2020秋新教材英语人教版必修第一册提能作业:UNIT 4 NATURAL DISASTERS SECTION Ⅳ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材英语人教版必修第一册提能作业:UNIT NATURAL DISASTERS SECTION WORD版含解析 2020 新教材 英语 人教版 必修 一册 作业 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、UNIT 4Section 请同学们认真完成 练案20 .阅读理解Earthquakes happen without warning (前兆)They can happen any time of a day,at any point during the year.But dont worry because most are so weak that they cannot be felt.Only a few big ones hurt people.However,its important to know what to do when an earthquake is happe
2、ning.Do not go outside.You could get injured from falling glass or parts of buildings.If you are outside,stay away from buildings and power lines (输电线)Stay under a desk,table,or other strong furniture.Hold on to it.Or stay in a corner of the building.Cover your face and head with your arms and cover
3、 your mouth with a towel or clothing.Stay inside until shaking stops and it is safe to go outside.Keep away from windows,pictures or advertisements on the wall or the building,and anything else that could fall and hurt you.Most people get injured by falling things during an earthquake,not by the sha
4、king itself.Also keep away from a fire.You could fall down and burn yourself on the fire.If you are driving when an earthquake happens,stop the car if its safe.Stay inside your car until the earthquake stops,and dont drive near bridges.Try not to stop by power lines or trees.These could fall and hur
5、t you.文章大意:本文是一篇说明文。文章讲述了如何在地震中保护自己。1Most earthquakes are too _B_ to hurt people.AstrongBweakCdangerousDheavy解析:细节理解题。根据第一段第三句“But dont worry because most are so weak that they cannot be felt.”可知大多数地震都很“微弱”,不会伤人。故选B。2From the passage,when an earthquake is happening,we should _B_.Astay under a big bu
6、ildingBstay under a strong furnitureCstand by windowsDdrive near a big bridge解析:细节理解题。根据第三段第一句“Stay under a desk,table,or other strong furniture.”可知,当地震发生时,我们应该待在一个结实的家具下面。故选B。3It isnt safe for you to _A_ while the earthquake is happening.Arun out of the buildingBstay in a corner of the buildingCcov
7、er your head with your armsDcover your mouth with a towel解析:推理判断题。根据第三段最后一句“Stay inside until shaking stops and it is safe to go outside.”可知地震期间不要出去会更安全一些。故选A。4This passage tells us _B_.Ahow dangerous the earthquake isBhow to be safe in an earthquakeCwe shouldnt be afraid of the earthquakeDhow the e
8、arthquake comes into being解析:主旨大意题。通读全文,再根据第一段最后一句“However, its important to know what to do when an earthquake is happening.”可知本文讲的是地震来时如何保护自己。故选B。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Sometimes we fall in love with something at once and sometimes it takes time._1.D_If lucky,we come across a
9、 poem that immediately attracts us.But usually we need to spend a little time or make a little effort to truly understand a poem.Today Id like to share some tips for reading poetry in ways that make the experience better with the goal of improving your own poetry writing._2.E_Sometimes a poem that s
10、eems boring on first reading becomes clear with more readings.A poem that feels meaningless becomes deeper and more meaningful.And sometimes youre just not in the right mood the first time you read a poem,but later it touches your heart.Keep a dictionary and a poetry reference book at hand when you
11、are reading poetry.Poets are fond of using unusual words._3.G_Read aloud and listen to the poem.Some poems have unclear structures and hearing a poets reading will make the poems rhythm clear._4.A_After you finish reading a poem,take a few moments to consider what it is saying.Sometimes its meaning
12、is better understood through repeated readings._5.C_It is hard to say that theres a right and wrong way to read poetry,but there is an argument to be made for reading practices that will enrich your experience,increase your enjoyment,and deepen your understanding of any poem.ABesides,a poets reading
13、 can even help understand the poems meaning.BKeep a record to track the poets youve studied and the poems youve read.COther times they are grasped through reflection on a poem.DThe same is true with poetry.EReading a poem repeatedly will deepen your understanding of it.FStudy the poets life and read
14、 some of his other works to gain deeper understanding.GInstead of skipping over these words or trying to guess their meanings,look them up.文章大意:本文是一篇说明文。介绍了如何阅读和理解诗歌的几点建议。解析:1上文说有时我们会马上爱上一件事,有时需要很长时间,下文又说如果幸运的话,我们遇到一首诗,它会马上吸引我们,此处需要一个承上启下的过渡句,故D项(诗歌也是如此)符合语境。2根据本空后的“Sometimes a poem that seems borin
15、g on first reading becomes clear with more readings.”可知,有时候,一首诗第一次读的时候似乎很枯燥,但读的次数越多就越清晰。此处是说反复阅读的好处,故E项(反复阅读一首诗会加深你对它的理解)符合语境。3根据本空前的“Poets are fond of using unusual words.”可知,诗人喜欢使用不寻常的词。此处承接上文,讲的还是关于这些词的情况,故G项(不要跳过这些词或试图猜测它们的意思,而是查阅它们)符合语境。4根据本空前的“Some poems have unclear structures and hearing a p
16、oets reading will make the poems rhythm clear.”可知,有些诗的结构不清晰,听诗人朗诵会使诗的韵律清晰。此处承接上文,讲的是听诗人朗诵的好处,故A项(另外,诗人的朗诵甚至还会帮助你理解诗的意义)符合语境。5根据本空前的“Sometimes its meaning is better understood through repeated readings.”可知,有时候反复阅读可以让你更好地理解诗的含义。此处是说另一种情况,故C项(另一些时候,它们是通过对一首诗的反思来理解的)符合语境。.完形填空In 1989, an 8.2 earthquake
17、hit America, killing over 30,000 people.A father _1.A_ his wife safely at home and rushed to the school where his son was supposed to be, _2.D_ to discover that the building was as flat as a pancake.Seeing this, he remembered the _3.B_ he had made to his son, “No matter what happens, Ill always be t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446879.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
