分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年新教材高中英语 课时作业(十二)Unit 4 Breaking boundaries Section Ⅲ Developing ideas Presenting ideas(含解析)外研版选择性必修第二册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:446119
  • 上传时间:2025-12-06
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:49KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 课时作业十二Unit Breaking boundaries Section Developing ideas Presenting
    资源描述:

    1、课时作业(十二)Unit 4Section Developing ideas, Presenting ideas & Reflection阅读理解AJohn Otway John Otway has been playing music and making records in the UK for more than 40 years. Over the years he has released more than ten albums. He has played at hundreds of concerts. He has written two autobiographies.

    2、He has worked with some of the countrys best musicians and he has even made a film about his life. But despite all of this, most people have never heard of him. Otway released his first record in 1972, but it was the punk movement a few years later that really gave him his big chance. Otway wasnt th

    3、e greatest musician but his songs were always fun, and his performances on stage were always entertainingthere was a good chance he would fall off the stage at least once in each show. The punks liked him, and in 1977 he had a small hit when his single Really Free made it to No. 27 the charts in the

    4、 UK. Otway really enjoyed his success but unfortunately, no more came. Not one of his records over the next 30 years was a hit. Although he never had much commercial success, Otway had a lot of very loyal fans. When someone asked him what he would like for his 50th birthday, his reply was: “A second

    5、 hit.” His fans went out and bought as many copies of the new single Bunsen Burner as they could. And in October 2002, Otway finally saw his wish come true. In the charts that featured international superstars like Will Young and Oasis, Bunsen Burner made it to No. 9.Many high street shops refused t

    6、o sell the record, saying that Otway was too old and unattractive for the teenage market. Otway didnt care. He celebrated his success with an appearance on TVs biggest music show Top of the Pops. These days John Otway continues to play his music around the country, and there are always plenty of peo

    7、ple who are happy to go and watch him perform. Hes a great example to anyone who loves making music. You dont have to be young, goodlooking (or even very talented) to enjoy a long career in the music business.1From Paragraph 1, we know that _. AJohn Otway has released hundreds of albums BJohn Otway

    8、never worked with best musicians CJohn Otway has written hundreds of autobiographies DJohn Otway is not wellknown in the UK as a musician2John Otway saw his wish come true when he released _. AReally Free BBunsen Burner CTop of the Pops Dhis first record3Why were some street shops unwilling to sell

    9、his single Bunsen Burner? AThey thought it was terrible. BIt wasnt a very big hit. CJohn Otway didnt want them to have it. DThey thought teenagers would not like to buy it.4What can we learn from the passage? AMusicians have to be young and attractive. BSuccess isnt important in our life. CWe should

    10、 be determined to do what we love. DMusicians do much better as they get older.B I decided to apply to the Nottingham Summer School in Food and Crop Science because I thought it could help me expand my knowledge of the industry and determine my career path. Arriving at Sutton Bonington, despite bein

    11、g nervous I was excited to involve myself in the events organised and make new friends. We were welcomed with lunch and teambuilding activities helping me feel instantly comfortable. The first activity took place in the “ superlab”, an impressive, brandnew laboratory full of modern equipment which w

    12、e were able to use in experiments. For people planning to study food science at university it was the perfect introduction, providing continuous tasters of what the course offered. We learnt about sensory analysis and its importance in food manufacturing. Using specialized equipment, we tested the s

    13、mell of an Oreo in relation to the taste of it. Interestingly, the taste and smell of food was strengthened when it was put into the liquid, so we repeated the experiment with an Oreo dunked(浸一浸) in milk. That day we also took part in the ice cream tasting, deciding on our favorite product and packa

    14、ging, then the Skittles tasting, attempting to establish flavors by looking at their color, then using the limited edition white Skittles and seeing if they were harder. One of my favorite activities was the talk given on insects and their potential role in sustaining an alternative global protein s

    15、ource for the future. We were given the chance to try some energy/protein bars made with “Jimminys”, a new product, inspiring us to then create our own product and pitch our idea and brand to the group. And the best part of the three days was the lecture in which a representative from the Food and D

    16、rink Federation spoke about the food industry, followed by a formal dinner. I would definitely recommend attending if you are considering it. I am now certain I want to pursue a nutrition course at university and follow a career in this industry. It has been an enriching experience strengthening my

    17、longterm goal.5What will the author most likely choose as a career according to the passage?AA foreign language.BBusiness.CEngineering.DThe food industry.6What can be learnt from the third paragraph? AOreo is the most popular kind of food brands. BSensory analysis is important in food producing. CTh

    18、e taste of food will be better when it is put into liquids. DWe cannot judge flavors by looking at color.7Which activity does the author like best?AThe talk on insects and their potential role.BThe lecture about the food industry.CTrying some energy bars.DCreating his own product.CTED is a nonprofit

    19、 organization devoted to Ideas Worth Spreading. It started up in 1984 as a conference bringing together people from three worlds of Technology, Entertainment and Design. Since then it has stepped into more and more fields. It includes two annual conferencesthe TED Conference on the North American We

