flight of stairs.His back hurt so much that he could not exercise all week, and he had to be helped in and out of the car that drove him to the meet.He refused to listen to the suggestions that he give up and said he would try.He did try,and the results are in the record book.The stage wa
4、s set for Owens victory at the Olympic Games in Berlin the next year, and his success would come to be regarded as not only athletic but also political.Hitler did not congratulate any of the African American winners.“It was all right with me,” he said years later.“I didnt go to Berlin to shake hands
5、 with him, anyway.”Having returned from Berlin, he received no telephone calls from the president of his own country, either.In fact,he was not honored by the United States until 1976, four years before his death.Owens Olympic victories made little difference to him.He earned his living by looking a
6、fter a school playground,and accepted money to race against cars, trucks, motorcycles and dogs.“Sure, it bothered me,” he said later.“But at least it was an honest living.I had to eat.”In time, however, his gold medals changed his life.“They have kept me alive over the years,” he once said.“Time has
7、 stood still for me.That golden moment dies hard.”本文讲述了美国著名运动员James Owens的生平,他在体育方面取得了许多成就,但由于肤色问题,在国内外受到了不公平的待遇。1Owens got his other name “Jesse” when _.Ahe went to Ohio State UniversityBhis teacher made fun of himChis teacher took “J.C.” for “Jesse” Dhe won gold medals in the Big Ten meet答案:C解析:细节
8、理解题。 根据前三段的内容可知新老师错把J.C.听成了Jesse,所以Owens有了Jesse这个名字。故选C项。2In the Big Ten meet, Owens _.Ahurt himself in the backBsucceeded in setting many recordsCtried every sports event but failedDhad to give up some events答案:B解析:细节理解题。 根据第五段最后两句可知在Big Ten meet比赛中,Owens没有放弃,并且取得了很好的成绩,创造了许多新纪录。故选B项。3We can infer
9、from the text that Owens was treated unfairly in the US at that time because _.Ahe was not of the right raceBhe was the son of a poor farmerChe didnt shake hands with HitlerDhe didnt talk to the US president on the phone答案:A解析:推理判断题。 根据第一段可知Owens是黑人,由倒数第四段可知,在存在种族歧视的美国,他的荣誉不被承认,他受到了不公平的待遇。故选A项。4When
10、 Owens says “They have kept me alive over the years.”, he means that the medals _.Ahave been changed for money to help him live onBhave made him famous in the USChave encouraged him to overcome difficulties in lifeDhave kept him busy with all kinds of jobs答案:C解析:推理判断题。 联系最后一段“Time has stood still fo
11、r me.That golden moment dies hard.”可知他获得的奖牌鼓励他,使他克服了许多生活上的困难和不公平的待遇。故选C项。.完形填空The Fittingin of Suzy KhanThe first time I saw Suzy Khan, I knew I had to help her.She was really small for her age of 12.The boys in my class often _1_ about her and laughed their heads off.She would open a book,pretendin
12、g to read,with tears dropping on the open page.All I knew was that she was an orphan (孤儿) from Africa.She had just been adopted by a family in town who decided that the best way for her to learn American ways of life was to be with American kids.I looked down at this _2_ girl and promised myself tha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-445966.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《课时通》2015-2016学年高一数学人教版必修2课件:3.1.2 两条直线平行与垂直的判定 .ppt
