分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 20

类型2020秋新教材英语人教版必修第一册演练达标:UNIT 1 TEENAGE LIFE SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:446895
  • 上传时间:2025-12-06
  • 格式:DOC
  • 页数:20
  • 大小:146KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020秋新教材英语人教版必修第一册演练达标:UNIT TEENAGE LIFE SECTION WORD版含解析 2020 新教材 英语 人教版 必修 一册 演练 达标 UNIT WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家Reading and Thinking (1)阅读理解ARoger: Hi, there! It was my 15th birthday last Saturday. Some of my friends and Alan, my cousin, came to celebrate it. Everyone brought me a gift. We had a party. We played games, sang songs and had a big birthday cake. It was really a wonderful day! Did

    2、you do anything special last week?Jessica: Yes. My class were on a school field trip last week. First, we went to the University of North Carolina to learn about the history of its basketball team. Many basketball stars were students there! Then we visited a museum. We learned about how the plane wa

    3、s invented and took many pictures there.Sara: Well, I was lucky enough to go to a conference(会议) on charity(慈善) last Wednesday. I was so excited to meet a lot of kind people there. One of them was a boy named Richard. He spoke at the conference about the charity work that he had done in the past few

    4、 years.Martin: It was a more different week than usual. Last Thursday, my school band went to Atlanta to perform in a competition. I played the violin and we won a prize! On Friday, we went to the Georgia Aquarium and got to see different kinds of sea life from all over the world. It was really cool

    5、!1. When did Roger have his birthday party?A. Last Wednesday. B. Last Thursday.C. Last Friday.D. Last Saturday.解析:细节理解题。根据Roger所说“It was my 15th birthday last Saturday.”可知,他的生日派对是在上周六。故选D。答案:D2. Who went on a school field trip last week?A. Alan.B. Jessica.C. Sara.D. Richard.解析:细节理解题。根据第二段Jessica所说“M

    6、y class were on a school field trip last week.”可知,参加学校野外旅行的是Jessica。故选B。答案:B3. Why did Martin go to Atlanta?A. To speak at a conference.B. To organise a party.C. To perform in a competition. D. To visit a university.解析:细节理解题。根据Martin所说“Last Thursday, my school band went to Atlanta to perform in a co

    7、mpetition.”可知,乐队去Atlanta是参加比赛。故选C。答案:CBAs a student, you must have met all kinds of teachers. Do you like or hate them? Is there complete understanding between you and them?At first, I thought Miss Li was nervous and shy. But now, I find shes kind and patient, and she explains English grammar so cle

    8、arly that even I can understand it well! She always avoids making you feel stupid. Ive always hated making mistakes or pronouncing a word incorrectly when I speak English, but Miss Li just smiles so that I dont feel that stupid!Mrs Chen is very strict and serious. In her class, we dont dare to say a

    9、 word unless she asks us to. There are a few students in our class who keep coming to class late, but theyre always on time for Mrs Chens lessons! Some of our classmates dont like her. But most of us really appreciate(欣赏) her because her teaching is so well organised and clear. Physics will never be

    10、 my favourite lesson, but I think Ill do well in the exam with Mrs Chen teaching me.Mr Wu is very popular. He really enjoys teaching Chinese. You cant imagine what a great teacher he is!He talks loudly and fast and waves his hands about a lot when he gets excited. Hes really understanding and funny.

    11、 When he thinks were getting bored, he will tell us jokes and make us active again. We really respect him a lot.4. What subject does Miss Li teach?A. English.B. Physics.C. Chinese.D. Maths.解析:细节理解题。由第二段“she explains English grammar so clearly ”可知Miss Li 是英语老师。故选A。答案:A5. What is Mrs Chen like?A. Kind

    12、 and patient.B. Strict and serious.C. Understanding and funny.D. Nervous and shy.解析:细节理解题。由第三段第一句“Mrs Chen is very strict and serious.”可知选B。答案:B6. Why do the students respect Mr Wu?A. He avoids making them feel stupid.B. He organises his teaching well and clearly.C. He makes his lessons lively and i

    13、nteresting.D. He talks loudly and fast and waves his hands about a lot.解析:推理判断题。由第四段“he will tell us jokes and make us active again”可判断学生们尊敬Mr Wu是因为他经常讲笑话活跃课堂气氛。故选C。答案:C7. What can we learn from the passage?A. All students like Mrs Chen.B. The writer really likes his/her teachers.C. The students alw

