2021-2022学年高中英语 Unit 3 Life in the future Section Ⅱ Learning about LanguageUsing LanguageSumming Up & Learning Tip作业(含解析)新人教版必修5.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Life in the future Section Learning about LanguageUsing LanguageSumming U
- 资源描述:
-
1、Unit3LifeinthefutureSectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、用括号内所给单词的适当形式填空1.Workers have been on a strike for a week.It is said that the boss of the factory will meet the workers in order to reach a (settle).答案settlement 2.Are your opinions (represent) of the views
2、of all the students?答案representative3.Do they have the (motivate) to help the poor children?答案motivation4.When you find the red button (press),you have to go there immediately.答案pressed5.In fact,I feel ill (instant) I drink coffee.答案instantly6.Check over the paper carefully before passing it to the
3、(type).答案typist7.One day,mentally (exhaust),I wrote down all the reasons why this problem could not be solved.答案exhausted8.I have the honour to be sent as their (represent).答案representative二、翻译句子1.我们认为这种产品是环保的。(environmentally friendly)答案We think this kind of product is environmentally friendly.2.他又
4、冷又饿,停下工作就回家了。(形容词做状语)答案Cold and hungry,he stopped working and went home.3.我一进教室铃就响了。(the instant)答案The bell rang the instant I entered the classroom.4.他在新屋居住下来。(settlement)答案He took up his settlement in a new house.5.你在为谁熨衣服?(press)答案Who(m) are you pressing the clothes for?三、阅读理解A(2020新高考全国)Accordin
5、g to a recent study in the JournalofConsumerResearch,both the size and consumption habits of our eating companions can influence our food intake.And contrary to existing research that says you should avoid eating with heavier people who order large portions(份),its the beanpoles with big appetites yo
6、u really need to avoid.To test the effect of social influence on eating habits,the researchers conducted two experiments.In the first,95 undergraduate women were individually invited into a lab to ostensibly(表面上) participate in a study about movie viewership.Before the film began,each woman was aske
7、d to help herself to a snack.An actor hired by the researchers grabbed her food first.In her natural state,the actor weighed 105 pounds.But in half the cases she wore a specially designed fat suit which increased her weight to 180 pounds.Both the fat and thin versions of the actor took a large amoun
8、t of food.The participants followed suit,taking more food than they normally would have.However,they took significantly more when the actor was thin.For the second test,in one case the thin actor took two pieces of candy from the snack bowls.In the other case,she took 30 pieces.The results were simi
9、lar to the first test:the participants followed suit but took significantly more candy when the thin actor took 30 pieces.The tests show that the social environment is extremely influential when were making decisions.If this fellow participant is going to eat more,so will I.Call it the “Ill have wha
10、t shes having” effect.However,well adjust the influence.If an overweight person is having a large portion,Ill hold back a bit because I see the results of his eating habits.But if a thin person eats a lot,Ill follow suit.If he can eat much and keep slim,why cant I?1.What is the recent study mainly a
11、bout?A.Food safety.B Movie viewership.C.Consumer demand.D.Eating behavior.答案D解析细节理解题。由文章第一段第一句可知,这项研究是关于就餐同伴会影响人们食物摄取量的。故选D项。2.What does the underlined word “beanpoles” in paragraph 1 refer to?A.Big eaters.B.Overweight persons.C.Picky eaters.D.Tall thin persons.答案D解析词义猜测题。由第一段第二句,现行研究表明你应该避免与点大份餐的胖人
12、一同吃饭,但与此相反,这项研究结果显示,你真正应该回避的是大饭量的细高个儿。最后一段也有提示。故选D项。3.Why did the researchers hire the actor?A.To see how she would affect the participants.B.To test if the participants could recognize her.C.To find out what she would do in the two tests.D.To study why she could keep her weight down.答案A解析推理判断题。由第三段
13、可推知,研究者们雇用一位演员,目的在于看他如何影响参与者的胃口。故选A项。4.On what basis do we “adjust the influence” according to the last paragraph?A.How hungry we are.B.How slim we want to be.C.How we perceive others.D.How we feel about the food.答案C解析推理判断题。由最后一段描述可知,如果一位超重的人吃得多,“我”会减量,因为我能看到他饮食习惯的结果;但瘦人吃得多,“我”则会跟随。由此可推知,人们饭量的调整是基于对
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447065.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