    20、st Coast each spring, and the TED Global Conference in Edinburgh, the UK each summer, which bring together the worlds most excellent thinkers and doers, who are invited to give the talk of their lives in 18 minutes or less. On , we make the best talks and performances from TED and partners available

    21、 to the world, for free. More than 3,000 TED talks are now available, with more to be added each week, which cover almost all topics from science to business to global issues in more than 110 languages. They really help share ideas in communities around the world. We believe in the power of ideas to

    22、 change attitudes, lives and eventually, the world. So were building here a clearinghouse (信息交流中心) that offers free knowledge and inspiration from the worlds most inspired thinkers, and also a community of curious souls to engage with ideas and each other. Have an idea? We want to hear from you. Tod

    23、ay, TED is best thought of as a global community. Its a community welcoming people from every field and culture who seek a deeper understanding of the world. Want to follow TED? Here are the ways to connect: Get TED news and conference coverage (新闻报道) on the TED Blog. Follow TED on the Internet: TED

    24、 News for all TED news and information; TED Talks for daily TED Talk release only.8What can we learn about TEDs two annual conferences?AGreat thinkers and doers give inspiring talks in themBBoth conferences organize entertaining programmes.COne is held in Asia, and the other is in North America.DMos

    25、t members in the conferences are from the technology field.9Which of the following can best describe TEDs task?ASpreading great ideas.BSpreading foreign cultures.CEducating young people. DBringing peace to the world.10What does the author think of TED? AIt is interesting. BIts beneficial. CIts a com

    26、mon program.DIt needs improving.课时作业(十二).阅读理解A【语篇解读】这是一篇记叙文。文章主要讲述了英国音乐家John Otway虽然在英国演奏音乐和制作唱片超过40年,但是却没什么名气。John Otway从事音乐事业以来,虽然名气不大,但是他忠于自己喜爱的事业,并且没有放弃。1答案与解析:D推理判断题。根据第一段中“But despite all of this,most people have never heard of him.”可知尽管如此,大多数人从未听说过他。由此可知,John Otway作为音乐家在英国并不出名。故选D。2答案与解析:B 细节

    27、理解题。根据第三段中“His fans went out and bought as many copies of the new single Bunsen Burner as they could. And in October 2002,Otway finally saw his wish come true.”可知他的粉丝们尽可能去多买Bunsen Burner唱片。2002年10月,Otway的愿望终于实现了。由此可知,当John Otway发布Bunsen Burner唱片后,他的愿望实现了。故选B。3答案与解析:D细节理解题。根据第三段中“Many high street sho

    28、ps refused to sell the record, saying that Otway was too old and unattractive for the teenage market.”可知许多商业街的商店拒绝出售这张唱片,说他太老了,对青少年市场没有吸引力。由此可知,一些街头商店不愿意卖他的Bunsen Burner唱片,是因为他们认为青少年不会愿意买。故选D。4答案与解析:C推理判断题。文章主要讲述了英国音乐家John Otway虽然在英国演奏音乐和制作唱片超过40年,但是却没什么名气。John Otway从事音乐事业以来,虽然名气不大,但是他忠于自己喜爱的事业,并且没有

    29、放弃。由此可推知,从这篇文章中我们能了解到,我们应该下定决心去做我们喜欢做的事。故选C。B【语篇解读】本文为记叙文,文章讲述了作者谈论其在诺丁汉暑期学校的三天活动情况。5答案与解析:D考查推理判断。由文章第一段中的“I decided to apply to the Nottingham Summer School in Food and Crop Science because.determine my career path”以及最后一段中的“I am now certain I want to pursue a nutrition course at university and fol

    30、low a career in this industry”可推知,D项符合文意。6答案与解析:B考查推理判断。由第三段中的“We learnt about sensory analysis and its importance in food manufacturing”以及第三段的叙述可知,应选B。A项和D项在文中没有给出明确的信息;文中说食物的味道在液体中会加强,而不是更好,故C项错误。7答案与解析:B考查细节理解。本题易误选A项。文中对A项的评价是“One of my favorite activities”,而题干中的关键信息是“like best”。根据文章倒数第二段中的“the

    31、best part of the three days was the lecture in which a representative from the Food and Drink Federation spoke about the food industry”可知,B项正确。C【语篇解读】本文是一篇说明文,介绍了一个致力于传播有价值的思想的非营利性组织TED,它让人们对世界有更深层次的理解,呼吁人们加入这个全球社区。8答案与解析:A考查细节理解。根据第一段中的“which bring together the worlds most excellent thinkers and do

    32、ers, who are invited to give the talk of their lives”可知,伟大的思想家和实干家会在TED的两场年度会议中发表演讲,故选A。9答案与解析:A考查细节理解。根据第一段中的“TED is a nonprofit organization devoted to Ideas Worth Spreading”可知,TED致力于传播有价值的思想,故选A。10答案与解析:B考查推理判断。根据文章第四段中的“Its a community welcoming people from every field and culture who seek a deeper understanding of the world.”可知,在TED,人们可以对世界有更深层次的理解,由此可知,作者认为TED是有益的,故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 课时作业(十二)Unit 4 Breaking boundaries Section Ⅲ Developing ideas Presenting ideas(含解析)外研版选择性必修第二册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446119.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1