    14、ays get bored in Mr Wus class.D. The writer always makes mistakes in English.解析:推理判断题。由第三段“Some of our classmates dont like her.”判断A项错误;由第四段“he will tell us jokes and make us active again”判断C项错误。第二段说“我”不喜欢说英语的时候犯错或者读错单词,这并不是说“我”在英语中总是犯错,所以D项与原文不符。结合全文可知,作者对三个老师都很喜欢。故选B。答案:BCRecently, a designer in H

    15、ong Kong has invented a special book that can transform(变形) into a piece of furniture. The special book is called Bookniture. It can be unfolded to become a chair or a small table. People either can carry it around for a portable(轻便的) chair or can store it in their homes to use it as extra furniture

    16、.The book was designed by Mike Mak. He came up with the idea after never having enough seats for his friends in his home in Hong Kong.“I love having friends at my place, but I have never had enough seats for everyonewe would always end up with just sitting on the floor. I really want a seat that doe

    17、snt take up any floor space when I dont need it. One day, the empty space in my bookcase drew my attention. Then came the new ideaBookniture, furniture hidden in a book,” said the 30-year-old designer.Made of fully-recyclable kraft paper (牛皮纸), the book measures 33 cm by 18 cm. It expands to 14 time

    18、s bigger once its opened, and can support up to 1,000 kg of weight. It comes in two colours, brown and black, and can be bought for between 55 and 57.8. Why is the book special?A. It is light and easy to carry.B. It is made of recyclable plastic. C. It can be used as a bag to carry things.D. It can

    19、transform into a chair or a table.解析:细节理解题。由文章第一段第一句话可知,这种书能变成家具。所以应选D。答案:D9. Whats Paragraph 3 mainly about?A. How Mike came up with the idea.B. Who designed Bookniture.C. What Bookniture looks like.D. What colour Bookniture is.解析:段落大意题。第三段内容主要讲述了发明人Mike发明Bookniture的原因和过程,故选A。答案:A10. What informati

    20、on can we learn about Bookniture from the last paragraph?sizecolourweight pricematerialA. B. C. D. 解析:细节理解题。由最后一段可知它的大小、颜色、价格和材料,“can support up to 1,000 kg of weight”是指它能支撑起1 000千克的重量,而不是它本身的重量。故选B。答案:BDEveryone wants to be happy. You see people who are smiling and laughing, and you want to be like

    21、 them. 11 However, there are also bad days. Here are three ways to make you happier every day.Smile often. Research has shown that the facial expression you wear influences your state of mind. 12 Wearing a pleasant expression for a long period of time will slowly improve your feelings and help you h

    22、ave a happier day.13 The more you complain, the more annoyed(恼怒的) you become. If all you notice or talk about during the day are the things that annoy you, it is no surprise that you are unhappy. To truly increase your long-term happiness, dont complain any longer. 14Practise thankfulness. Thankfuln

    23、ess has been shown to be the last ticket to a happy life. The more you practise thankfulness, the more you will find things to be grateful for in your life. 15 Even something as simple as a safe place to sleep or food to eat is worth being thankful for because not everyone is fortunate enough to hav

    24、e those necessities.A. Try your best to be healthy.B. You will slowly stop paying much attention to what worries you.C. Have an entire day without complaining even once and see how you feel.D. Stop complaining.E. There are good days filled with sunshine and smiles.F. If you try to smile, you are mor

    25、e likely to be happy.G. This then leads you to realise how much goodness is in your life.11. 解析:根据后文“However, there are also bad days.”可知,前句与bad days相反,应该是good days,所以E正确。答案:E12. 解析:根据本段的主题句“Smile often.”以及面部表情影响人的心情可知,如果努力微笑,就更有可能开心快乐,所以F正确。答案:F13. 解析:根据后文“The more you complain, the more annoyed yo

    26、u become.”可知,越抱怨,越容易恼怒,所以是停止抱怨,故D正确。答案:D14. 解析:此段的主题是停止抱怨。根据前句“To truly increase your long-term happiness, dont complain any longer.”可知,为了提升自己的幸福感,不要再抱怨了,所以接下来就是假设不抱怨会有什么样的感受,所以C正确。答案:C15. 解析:根据主题要学会感恩,再根据前句“The more you practise thankfulness, the more you will find things to be grateful for in your

    27、 life.”可知,你练习感恩越多,你就会发现生活中有更多值得感恩的事情,这会使你意识到生活有多么美好,所以G正确。答案:GReading and Thinking (2)基础测评. 单句语法填空1. I prefer going to the cinema watching TV. 2. He graduated York University with a degree in Psychology.3. We all want to know what (actual) happened. 4. The look on her face suggested she was about th

    28、e instructions.(confuse)5. Alex didnt read (fluent) till he was nearly seven.6. He recommended (read) the book before seeing the movie.7. Well do our best to catch up with the (advance) world levels.8. This (obvious) depends on the weather in the coming months. 9. My father has quit (smoke) at last.

