2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业3 Unit 1(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业3 Unit 1含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 解析 新人 必修 第三
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).阅读理解AEvery May it happens. I drop to my knees,just outside the back door, raise my arms to the sky and shout, “Thats it! I give up! Take my flower beds,you killer weeds! Blackberry vines (藤蔓), this land is yours! Vines, climb up and kill my trees one by one! Im done!”Then I get up, lie dow
2、n on the swing, and close my eyes. Im sure I can hear the weeds growing and the vines creeping in(悄悄爬进). I swear they are all laughing at me,too. They dont even have the manners to wait until I leave there.There is no denying that gardens are battle zones in the spring.I blame it on those April and
3、May rains. Once the heat moves in, I can control what gets watered and survives, but those early showers even out (平均分配)the battlefield.Garden tools alone make it clear that gardening isnt an easy thing.My old cart seems to have the personality of a tank,and Im pretty sure my spade is second cousin
4、to a dagger.By late June,both sides are worn down. Ive given some of the yard over to the weedsyou just cant win them all. Thats a battle for next year. There is no clear victory for me,but Ive stood my ground for yet another season.【语篇解读】本文讲述了作者清除花园里的野草的战斗。1What is the best title of the passage?AA
5、Victory over WeedsBMy Love for the YardCA Battle Against WeedsDThe Skills of GardeningC标题归纳题。通读全文,结合最后一段可知本文讲述的是清除野草的战斗。故选C。2What does the underlined word “it” in Paragraph 1 most probably refer to?AThat heat moves in and evens out the battlefield.BThat vines creep in and kill all the trees one by o
6、ne.CThat weeds take whole possession of the flower beds.DThat the author gets exhausted from fighting against weeds.D代词指代题。根据第一段中的“I drop to my knees,just outside the back door,raise my arms to the sky and shout.”可知,作者每年为清除野草耗尽精力。由此可知第一段第一句中的it指的是“作者清除野草耗尽精力”这件事每年五月都会发生。故选D。3Why does the author comp
7、are her garden tools to weapons?ATo show the power of the tools.BTo stress the difficulty of gardening.CTo describe the shapes of the tools.DTo provide ways of gardening.B推理判断题。根据第四段第一句“Garden tools alone make it clear that gardening isnt an easy thing.”可知作者把花园里的工具比作武器来强调园艺工作的艰难。故选B。4What can we lea
8、rn according to the passage?AThe author is exhausted by the battle and has finally given up.BThe author has decided to battle with the weeds next year.CThe author enjoys the battle with the weeds and expects another fight.DThe author does not want to kill all the weeds since they are also helpful.B细
9、节理解题。根据最后一段中的“Thats a battle for next year.There is no clear victory for me,but Ive stood my ground for yet another season.”可知作者已决定明年与杂草作战。故选B。BIts often said of British people that they are very aware of each others social rank. Britons can usually work out a fellow countrymans background from the
10、way they speak or dress, and may even treat them differently based on this. But although this may have been truer in the past than it is today, visitors to Britain say that they still notice it. The comic play Pygmalion(1913),by the Irishman George Bernard Shaw (18561950),is a famous exploration of
11、the importance of social rank in British society.The main story of the play concerns a working class girl, Eliza Doolittle, a flower seller from London. Two upper class gentlemen try to see if they can get Doolittle to appear like an upper class lady after sending her for elocution lessons. Professo
12、r Henry Higgins,a language expert, says it can be done; his friend Colonel Pickering says that its impossible.Even so, Higgins sets out to teach Eliza how to “speak properly”Of course,Eliza isnt a lump of clay; she has her own will. She can see that it s in her best interest to go along with Higgins
13、 plan to “improve herself”. She wants to be able to sell flowers in a shop rather than on the street. After the training, Eliza proves that a flower girl can pass herself off as a lady at a ball. She is a triumph(赢家),and Higgins has won his bet.But what happens next? Eliza has her future to worry ab
14、out. She may be able to fool the upper class into thinking shes one of them, but she isnt really one of them.Shaw seems to be telling us that social rank is about more than the way someone talksits about wealth and privilege.The whole experiment proves the idea that accents and classes are very supe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446180.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
