2021-2022学年高中英语人教版选修7测评:UNIT1 LIVINGWELL SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语人教版选修7测评:UNIT1LIVINGWELL SECTION GRAMMAR WORD版含解析 2021 2022
- 资源描述:
-
1、SectionGrammar课后篇巩固提升一、变式训练1.It is impossible that a child can lift such a heavy box.=It is impossible such a heavy box.答案for a child to lift2.It happened that you had known each other before.=You happened each other before.答案to have known3.It was said that he had been told about the news.=He was sa
2、id about the news.答案to have been told4.The teacher made the student stand all the time.=The student all the time by the teacher.答案was made to stand5.They saw her enter the room.=She enter the room by them.答案was seen to二、完成句子1.他太激动了,以至于说不出话来。He was .答案too excited to say any word2.我们知道她研究这个问题有好几年了。She
3、 is known on the problem for many years.答案to have been working3.他好像正在吃什么东西。He seems something.答案to be eating4.她觉得有必要重申她的立场。She found reassert her position.答案it necessary to5.我从家里一路走到图书馆,不料图书馆已经关门了。I walked all the way from home to the library,it closed.答案only to find三、阅读理解AThe flu season arrives so
4、predictably,and affects so many of us,that its hard to believe that scientists have had very little idea why cold weather helps germs to spread.Worldwide,up to five million people catch the illness each flu season,and around a quarter of a million die from it.Part of its power comes from the fact th
5、at the virus changes so quickly that the body is hardly prepared.“The antibodies weve built up no longer recognize the virusso we lose our immunity,” says Jane Metz at the University of Bristol.It also makes it harder to develop effective vaccines,and even if one comes out,governments often fail to
6、persuade enough people to take it up.The hope is that by understanding better why flu spreads in winter,but naturally fades in summer,doctors could find simple measures to stop its spread.Previous theories had centred on our behaviour.We spend more time indoors in the winter,meaning that were in clo
7、ser contact with other people who may be carrying germs.Another popular idea concerned our physiology(生理机制):the cold weather weakens our bodies defenses against infection.In winter,without much sunlight,we may run low on Vitamin D,which helps power the bodys immune system.Moreover,when we breathe in
8、 cold air,the blood vessels in our nose shrink,which affects the normal function of white blood cells,allowing viruses to slip past our defenses unnoticed.While such factors both play some role,analyses suggested another ignored cause may have been lying invisible in the air that we breathe.Thanks t
9、o the laws of thermodynamics(空气热力学),cold air can carry less water vapor before it reaches the “dew point” and falls as rain.So while the weather outside may seem wetter,the air itself is drier as it loses the moisture.And researches in the past few years has shown that these dry conditions seem to o
10、ffer the perfect environment for the flu virus to flourish.In wetter air,the epidemic struggles to build strength,while in drier conditions it spreads like wildfire.And comparing 30 years climate records with health records,Jeffrey Shaman at Columbia University found that flu epidemics almost always
11、 followed a drop in air humidity.1.What can we infer from the second paragraph?A.We lose immunity due to the absence of our antibodies.B.The antibodies fail to function due to variation of virus.C.Government should come up with better ways to persuade people.D.One in four of the infected die from th
12、e influenza each flu season.答案B解析推理判断题。根据第二段可以看出,我们身体的抗体由于病毒的变化多样而无法发挥作用。故选B项。2.What is the purpose of understanding better why flu spreads in winter?A.To help develop effective vaccine.B.To seek ways to treat people infected with flu.C.To figure out ways to cut off its transmission.D.To explore how
13、 to defend our immune system.答案C解析细节理解题。根据第三段可知,更好地了解流感为什么在冬季流行的目的是为了抑制流感传播。故选C项。3.In what weather condition a flu epidemic is more likely to occur?A.Destroying our bodies immune system.B.Powering our bodies immune system.C.Killing numerous viruses that we take in.D.Stopping us acquiring enough Vita
14、min D.答案D解析推理判断题。根据第五段可知,阻止我们获得足够维生素D的天气更容易爆发流感。故选D项。4.What is the best title of the passage?A.Ways to prevent infection of fluB.Flu-A disease not so hard to preventC.A predictable flu seasonD.Why germs spread in winter答案D解析主旨大意题。文章首段引出主题,整篇文章都是围绕着为什么细菌在冬天传播。所以短文的最佳标题为“为什么细菌在冬天传播”。故选D项。BSince the 19
15、70s,scientists have been searching for ways to link the brain with computers.Brain-computer interface (界面) (BCI) technology could help people with disabilities send commands to machines.Recently,two researchers,Jose Milan and Michele Tavella from the Federal Polytechnic school in Lausanne,Switzerlan
16、d,demonstrated(展示) a small robotic wheelchair directed by a persons thoughts.In the laboratory,Tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand.He could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts.“Our brain has billions of nerve cells.Thes
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447331.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
