2021-2022学年高中英语译林版必修第二册课后巩固提升:UNIT 3 SECTION C EXTENDED READINGPROJECTASSESSMENT & FURTHER STUDY WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语译林版必修第二册课后巩固提升:UNIT 3SECTION CEXTENDED READINGPROJECTASSESSM
- 资源描述:
-
1、Section CExtended reading,Project,Assessment & Further study课后篇素养形成必备知识基础练.单句填空1.He collected newspaper articles to sort what we have known.答案out2.He just kept trying (tear) down the fence with his massive paws(爪子).(2020浙江卷)答案to tear3.(fortune),curiosity and discontent dont have to be learned.(2020
2、天津卷)答案Fortunately4.However,a variety of types is (represent) here.(2020浙江卷)答案represented5.It seemed like the perfect chance for natural (select) to act on a population.(2020全国卷)答案selection6.At the Jorvik Centre in York,the citys Viking (settle)is recreated,and people experience the sights,sounds and
3、 smells of the old town.(2020山东卷)答案settlement7.There are a variety of ancient (china) in the museum.答案chinas8.I plan to stop off in the village and have bite to eat.答案a9. (tear) in her eyes,she tore her boyfriends letter into pieces.答案Tears10.Last spring,I was fortunate (choose) to participate in an
4、 exchange study program.答案to be chosen.完成句子1.为了更方便地联系到我们,你最好随身带着这张卡片。To in touch with us,youd better keep this card at hand.答案make it easier to get2.他一回来就去拜访老师。 ,he visited his teachers.答案On/Upon returning3.想象一下在故宫上演这出歌剧吧不可能有比这更棒的场景了!Just imagine performing such an opera in the Forbidden Citythere a
5、wesome setting!答案could not be a more4.如果你方便的话,应该多进行户外运动。If ,you should do more outdoor exercise.答案it is convenient for you/it is at your convenience5.他躺在床上,头枕在胳膊上。He lay in the bed, .答案his head resting on his arm关键能力提升练.阅读理解In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian co
6、nductor decided to hold an international festival of music,dance and theatre in Edinburgh.The idea was to reunite Europe after the Second World War.It quickly attracted famous names such as Alec Guinness,Richard Burton,Dame Margot Fonteyn and Marlene Dietrich as well as the big symphony orchestras(交
7、响乐团).It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.At the same time,the “Fringe” appeared as a challenge(挑战) to the official festival.Eight theatre groups turned up uninvited in 1947,in the belief that everyone should have the right to perform,and they did so in a publi
8、c house disused for years.Soon,groups of students firstly from Edinburgh University,and later from the universities of Oxford and Cambridge,Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little-known writers of plays in small church halls to t
9、he people of Edinburgh.Today the “Fringe”,once less recognized,has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre,music and dance on every one of the 21 days it lasts.And yet as early as 1959,with only 19 theatre groups performing,some said it was getting too big.A paid administ
10、rator(行政人员) was first employed only in 1971,and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself.In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries.More than 1.25 million tickets were
11、sold.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章按照时间顺序,从创设目的、参与群体、发展规模等方面对爱丁堡音乐节进行了简要而准确的叙述,回顾了爱丁堡音乐节的发展历程。1.What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?A.To bring Europe together again.B.To honor heroes of World War .C.To introduce young theatre groups.D.To attract great artists from Europe.答案A解析细节理解题。根据第一段最
12、后一句“The idea was to reunite Europe after the Second World War.”可知,设立Edinburgh Festival是为了在二战后重新团结欧洲。故选A项。2.Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?A.They owned a public house there.B.They came to take up a challenge.C.They thought they were also famous.D.They wanted to take p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-447761.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022三年级语文上册 第一单元 2花的学校作业课件 新人教版.pptx