    29、10. As a teacher, she always takes for doing anything. (responsible)答案:1. to2. from3. actually4. confused; confused; confusing5. fluently6. reading7. advanced8. obviously9. smoking10. responsible; responsibility. 选词填空on ones own, clean up, hand out, suitable for, sign up for, get used to, be respons

    30、ible for, be well prepared for, be good at, keep up with 1. Whos going to this mess?2. The course is advanced students.3. Shes decided to the music school.4. The storm is thought to as many as four deaths.5. You should English and can operate the computer skillfully.6. My grandmother lives all .7. C

    31、ould you help me the papers to the students?8. This is how we do things here. Youll soon it. 9. You must work hard, or you wont your classmates. 10. The coming physics examination is said to be rather difficult, so we must it.答案:1. clean up2. suitable for3. sign up for4. be responsible for5. be good

    32、 at6. on her own7. hand out8. get used to9. keep up with10. be well prepared for. 语法填空Im Adam, a freshman at senior high school. 1. (go) from junior high school to senior high school is a really big challenge. I felt 2. (confuse) in the first week. Firstly, I had to choose the suitable courses 3. th

    33、e help of my school adviser. I am good at English, 4. my adviser recommended that I 5. (sign) up for advanced literature. 6. , I had to choose extra-curricular 7. (activity). I failed to join the school football team, because I didnt play well enough. Though I was unhappy, I wont quit. Above all, I

    34、have made up my mind to study 8. (hard) and get used to being 9. (responsibility) for a lot more. Ill be well prepared for university or whatever else comes in 10. future.答案:1. Going2. confused3. with4. so5. sign6. Secondly7. activities8. harder9. responsible10. the提升测评. 阅读理解Do you always focus on s

    35、tudying and getting “A” grades in school? Most Chinese students work really hard. But in the US, you might be considered a bookworm(书呆子) if you cannot socialize(社交). Socializing is as important as your grades. If you just study all the time and dont socialize, your life wont be complete. So, how doe

    36、s one socialize with students in the US?Lots of high schools often have football games during the autumn term. I didnt know anything about football, but I went to some of the football games in order to have fun with my friends. I thought I could learn the rules from others. However, to my surprise,

    37、some American students dont even know the rules but still go to the games in order to socialize. They cheer for the football players and have fun together.The other common way to socialize is to join after-school clubs. You can choose clubs that you are interested in and make a lot of new friends. F

    38、or example, one of my friends started a sketch(素描) club. I was interested, so I joined the club. There I met lots of students who were also interested in sketching. We soon became friends with each other.Socializing is an important thing in the US. But grades are still important, too. A complete stu

    39、dent should have the ability to balance(平衡) his or her studying and socializing.1. When do lots of high schools have football games in the US?A. During the autumn term.B. During the summer term.C. During the spring term.D. During the winter term.解析:细节理解题。 由第二段第一句“Lots of high schools often have foot

    40、ball games during the autumn term.”可知,许多美国高中在秋季学期里举行橄榄球比赛。故选A。答案:A2. How many ways to socialize are mentioned in the passage?A. Five.B. Four.C. Three.D. Two.解析:推理判断题。 由第二段中“. go to the games in order to socialize.”和第三段中“The other common way to socialize is .”可推断是两种社交方法。故选D。答案: D3. Which of the follo

    41、wing is NOT TRUE according to the passage?A. Most Chinese students work really hard.B. Not all American students who go to the football games know the rules.C. The writer went to some of the football games in order to play football.D. If you want to make lots of new friends, you can join clubs that

    42、you are interested in.解析:推理判断题。 根据文章第二段中“. go to the games in order to socialize.”可知,去参加橄榄球比赛是为了社交。故选C。答案:C4. What is the best title of the passage?A. How to Make New FriendsB. Balance Studying and SocializingC. Socializing Is Not as Important as Your GradesD. Socializing Is the Most Important Thing

    43、 in the US解析:主旨大意题。由文章最后一段“Socializing is an important thing in the US. But grades are still important, too. A complete student should have the ability to balance his or her studying and socializing.”可知,作者认为社交在美国是一件重要的事,但是成绩也是重要的。一个完美的学生应该具备平衡学习和社交的能力。故选B。答案:D. 完形填空As everyone grows, they realise th

