2020秋新教材高中英语 课时作业8 Unit 3 Family matters Using language(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋新教材高中英语 课时作业8 Unit Family matters Using language含解析外研版必修第一册 2020 新教材 高中英语 课时 作业 language 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Family matters.阅读理解There was once a poor woman, who had so much housework to do that she had to work from early in the morning until late at night. She had one little daughter, who loved her mother very dearly and wished she could help her mother. This little girls name was Maggie.One day Mag
2、gies mother was peeling potatoes for dinner, and as she peeled them she threw the peelings in a little dish.Maggie was too small to help her mother. However, as soon as her mother filled the dish with potato skins, Maggie would empty it into the wooden bucket. Soon the mother had peeled all the pota
3、toes in the basket, then she said, “Maggie, bring me two or three potatoes in your apron from the cellar.”Maggie ran quickly to the cellar, picking up her apron.Maggies mother waited and waited, but Maggie did not come back. Then the mother thought, “Perhaps my poor little girl has fallen down the s
4、teps.” She ran quickly to the cellar, and what do you think she saw? Maggie was sitting quietly in the corner of the cellar. She had something in her arms, which she had wrapped up in her apron, and she was singing softly. The mother saw that it was a potato.“Be quiet! Mom.” whispered Maggie,“You wi
5、ll wake up my child.”Then the mother knew why Maggie had stayed there so long. She told Maggie she must bring the child upstairs, and they found some old pieces of cotton and made the child a dress.When the night came, Maggie wanted to take the child to bed with her, but her mother said, “No, you mi
6、ght roll over on it and break its head.” So she took some straw and made the child a bed of its own, and covered it with an apron. Then little Maggie knelt down, kissed her potato baby and her dear mother,and jumped into her own little bed and was soon fast asleep.1What did Maggie do to help her mot
7、her?ABring potatoes from the cellar.BPeel potatoes for dinner.CThrow the peelings into a little dish.DEmpty the dish full of potato skins.答案:D解析:细节理解题。根据第二段第三句“However, as soon as her mother filled the dish with potato skins, Maggie would empty it into the wooden bucket.”可知,她帮妈妈清理装满土豆皮的碟子,把土豆皮倒进木桶里,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447142.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
