2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业4 Unit 2 Wildlife protection(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业4 Unit Wildlife protection含解析新人教版必修第二册 2020 2021
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单词拼写1In order to make a living,they had to hunt(猎杀)animals.2The boss was attacked(抨击)by the newspapers for not caring about the workers.3They have formed an organization to protect endangered species(物种),such as the Tibetan antelopes.4The average(平均)age of the boys in this class is fifteen
2、.5He tried to adjust himself to the new living(生活)environment.6Its difficult for the old woman to adapt(适应)to the wet climate here.7As we all know,some students are under great pressure(压力)nowadays.8People like taking photos because photos are the witness of youth and history and can remind(提醒)us of
3、 many happy scenes.9If you want to shoot(射中)the target,you must aim at it a little bit higher.10It can take a long time to recover(康复)from an operation.阅读理解ASixtyfouryearold Pierre Deom has spent his entire life close to the woods and fields that he loves.Twice a year,his magazine,La Hulotte,focuses
4、 on animal or plant native to the French countryside.The 100th edition was published in November.The magazine includes more than 150,000 subscribers in many countries,and is selling very well.Deom says it all began in January 1972,when he was teaching science in a oneroom schoolhouse here.“It upset
5、me how the forests and wetlands were beginning to be ruined.The wordecology(生态学)didnt really exist yet.Some friends and I wanted to call attention to the issue.So we said,lets educate the kids.Theyre ready to hear our messages.”So he took a step into the unknown,planning to publish his nature journa
6、l.Deom does all the research,writing and the illustrations(插图)of the magazine by hand.He combines science and humour in his writing and drawing to describe the daily life and sufferings of his creatures.Animals you might overlook or consider dull are magically and vividly(生动地)brought to life in La H
7、ulotte.“I try to write about animals and plants that are easy to find because I want kids to put on boots,take a magnifying glass(放大镜),go to the woods and fields to observe and be amazed by what they find,”Deom says.And it seems to work.Biologist Jerome Fournier began subscribing to La Hulotte when
8、he was just eight years old.“For me it was the first contact with nature when I was a child.And maybe its the beginning for my life of scientist.I think so.”【语篇解读】1972年法国的森林和湿地开始遭到破坏。皮埃尔德奥姆为了提高人们的生态意识,创办了La Hulotte杂志。书里漂亮的手绘插图和幽默的写作风格使其在世界畅销,如今已有15万多名订阅者。1What does the underlined word“subscribers”in
9、 Paragraph 2 probably mean?AReaders.BEditors.CSellers. DCollectorsA词义猜测题。此处指该杂志在许多国家拥有超过15万名订阅者。句中“subscribers”指订阅者,即杂志的读者,与readers同义,故选A项。2Whats the purpose of creating the magazine?ATo make a lot of money.BTo finish the task of teaching.CTo promote peoples awareness of ecology.DTo enlarge the area
10、s of forests.C细节理解题。根据第二段中的“It upset me how the forests and wetlands were beginning to be ruined.The wordecology(生态学)didnt really exist yet.Some friends and I wanted to call attention to the issue.”可知,法国的森林和湿地遭到破坏,一些朋友和“我”想引起大家对生态的重视,这是创办这个杂志的目的,故选C项。3Which words can best describe the magazine La Hu
11、lotte?AVivid but unreal.BMagical and boringCScientific and interesting.DHard to understand.C推理判断题。根据第三段中的“Deom does all the research,writing and the illustrations(插图)of the magazine by hand.He combines science and humour in his writing and drawings to describe the daily life and sufferings of his cr
12、eatures.”可知,这本杂志科学、幽默、有趣,能够吸引读者。故选C项。BDemands for stronger protection for wildlife in Britain sometimes hide the fact that similar needs are felt in the rest of Europe.Studies by the Council of Europe,of which 21 countries are members,have shown that 45 percent of reptile(爬行动物)species and 24 percent
13、 of butterflies are in danger of dying out.European concern for wildlife was outlined by Dr. Peter Baum,an expert in the environment and natural resources division of the council(委员会),when he spoke at a conference arranged by the administrators of a British national park.The park is one of the few a
14、reas in Europe to hold the councils diploma for nature reserves of the highest quality,and Dr. Baum had come to present it to the park once again.He was afraid that public opinion was turning against national parks,and that those set up in the 1960s and 1970s could not be set up today.But Dr. Baum c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446184.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
