2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT16 STORIES SECTION Ⅳ COMMUNICATION WORKSHOP LANGUAGE AWARENESS 1 CULTURE CORNER & BULLETIN BOARD WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语北师大版选修六测评:UNIT16STORIES SECTION COMMUNICATION WORKSHOP LANGUAGE
- 资源描述:
-
1、SectionCommunicationWorkshop,LanguageAwareness1,CultureCorner&BulletinBoard一、根据汉语提示完成句子1.天气既热又令人厌倦。在学校,我们的英语老师范老师,提醒我关于诗歌朗诵比赛的事。It was hot and.At school,Mr.Fan,the English teacher,the poetry reading competition.答案:tiresome;reminded me about2.我感到非常为难,在比赛时只好低着头看书。I felt and had to at my book during th
2、e competition.答案:awkward;look down3.那一天,我一离开家事情就开始不对头。The day started to go wrongI left home.答案:the instant4.我感到紧张和眩晕。I felt.答案:tense and dizzy 5.有些广告给我们设了一个谜;它们展现一个不寻常的画面,让我们在开始时感到不解。Some advertsa puzzle;they show an unusual image which at first doesnt .答案:present us with;make sense6.有些广告玩弄文字而不是图像。
3、Other adverts play with wordsimages.答案:rather than7.现实生活中有许多痛苦以至于经常很难引起人们的注意。There isin the real world that it is often difficult to .答案:so much suffering;hold peoples attention 8.另一方面,一些广告在蓄意诋毁别的商家时太过分。,some adverts go too far when they are deliberately offensive.答案:On the other hand9.最终,人们不得不开始使用姓
4、来进行彼此之间的区分。Eventually,people had to start taking a surname to each other.答案:distinguish themselves from10.儿子或女儿可能因袭一个绰号作为自己的姓氏,即使他们本人并不带有这种特点。A son or daughter might inherit a nickname as a surname they themselves did not share the particular characteristic.答案:even if11.他不仅在中国,而且在世界上很多国家都很受欢迎。He is
5、very popular in China,in many countries in the world.答案:not only;but also二、翻译句子1.Mr.Smith had/got his farm destroyed in the flood.答案:史密斯先生的农场在这次洪水中被冲毁了。2.Alexander tried to get his work recognized in the medical circles.答案:亚历山大尽力想让他的工作在医学圈里得到承认。3.Jenny hopes that Mr.Smith will suggest a good way to
6、have her written English improved in a short period.答案:珍妮希望史密斯先生会建议一个方法使得她的书面英语在短时间内得以提高。4.Claire had her luggage checked an hour before her plane left.答案:飞机起飞一个小时前,克莱尔的行李接受了检查。5.The director had her assistant pick up some hot dogs for the meeting.答案:主管要她的助手为这次会议准备一些热狗。三、阅读理解A ten-year-old boy from
7、Howell,Michigan America is being called a hero due to his persistence that led to saving the life of an elderly neighbour.The chain of events unfolded late in the evening on Sunday,January 26th,2014 when Danny DiPietro was being driven home from hockey practice by his dad.Thats when the young boy no
8、ticed an open garage and a figure that he believed was a dog outside an apartment near his house.Given the extremely cold weather,the young boy got a feeling that something was wrong.But instead of overlooking it like most kids of his age would have,he insisted that his mother,Dawn,go to examine wha
9、t was going on.Dawn tried to convince Danny that no one would leave a dog out in such cold weather,but he refused to take no for an answer.Dawn finally gave in and decided to take a walk to the area with the family dog and see if there was any truth to Dannys premonition(预感).Sure enough,as she got c
10、loser to the department she noticed a garage that was wide open and a bent figure,waving madly.Upon getting there,she realized that it was not a dog that the young boy had thought,but Kathleen St.Onge,one of her neighbours.The 80-year-old had slipped on some ice in her garage and had been lying ther
11、e for two hours,unable to get up.Dawn rushed home to get her husband for help and called 911.The two then returned with some blankets to cover Ms.St.Onge,while they waited for the ambulance to arrive.Though still in hospital,the elderly woman is recovering well and grateful to Danny for his premonit
12、ion.1.For what reason is Danny Dipietro being called a hero?A.His special ability for premonition.B.His wonderful behaviour in a hockey match.C.His persistence in saving his neighbours life.D.His action in helping elderly people in his community.答案:C解析:根据第一段中的“hispersistencethatledtosavingthelifeofa
13、nelderlyneighbour”可知,因为Danny的坚持,Ms.St.Onge才获救,因此选C项。2.Why didnt Dawn want to have a look at first?A.Because it was too cold outside.B.Because she thought Danny lied.C.Because she was busy with her work.D.Because she didnt think people would leave a dog outside on such a cold day.答案:D解析:根据第二段中的“Dawnt
14、riedtoconvinceDannythatnoonewouldleaveadogoutinsuchcoldweather”可知Dawn一开始不相信儿子的预感,故选D项。3.When Dawn found the elderly woman,the elderly woman .A.had lain in the garage for two hoursB.was trapped in her garage with her dogC.was looking for her dog around the garageD.was lying on the ice outside the gar
15、age dead答案:A解析:根据第三段中的“The80-year-oldhadslippedonsomeiceinhergarageandhadbeenlyingtherefortwohours,unabletogetup.”可知选A项。4.Which of the following is true?A.Danny likes playing hockey with his father.B.Ms.St.Onge appreciates Dawns premonition.C.Danny loves animals especially dogs very much.D.Ms.St.Ong
16、e is alone at home at that time.答案:D解析:A、C项文中未涉及到;B项应该将Dawn改为Danny;故选D项,老人独自在车库里待了两个小时,包括后文对老人施救都没有提到家人。因此可以推断D项正确。四、七选五阅读理解导学号953640055ThingstoDoinaTrafficJamTired of traffic jams?Here are some tips that can help you to calm down in a traffic jam.ListentoaCDaudiobookIts a good idea to keep several
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447439.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
