吉林市2014高考英语阅读理解精英训练精品题(3)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 吉林市 2014 高考 英语 阅读 理解 精英 训练 精品 答案
- 资源描述:
-
1、吉林市2014高考英语阅读理解精英训练精品题(3)及答案【深圳市2014高考英语综合能力测试题(6)】BIt was 8:35 am. My girls and I were rushing through the front door of the school as I yelled, Hurry up! The bell was about to. RIIIIIIIIING! The girls froze and their eyes widened. My shoulders sagged (下垂). We were too late. We were often late for
2、school last year, and every time we ran breathlessly into the attendance office I heard myself making silly excuses to Beth, the long-suffering secretary: our alarm didnt go off; there was so much traffic; it was my husbands fault; the dog. I didnt know - something about the dog! As time passed by,
3、my lying became a habit, and it raised a red flag for me. Lying - even in the form of harmless excuses - means were ashamed. Shame is different from guilt. Healthy guilt is fair and helpful. But shame can be dangerous. Nothing ruins the connection between two people more quickly than shame and lies
4、do. Anyone trying to live a healthy and honest life must avoid shame at any cost. I was trying to live a healthy and honest life, but my excuses were keeping me from reaching my goal. So I vowed to do something different. The next time we were late, I went to the attendance office. When Beth asked m
5、e to fill in a form with the reason for being late, I told the truth. These days, we are very tired and disorganized, I wrote. Beth looked down at that form, and then slowly looked up at me. She gave us a warm and big smile and her blue eyes twinkled. She started laughing. So did my kids and I. Were
6、 all imperfect human beings. We make mistakes. Everyone does make mistakes. However, its OK to tell the truth about them. Its OK to forgive ourselves and promise to try again.31. By writing Paragraph l, the author wants to show that _. A. her daughters were not easy to deal with B. she didnt have an
7、 organized lifestyle C. her daughters didnt like going to school D. she lived a relaxing life with her daughters32. What do we know about the author from Paragraph 2? A. She lived an extremely busy life. B. She liked complaining about life. C. She liked making fun of other people. D. She liked makin
8、g excuses for her lateness.33. We learn that as time went by, the author _. A. found that other people liked lying to her B. realized the harm of lying and wanted to change C. found that shame had a positive effect on her life D. realized that she could no longer live a healthy life34. What did the
9、author do after she was late again according to Paragraph 4? A. She chose to laugh it off. B. She made a perfect excuse. C. She wrote down the real reason. D. She apologized to her daughters.35. We can learn from the last paragraph that when we make a mistake we should _. A. blame it on different th
10、ings B. never let others know it is our fault C. never forgive ourselves for making it D. forgive ourselves and try harder next time【参考答案】31-35 BDBCD作者以前老喜欢迟到,迟到后经常找借口,后来她觉得这样不好,决定改变。31. B。推理判断题。根据第一段的内容,可知作者带着女儿们急匆匆地跑进学校,可话音未落,铃声就已响起,她通过这个场景告诉我们,她并没有过着有条不紊的生活。32. D。细节理解题。根据第二段的I heard myself making
11、 silly excuses to Beth.something about the dog可知,作者迟到后总喜欢找借口。33. B。推理判断题。根据第三段的Anyone trying to live a healthy and honest life must avoid shame at any cost. So I vowed to do something different可知,作者意识到这样不好,决定改变。34. C。细节理解题。根据第四段的“These days, we are very tired and disorganized,” I wrote可知,作者写下了真正的原因。
12、35. D。细节理解题。根据最后一段的We make mistakes. Everyone does make mistakes.forgive ourselves and promise to try again可知,犯了错误后,我们要学会原谅自己,下次更努力。阅读理解Mexico City is truly one of the most amazing cities in the world with a mixture of both the old and new world. From the moment your plane starts to land in this vas
13、t city, you know that your trip will be quite an adventure.Once in your taxi and the moment you leave the airport, you are amazed at the large amount of slow traffic. The volume of the traffic can be stressful to some. The Paseo de la Reforma (改革大道), running southwest across the city, is one of the
14、major tourist and business areas in Mexico City with many high quality hotels only walking distance from great restaurants and other tourist attractions. The only problem you will have is trying to see all of these sites during your vacation time. One of the most popular attractions in this area is
15、the National Museum of Anthropology along the northwest part of the street. There are thousands of artifacts on display showing the history of the area and numerous items found from the many Aztec sites in the area. Walking southwest from the museum, you will soon reach the Mexico City Zoo, which is
16、 a great place to spend an afternoon. Across the street from the museum is the Chapultepec Castle, once an important site in the Mexican-American war. Its also a good idea to take the train up the hill to where the castle is located as the hill is steep (陡峭的). Its important to keep in mind that Mexi
17、co City is over 7,000 feet above sea level and some feel it difficult to breathe when walking. You can take a taxi to the Coyoacan market during the evening on a weekend. Its a great place to get some cheap souvenirs (纪念品)to bring back home and to enjoy some traditional Mexican cuisine. However, you
18、 must be careful where you eat and that the meat is well cooked.50. The tourists in Mexico City may not be satisfied with_. A. the high speed of the traffic B. the heavy traffic of the city C. the polluted air in the city D. their safety in the city51. Which of the following shows the correct positi
19、ons of the following places? P = Paseo de la Reforma M = the National Museum of Anthropology C = the Chapultepec Castle Z = the Mexico City Zoo52. Which of the following attractions may interest those who want to study the military (of the army) history of Mexico City? A. The National Museum of Anth
20、ropology. B. The Coyoacan market. C. The Chapultepec Castle. D. The Aztec sites. 参考答案-50-52、 BDC维B2 阅读理解(每题2分,满分8分)选材相似度:设题相似度:难度系数:On that September morning five years ago,a memory of his father came to Mayor Rudy Giuliani.In it,the Brooklyn plumber and bartender was telling his only child,“In a cr
21、isis,you have to become the calmest person in the room.”Giuliani became more than that.His suit coated with ash from the wreckage,he stood firm,vowing that New Yorkers would show the world the meaning of courage.He comforted victims families,attended funerals of police and firefighters,rallied his f
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级下册英语课件-Module 3 Unit 9《Reusing things》| 牛津上海版2 (共23张PPT).ppt