    44、ere will always be someone who is better. I learned this 1 in the second year in high school. The shock this experience brought was so great that I felt my 2 was left on the side of the road for dead. That was all it took: one year and one person 3 everything.Her name is Jenny. She was the girl who

    45、4 raised her hand and had useful comments about everything. When teachers needed challenging problems answered, they 5 her. And if students needed6, they went looking for her. I didnt 7 her, but I admitted her presence annoyed me. In the first year, as a model student, I was the person everyone 8 an

    46、d all the teachers trusted. Then she came out of 9! We also had two classes 10. There I got to see what everybody thought of her. When an exam finished, it became a 11 that she got the top grade and it didnt 12 to my classmates whether I was right there, 13 I also got an excellent grade. They would

    47、cross a desert and 14 her! I was left being denied my presence. 15, I felt like not trying anymore.I stopped trying to put on a show because no one was 16anymore. Later, I volunteered at the graduation ceremony. She was called to make a(n) 17 and discussed her difficulties. I realised all her hard w

    48、ork got her there, not her desire to 18. It finally hit me that Jenny 19 the attention she got. She showed me how big the world is and how 20 a world I used to live in. Ill do my best because I know it will pay off.1. A. lessonB. courseC. planD. excuse解析:此处指的是文章首句提到的“they realise there will always b

    49、e someone who is better”这个教训。答案:A2. A. sympathyB. trustC. respectD. pride解析:由第二段中的a model student和下文同学们对“我”的态度可知,自从班上有了这个优秀的Jenny,“我”就尊严扫地了。答案:D3. A. provedB. rememberedC. changedD. checked解析:由下一段的内容可知,出现了一个人在一年中改变了原来的一切。答案:C4. A. onlyB. stillC. neverD. always解析:由本空后的“had useful comments about every

    50、thing”可知,她在课堂上总是踊跃举手。答案:D5. A. called onB. interruptedC. supportedD. cared about解析:由该空上句中的“had useful comments about everything”和本空前的“needed”可知,当老师需要人来回答难题时,就会叫她。答案:A6. A. friendsB. answersC. newsD. money解析:当学生们需要问题的答案时,他们会向Jenny请教。答案:B7. A. hateB. hurtC. stopD. follow解析:由本空后“but I admitted . annoye

    51、d me”可知,她抢了“我”的风头,“我”虽不恨她,但“我”承认她的存在惹恼了“我”。答案:A8. A. protectedB. noticedC. missedD. served解析:由本空前的“a model student”和本空后的“trusted”可知,“我”原来是学生们的楷模,大家的聚焦点都在“我”这儿。答案:B9. A. somewhereB. everywhereC. nowhereD. anywhere解析:come out of nowhere, “不知从哪儿冒出来的;突然冒出来”。答案:C10. A. firstB. againC. aloneD. together解析:

    52、由下句的“got to see”可知,“我们”在一起上课。答案:D11. A. standardB. challengeC. factD. chance解析:本空后描述的是一个事实。答案:C12. A. returnB. matterC. happenD. occur解析:由下句同学们的行为可知,“我”在不在场他们都觉得无所谓。答案:B13. A. even ifB. as ifC. onceD. since解析:由本空后的“also got an excellent grade”可知,即使“我”也考了高分,同学们也无视“我”的存在。答案:A14. A. askB. helpC. remind

    53、D. control解析:由本空前的“cross”和上文的“looking for her”可知,他们舍近求远地去问她问题。答案:A15. A. FrightenedB. ConfusedC. BoredD. Heartbroken解析:由上几句“我”遭遇的变化和本空后的“not trying anymore”可知,“我”很伤心。答案:D16. A. laughingB. chattingC. watchingD. hosting解析:由第二段的倒数第二句“I was left being denied my presence.”可知,没有人再关注“我”了。答案:C17. A. decisio

    54、nB. attemptC. speechD. appointment解析:由本空后的“discussed”可知,在毕业典礼上,Jenny做了演讲。答案:C18. A. break upB. give upC. take offD. show off解析:由第三段的第一句中的“put on a show”和本空前的hard work可知,是努力学习才让她成为楷模,她并不是为了炫耀。答案:D19. A. lovedB. deservedC. neededD. escaped解析:由上句的“hard work”可知,Jenny值得赢得大家的注意。答案:B20. A. lonelyB. smallC. peacefulD. dark解析:与本空前的big构成对比,Jenny让“我”明白世界很大,而“我”过去却生活在一个很小的世界里。答案:B- 20 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020秋新教材英语人教版必修第一册演练达标:UNIT 1 TEENAGE LIFE SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-446895.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1